+8 oy
669 göst.
Diğer kategorisinde (3,265 puan) tarafından
Ben 29 varım 30 yokum :) ne ara 29 oldum ya, olgunum ama karşımda ki kişiye göre çocuk olabiliyorum. Sizlerin yaşını da merak ediyorum aslında her yaştan olup ayni sohbetin içinde birbirimizin halini anlayabiliyoruz, hepiniz çiçeksiniz ❤️

61 Cevaplar

+8 oy
(3,433 puan) tarafından
Yaşım 43 bir sene öncesine kadar 25 hissediyordum ama artık 70 hissediyorum 
(3,265 puan) tarafından
Hic bisey icin canını sıkma abla böyle demek kolay ama hayat enerjini soldurmalarına kimsenin gücü yetemesin
(3,433 puan) tarafından
Kızımın tam agresif zamamı anne kız çatışmaları biz iyiliği istiyorsun o yanlış anlıyor bende bıraktım eşimi daha çok dinliyor babasını kıramıyor bide ben çalışan bir bayandım bebek olunca işten çıktım iki senedir evdeyım sıkıldım 20 sene çalış sonra evde kal biraz afalladım boşlukta gibiyim yoksa başka derdim yok şükürler olsun Rabbime
-Reklam-
+7 oy
(1,170 puan) tarafından
20 gün sonra 27 olacağım ve çok olgunum. Oldum olası böyleyimdir. Çocukla çocuk olmak ayrı, iki kelimeyi yan yana getirememek ayrı bir şey. Bir de her şeye gülüp kikikiki sırıtanı hiç sevmem. 
(150 puan) tarafından
bende 21 gün sonra 28 olacağım. zaman ne güzel ne hızlı geçiyor yorumunuza denk gelince cevap vermek istedim
(3,379 puan) tarafından
Ben de 3 ay sonra 27 olacağım. Çevremde yaslidan tut çocuğa kadar genel olarak çok severler. Çünkü yasliyla sohbet de ederim çocukla oyun da oynarım. Olgunluk ve yerindelik çok güzel ❤️
+6 oy
(5,001 puan) tarafından
Yaşım 38 bir günde herşeyin değişip olgun olacağımı soyleseler hadi ordan bee derdim takii 15 gün öncesine kadar rabbim bize bi imtahan verdi Rabbimden gelen başım gözüm üstüne ama o gün benim için dünya durdu resmen 
(5,001 puan) tarafından
Bana en ağır olan yavrum yanar yavrusuna ben yanarım yavruma hem çocuklarıma üzüldüm hem torunuma üzüldüm ne yapacağımı bilmez haldeyim gelinmde kotu oğlum da nasıl toparlanilar bilmiyorum
(3,265 puan) tarafından
Allah sabir versin ablam
(1,554 puan) tarafından
İnşallah bişey yoktur ölümden başka çare yok herşey Rabbim den inşallah herşey yoluna girer dua edicem Rabbim gönlünüze ferahlık versin
(5,001 puan) tarafından
Maalesef canm 42 günluk yavrumuzu toprağa verdik bnde senin gibi diyordum olmuden başka herşeyin biiznilallah caresi var
(1,554 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun çok zor Bi durum  dua etmekten başka elimizden  bişey gelmez Allah'ım sabırlar versin
+5 oy
(6,519 puan) tarafından
24 yaşıma girmeme 15 gün kaldı 

Yerine göre olgun davranıyorum bence
(3,265 puan) tarafından
Ben seni daha cok 29 ve sonrası olarak tahmin ediyodum
(6,519 puan) tarafından
Beni o kdr olgun gösteren ne acaba☺️:D:@
+4 oy
tarafından
33 yaşındayım evet olgunluktan daha fazla çürük hissediyorum 
(3,265 puan) tarafından
Çürük mü niye öyle hissediyosun :)
tarafından
Yani fazla olgunlaştık
+3 oy
(7,106 puan) tarafından
30 yaşındayım çok olgun olduğum söylenemez tanımayan insanlar donuk ve kibirli tanıyanlar ise deli ve samimi bulurlar ☺️
(3,496 puan) tarafından

Ben eskiden çiçektim 

Yaşadıklarım sayesinde kaktuse döndüm:((

Kendimi çürümüş elma gibi hissediyorum 
(3,265 puan) tarafından
30 lu yaslara nasıl geldik bende bilmiyorum. Geçinesi varsa insanın herkesle uyumlu olacağı görüşündeyim donuk insan yoktur karsidan yeterince samimiyet alamayan insan vardır
(3,496 puan) tarafından
Valla kaderin ve şansın varsa iyi güzel hoş yaşarsın
Bi onu biliyorum
(3,265 puan) tarafından
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canim
+3 oy
(994 puan) tarafından
30 yaşındayım. dış görünüşüm 20. hissettiğim 25. olgunluk olarak da fazlasıyla olgun olduğumu düşünüyorum küçüklükten beri
(3,265 puan) tarafından
Yarısı 30 yaş yanlız değilim hep yaşlar küçük anneler var :) yaşadığımız cevrede etkiliyo tabi
(994 puan) tarafından
kız 30 yaş anne olmak için küçük değil ki :) bence geç bile kaldık
(3,265 puan) tarafından
Doğru tabi :)
+3 oy
(1,888 puan) tarafından
21 ama ruhum çok yaşlı hayat yaşlandırıyor 40 falan herhalde en az daha fazma bile olabilir 
(3,265 puan) tarafından
21 mi daha cok küçükmüşsün canım neler yaşadın kim bilir
(1,888 puan) tarafından
Yaşadım kendimce bişeyler ya ağır geldi ama
+3 oy
(738 puan) tarafından
23 yaşındayım, hissedilen 27
(3,265 puan) tarafından
Ben senide 30 lu hissediyodum nedense
+3 oy
(3,167 puan) tarafından
22 yaşındayım Nisan da 23 olacağım. Artık bende kendimi olgun hissetmeye başlıyorum sayılar yükseldikçe :)
(3,265 puan) tarafından
O yastan bu yasa gelecegimi bilmezdim zaman su gibi :)
+3 oy
(1,919 puan) tarafından
25 yaşındayım 26 olmama az kaldı.Bazen kendimi olgun hissediyorum bazende hala çocuk gibi hissediyorum.
(3,265 puan) tarafından
Yerine göre yani ❤️
(1,919 puan) tarafından
Aynen öyle ❤️
+3 oy
tarafından
Ben bu aralar hicbisey hissedemiyorum
(3,265 puan) tarafından
Niye kız
+3 oy
(261 puan) tarafından
26 yaşındayım hala çocuk gibiyim hala hayatımın çok başındaymışım gibi hissediyorum
(3,265 puan) tarafından
Çocuk var mı
(261 puan) tarafından
8 aylık hamileyim
+2 oy
(4,242 puan) tarafından
Her yaşa ayak uydururum ama hissettim yaş 18ama kambax olsun 32 olacam beden olarak 80
(1,667 puan) tarafından
Çok memnun oldum canım ☺️♥️
(4,242 puan) tarafından
Bende cnm ❤️☺️
(1,667 puan) tarafından
☺️☺️♥️♥️♥️
(108 puan) tarafından
Pii ayba reşe keçe ez ji vırame
(1,667 puan) tarafından
Keçe tu xer hati ser çava ser sera :)
+2 oy
(842 puan) tarafından
22 yaşındayım yerine Göre değişiyor dışardakiler çok olgun olduğumu söyler ama arkadaşlarımın yanında çok çılgın bir insanımdır hahaha
(3,265 puan) tarafından
Karşındakinin kim olduguna bağlı tabi
+2 oy
(226 puan) tarafından
Ben doğuştan olgunum gibi :D küçük yaştan beri üstümde bı olgunluk var yasitlarimin dusunmedigi şeyleri düşünüp konuşup hareket ederdim. İnsanlar beni hep akıl danismak için arar mesela. Ama eğlenmeyi de bilirim tabi :)) 
(3,265 puan) tarafından
Yetiştiğin sartlar mı böyle biri yapti
(226 puan) tarafından
Aslında öyle bişey yaşamadım şükür ailemde. Gayet anlayışlı ilgili bir aileydi sagolsunlar :). Karakter meselesi heralde. Ablam var mesela o benim gibi değil çok ben kime çektiysem :D
+2 oy
(917 puan) tarafından
31 olacağım yaşlı hissediyorum gemide çok yasli
(3,265 puan) tarafından
Bende öyleyim sanki yaza kaybolan enerjim gelecek gibide bi his var :)
+1 oy
(185 puan) tarafından

Küçükken 27 yaşında bir abla görünce teyze olmasına az kalmış diye düşünürdüm. Annemin 38 yaşında boyu kadar 6 çocuğu vardı mesela o yüzden bu algıya sahip olmam çok normaldi. AMA ŞİMDİ BEN 27 OLDUM VE HALA KÜÇÜĞÜM :(

Olgunluk meselesine gelirsek, olgun olduğumu düşünüyorum çünkü çiğimi 600 derecelik bela ateşlerinde yedim bitirdim. Tabi ki kendime göre. 20 Yaşındaki birine göre çocuk gibi, 40 yaşındaki biri için çok olgun olabilirim. Nabza göre şerbet misali.

(3,265 puan) tarafından
Bana da hep 30 yaşlı gelirdi ama artık 30 yeni hayata karışma yaşıymış
+1 oy
(3,058 puan) tarafından
34 yasina girdim ben bugun bana kaybolan yillarimi versinler yebiden genclik yillarima donmek istiyorm
(3,265 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı yillara ❤️
+1 oy
(1,564 puan) tarafından
Yaşım 24 yerine göre çok çok olgunum ama eşimin yanında asla olgun gibi hissetmiyorum sanki 17 yaşında bir ergen gibi hissediyorum bazen sürekli yatasım geliyor böyle üşengeç bir genç kız gibi ama bazen de her yeri düzene sokan 40 yaşında insanlar gibi oluyorum karakterim çok çok karışık 
(3,265 puan) tarafından
Eşinin yaninda kendini daha özgür hissediyosun o yüzden canım kadınlar olarak Eşlerin yanında daha çocuksu oluyoruz ❤️
(1,564 puan) tarafından
Ah ah o da olmasa sürekli rol yapacağım gibi bişey ahah❤️canım kocam ya

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 273 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 311 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (733 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 559 göst.
0 oy