+1 oy
405 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,451 puan) tarafından
Benim babam çok cömert mutfak konusunda :)) eşim de cimri bu konuda zorlandım hâlâ zorlanıyorum. Aslında babamınki cömertlikten de öte müsriflik . Ne babamınki normal ne eşiminki. İkisi de aşırı. Babam mutfağa birşey alırken bol bol alır tatlı olsun meyve olsun. Eşim de eve gelirken şimdiye kadar ben demeden bir üzüm aldığını bilirim kara üzüm çok şaşırtıcı:)) . Bazen yemekte diyor tatlı yok mu . Yok yapmadım alsaydın olurdu diyorum :D o da diyor tatlı zararlı he he diyorum cimriyim demiyorsun da yok ben iktisatlıyım diyor :D   biraz cimrilik olsa da hiçbir zaman aç kalmadım:D pazara markete gitsem istediğimi alır çıkarım bazen lafını yaptığı şeyler olur ama :D her ay hesabıma para atar benim istememe gerek kalmaz

27 Cevaplar

+1 oy
önce (17,913 puan) tarafından
Ev işi yapmaktan çocuk sorumluluğu almaktan eş ailesini idare etmekten hepsinden yoruldum ve zorlandım ama şükür evlilik beş senelik oldu çocuk üç yaşına girdi biraz daha düzen tuttu sanki 
-Reklam-
+1 oy
önce (109 puan) tarafından
Buna pek de cimrilik denmez bence bu gözler ne cimriler gördü çok fena şeyler var :D 

Ben de en çok eşimin ailesi konusunda zorlandım devam da ediyor :)) aile yapilarimiz farklıymış. Onlara birşey beğendirmek çok zor mesela güzel birşey duyamazsiniz ağızlarından. Ama benim ailem de tam tersi hep destek olup çocuklarıni motive ederler. 30 yaşımda bile destekleri devam eder sagolsunlar. Onlar bunu simariklik olarak görürler. Değişikler :D
+1 oy
önce (5,023 puan) tarafından
Yemek konusu,yapamıyorum hiç 
+1 oy
önce (4,307 puan) tarafından

Hiç bir konuda zorlanmadim çok şükür sadece gezme hayatım bir tık kısitlandi bekarken canim nere isterse gider dilediğim kadar kalırdım evin yolunu bulamazdim çok şükür esimde karışmadi ama sorumlulugumu bildiğim için dikkat ettim 

+1 oy
önce (1,983 puan) tarafından
Ben ailemle birlikte tüm akrabalarimdan ayrı bir şehirde büyüdüm. Yani herkes bize uzaktı ve senede en fazla 2-3 kere görüşüyorduk. Eşimde sürekli yok halama gidelim, yok dayıma gidelim, yok her hafta annemlere gidelim kafası olunca bu bana çok bunaltıcı gelmişti. Allah'tan gitme sıklığımız azaldı zamanla çünkü ben dile getirdim durumu. Çocuk meselesini hiç söylemiyorum bile. Beni ilk 2 sene fena tüketti 
+1 oy
önce (9,923 puan) tarafından
Sadece kocamın ailesiyle yaşamak bana zor geldi beni bitirdiler sinir hastasıyım şimdi öfkemi kontrol edemiyorum. 
önce (2,451 puan) tarafından
Hâlâ beraber misin
önce (9,923 puan) tarafından
6 sene birlik yaşadıktan sonra 4 sene önce ayrı eve çıktik
önce (2,451 puan) tarafından
İyi bari
+1 oy
önce (101 puan) tarafından
Çocuk çocuk çocuk bu kadar diyeceğim:)

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 408 göst.
28 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umudunuyitirme (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 443 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde mervenk (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 340 göst.
0 oy
34 cevap 849 göst.
14 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde dariyas (485 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,983 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler