+1 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından
Kayananam cadisiyla aynı evde yaşıyorum kzilar malesef bugün dişçiye gittim sabah 6 da isim uzun sürdü sonra kız kardeşim çağırdı annemlere gitti kocamdan izin aldım ama kaynana akşam aradi çocuk azarlar gibi sen nerdesin niye haber vermiyosun bir kere bile merak edmeyen kadın nerde kaldın merak ettim diye akşam ariyo bide kocamı arayıp doldurmuş eşimde beni aradı senin yüzünden annemden azar işittim bende sen cocukmusun kaç yaşında insanlarız onalrdan izinmi alıcaz dedim kavga böyle başladı eşim geldi annemlere az önce eve geldik baktik kayınvalidemgil evde yok komşuya gitmişler okadar doluyumki dublex evimiz gelince gidicem aşağıya saydiricam buna sizce yapmalimiyim busefer eşimle aram açılacak 

7 Cevaplar

+2 oy
(2,588 puan) tarafından
Şimdi sabah 6 da dişçiye gitmişsin canım sonuçta bı sağlık durumu belki bu yüzden endişe etti aradı, sende annemlerdeyim deyince ses tonunun değişmesi normal bence, evden gezmeye diye çıksaydın haklıydın ama ben burda kayınvalideni biraz haklı buldum
-Reklam-
+2 oy
(1,016 puan) tarafından
Bence ağzına geleni söyleme ama Kesinlikle kocana Uyar Asıl senin kocan çocuk mu hala anne babasından ne bekliyor izin mi bekliyor istediğin yere gidersin istediğini de yaparsın Çok mu merak et Arar Seni der ki kızım neredesin iyi misin işte merak ettik falan ya da akşam 6'yı beklemez öğlen Arar ne oldu Ne yaptın diye o size hükmetmeye çalışıyor hükmetmesine izin verme Benim kaynanam da aynı şeyi yaptı ben müsaade etmedim Sen de müsaade etme çok pişman olursun Kocan da bence biraz çeki düzen ver bu şekilde bu evlilik gitmez çocuk musun siz Allah aşkına ya
+1 oy
(1,659 puan) tarafından
O umuru değil gibi çıkmış gezmeye gitmiş sende hiç umursama eşin izin verdi mi verdi annene gittin mi gittin tamam bu senin için ama eğer ola ki sana konuyu açıp bide evde azarlamak isterse söyleyeceğin tek şey ben eşimden izin aldım haberi vardı bu kadar daha ne muhatap ol ne cevap ver o konuşsun kalk kendine kahve yap hatta minik de bir şarkı mırıldan emin ol vereceğin her türlü cevaptan daha fazla koyacaktır haa olur da seni tekrar annen yada başka bir yerde telefon da azarlamaya çalışır tekrar ederse nerde olduğunu söyle ve telefonu kapat  inan bana böyleleri saygıyı hak etmiyorlar aşağıda yazmışlar hastaneye gittiğin için seni merak etmiş olabilir diye asla inanmıyorum merak etmezler sadece nereye gittiğini izin almadığını dert ederler ben çok iyi tanıyorum bu tipleri onların ilacı umursanmamak asla laf yarışı ile bir yere varamazsın üstüne bu narsist insanlar seni hasta ederler söylediğim gibi eşinin rızası ve onayı önemli olandır gerisi teferruat sadece her ne olursa olsun muhatap olma yüz göz olmak seni daha da yıpratacaktir onlara bişey olmaz onlar gamsız insanlar eşinle iyi ol onlar önemli değil 
+1 oy
(133 puan) tarafından
Seni bi ben anlarım bende Birlik yaşıyorum 3 sene olcak 3 sene burnumdan geldi bende tek kaynana var ama neler yaşıyoruz onun yüzünden eşimle sürekli tartışioz
+1 oy
(482 puan) tarafından
Yani izin değil tabiki ama bilgi verilebilirdi herhalde. İnsan birlikte yaşadığı kişilere nereye gıttıgını haber vermeli. Ne zaman geleceğini söylemeliyi. Bişi lazım mı diye nezaketen sormalı 
0 oy
(921 puan) tarafından
Uzaklık en iyisi aynı evde olunca hedlerini yerlerini bilmiyorlar
0 oy
(206 puan) tarafından
Ben 5 sene kayınvalidemle oturdum canım birlik otıruyorsak eğer bazı şeyleri yapmak mecburiyetindeyiz. Onlar kendilerini haklı olarak evin büyüğü olarak görüyorlar ve buna nazaran bir yere giderken gelirken haber vermemizi bekliyorlar. Sen mesela bekarken annene söylemiyor muydun aynı şey. Bak altını çiziyorum izin almak değil haber vermek. Bende haber verirdim şuraya gidicem buraya gidicem emin ol kendinden bir şey kaybetmezsin böyle ufak şeyler için can sıkmaya huzur bozmaya değmez canım
(2,489 puan) tarafından
Bence hiç de ufak bir mesele değil

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 206 göst.
+2 oy
13 cevap 203 göst.
0 oy
4 cevap 176 göst.
+1 oy
8 cevap 219 göst.

410,076 soru