+2 oy
211 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,015 puan) tarafından

Neredeyse hastanenin bahçesinde. Sizce hastane yanindan ev alinir mi dez avantajları nelerdir.hasrane yanında oturan var mi

10 Cevaplar

+6 oy
önce (936 puan) tarafından
Gürültüyü de geçtim her hastaneye gelen senin evine gelir bence 
-Reklam-
+4 oy
önce (4,221 puan) tarafından
Duygusal yapın uygun değilse hassas cabuk etkilenen biriysen alma.Balkondan pencerden dışarıya bakayım hava alayım dediğin pek çok zamanda etkilenebilirsin.
+2 oy
önce (18,099 puan) tarafından
Trafiği kalabalık olur gürültüsü bir tık fazla olur. Ablusans sireni falan ama çok çok yakın değilse aslında iyi bence 
önce (1,015 puan) tarafından
Arada yol yok karşı karşıya bakıyor
+1 oy
önce (2,632 puan) tarafından
Hastanenin gürültüsü, sesi hiç bitmez. Devamlı ambulans sesi, yeri geliyor olayı. Ben olsam almazdım
+1 oy
önce (11,423 puan) tarafından
Ben uygun bulmuyorum hiç hastaneye yakın olunca avantajlı diyolar ama okullara yakın olması bi tık daha iyi
0 oy
önce (12,867 puan) tarafından
gürültüsü bitmez 
Gözde sen misin kıız:)
önce (12,867 puan) tarafından
evet sende diğer gözde:)
Evett (:
0 oy
önce (19,659 puan) tarafından
Gecede gündüzde ambulans sesi falan gelebilir
0 oy
önce (7,773 puan) tarafından
Ev seçme gibi bir lüksün yoksa al canım fiyatlar artacak. 
0 oy
önce (9,992 puan) tarafından
Hastaneye yakın olması çok iyi ama o kdrda dibinde olmasını istemezdim bazen ağır yaralı insanlar geliyor yakınları feryat figan ediyo yada cenaze oluyor sülale toplanıyor hastaneye sinir krizleri geçiriyorlar. Benim yüreğim kaldırmaz öyle şeylere şahit olmayı. Birde her hastaneye gelen sana gelir sonuçları çıkana kadar akraba tanıdık yani
0 oy
önce (1,727 puan) tarafından
O kadar dip dibe cok zor olur. Bizim nerdeyse yürüyerek 3 dk uzaklaşiyoruz trafik  bizim evin etrafına kadar geliyor. E bide tahlil sonucu bekleyen akrabaların uğrak yeri olma ihtimali var 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
+2 oy
14 cevap 240 göst.
+2 oy
23 cevap 447 göst.
0 oy
4 cevap 121 göst.

409,038 soru

12,294,125 cevap

38,288 kullanıcı