0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (176 puan) tarafından
Öyle Diyet falan değil  ben zaten diyet gibi yaşıyorum hamur işi ekmek tatlı falan yok ama biraz hareketsizljten kilo aldım basenlrim üst bedenime göre biraz daha fazlalar 63 den 68e çıkmışım  düzenli bacak egzersizleri pilates yapsam. Ne kadar sürede sonuç alırım  hatta sonucu hızlandırmak için ne yapabilirim 

8 Cevaplar

+1 oy
(796 puan) tarafından
Burda bekleyeyim bende aynı durumdan muzdaribim sen en azından zayifsin bende kilo daha fazla üstüm başka bedene ait sanki çok sinir bozucu ya bide verince direk yüzümden veriyorum 
(176 puan) tarafından
İnan bana göre de zayıf olduğunu düşünmüyorum kıyafetlerde belki okadar belli olmuyo ama ciplakken çok farklı afedersin
-Reklam-
0 oy
(716 puan) tarafından
☺️ öyle bir hız olsa kadınlar istedi gün istediğimiz kiloyu veriyor olurduk 
(176 puan) tarafından
Çok hızlı demedim canım mesala 1 ay 2 ay gibi sürede haftadan falan bahsetmiyorum
0 oy
(2,241 puan) tarafından
Bir bilen çıkar umarım :)
(176 puan) tarafından
Hadi inşallah ☺️☺️
0 oy
(410 puan) tarafından
O zaman diyetten daha çok bölgesel zayıflamaya yönel ve araştır bence çünkü diyet her yerden kilo veriyorsun istediğin gibi olmaz 
(176 puan) tarafından
Yani bölgesel egzersizler yaparsam fark göreceğim mi işte nekadar sürede ama ya off kadın olmak ne zor iss yaaaa
0 oy
(2,757 puan) tarafından
Leslie spor iyi gelio
(176 puan) tarafından
Ya ben gece sene bir sene boyunca düzenli olmamak kaydıyla Leslie bölgesel egzersizler yaptım ama bide ben bitkisel zayıflama ilacı aldım güvenilir bı yerden onunla 3 ay da 75ten 63 e indim baya zayıfladım boyun 155 ama 63 kiloyla ben s beden giyiyordm herşeyin s beden göğüs bile 85 beden giydim ama 7 aydan beri yapamadım bırakmak zorunda kaldım şuan 68 oldum boyuma göre kiloluyum ideal kilo bana yakışan 58 şimdi hamilelik düşündüğüm için ilaç bitki vs kullanamam ama spor egzerszile çabuk sonuç alirmiyim onu merak ediyorum deneyenlerin yorumlarini bekliyorum oyuzden gerçi her vücut bünye faklı sürede verir ama motive olmak için iste
(2,757 puan) tarafından
Evet bende gebelik düşünüyorum, diyetle cok cok yavas gidiyor ama spor ekleyince ise yariyor bende
0 oy
(11,193 puan) tarafından
Instagram da dansatolye diye bir sayfa var onun sporlarını yapıyorum 98 dim 75 oldum şükür ve incelme de güzel oldu 
(176 puan) tarafından
Ewt bende takip ediyorum biliyorum onu bı bakayım yapmaya calisayim
(11,193 puan) tarafından
Yap yap çok iyi gerçekten :)
0 oy
(20,533 puan) tarafından
Yürüyüş yapman lazım canım
(176 puan) tarafından
Bulunduğum çevre inan hiç yürüyüş yapılacak yer değil zaten imkanım yok çıkmaya ama evde lelsie yapsam fayda gorurmuyum ki
(20,533 puan) tarafından
Evet bende yaparım hafta da 2 kez mutlaka yap canım
0 oy
(18,141 puan) tarafından
Sorunun kaynağı hareketsizlik ise çözümü de harekettir aynı besini yiyip iki karı hareket etmen lazım hem pilates hem yürüyüş pilates daha sıkıştırır ama senin istediğin aciliyeti sağlamaz 
(176 puan) tarafından
Haklısın sanırım gece sene bir sene boyunca düzenli olmamak kaydıyla Leslie bölgesel egzersizler yaptım ama bide ben bitkisel zayıflama ilacı aldım güvenilir bı yerden onunla 3 ay da 75ten 63 e indim baya zayıfladım boyun 155 ama 63 kiloyla ben s beden giyiyordm herşeyin s beden göğüs bile 85 beden giydim ama 7 aydan beri yapamadım bırakmak zorunda kaldım şuan 68 oldum boyuma göre kiloluyum ideal kilo bana yakışan 58 şimdi hamilelik düşündüğüm için ilaç bitki vs kullanamam ama spor egzerszile çabuk sonuç alirmiyim onu merak ediyorum deneyenlerin yorumlarini bekliyorum oyuzden gerçi her vücut bünye faklı sürede verir ama motive olmak için iste
(18,141 puan) tarafından
Ben diyet ağırlıklı kilo verdim sporu maalesef çok yapamadım 93ten 84 e düştüm ama soğuk burası dışarıya yürüyüşe çıkmıyorum evde ne kadar hareket edebilirsem artık
(176 puan) tarafından
Ben diyet hali yaşıyorum zaten bağırsak tembelliği var ya oyuzden  hareket etmem lazım iste hızlı kilo verdiren bı yöntem lazim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 66 göst.
0 oy
7 cevap 142 göst.
0 oy
5 cevap 116 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
25 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,073 puan) tarafından soruldu

409,328 soru

12,302,710 cevap

38,502 kullanıcı

Kategoriler

...