Nereden başlayacağımı çok bilemedim ama şimdi ben İstanbul'da doğdum büyüdüm istanbulda da evlendik eşimle annesi gil koydeydi bir tane de kaynım var kaynım uzmanlığa gitti kayınpederimde tek başıma kalınca hayvanlara bakamıyorum deyip bizi köye getirtti gerçi eşim beni zorla getirdi orası ayrı da beraber yaşıyoruz yani annesiyle babasıyla.Uc bilezigimi verdim oturduğum yer yapılsın diye.Daha sonra kaynatamin bir tane arsası vardı oraya ev yaptırmaya başladık iki daire kaynima iki daire bize olacak şekilde.Kredi çektik yüklü bir miktar kaynıma da sorduk çekelim yardım edermisin diye ederim dedi.Bir kaç ay sonra öğrendik ki kendine ev almış onun borcunu ödüyormuş yani biz haber vermeden ev alsak kayinpederimle kayınvalidem bizi topa tutar ama onlara hiç bir şey söylemediler bize göre kayinvalidem ayrımcılık yapıyor ve belli de ediyor.Simdi krediden hariç fazla harcandı harcanması gerekti diyeyim.Kaynimdan para istesek ben borç ödüyorum diyor hepsi eşimin üstüne kaldı önüne gelen borcunu istiyor normal olarak,kayinpederime diyoruz hayvanları satalım diye ödeyelim diye(eşim de bakıyor hayvanlara tarlaları yemini samanini karşılıyor) oda ben sattirmam gidin dairenizi satın diyor.Bende kaynıma mesaj attım senin yüzünden bu durumdayız diye oda anasını arayıp söylemiş benim mesaj attığımı anasi da gelmiş bana hesap soruyor ne diye ta istanbula mesaj attın o çocukla bir işiniz yok sen ona bişey diyecek son kişisin dedi bende dedim siz bişey demiyorsunuz kocami da aramıyor onlar orda hayatıni sürsün bizde borcu nasıl ödeyecegiz diye düşünelim dedim herhalde ben bu evde sadece hizmetçi rolünü oynuyorum neyse bende çağır gelinin baksın sana o zaman dedim.İki gündür yemeğe gelmiyorlar her şeye rağmen çağırdığım halde, yemeğini ye yine gidiyorsan git kendi evine diyorum.Kayinpederim dünden beri açmışta kendi evlerine yemek için malzeme almaya gitmiş,bende çağırıyorum gelmiyorsunuz ben daha ne yapabilirim dedim.He bir de gidin yapilan inşaatın bir köşesine oturun cam yerine de muşamba çekin dedi yaylaya gidiyorlar yazları ben yayladan gelince sizi burda gormicem dedi eşim de birşey demedi cildirirdim ben olsam.12 bilezigim vardı uc bilezik oturduğum eve gitti gerisini de yaptırdığımız binaya bozdurduk.Esimle ortada kaldık ne yapacağımızı bilmiyoruz eşimde kızıyor bana bazen sen niye yazdın ona diye,sanki anasına babasına bişey dedim onlar konuşmuyor gelmiyor şuanda, konuşsam suç oluyor konusmasam ben duramıyorum