+8 oy
680 göst.
Diğer kategorisinde (3,265 puan) tarafından
Ben 29 varım 30 yokum :) ne ara 29 oldum ya, olgunum ama karşımda ki kişiye göre çocuk olabiliyorum. Sizlerin yaşını da merak ediyorum aslında her yaştan olup ayni sohbetin içinde birbirimizin halini anlayabiliyoruz, hepiniz çiçeksiniz ❤️

61 Cevaplar

+1 oy
(120 puan) tarafından
Düşünce ve yaşam tarzı açısından gayet olgun olduğumu düşünüyorum fakat insanlara karşı davranırken oldukça nazik ve empati kurarak davranırdım. Ama bir çok kez suistimal edildi. Artık yaşıma göre ve  olduğum kişiliğe yakılır şekilde davranıyorum. Kim nasıl muamele hakediyorsa öyle. Çok olgunluk da arkadaşların tabiriyle çürütüyor. 
-Reklam-
+1 oy
(877 puan) tarafından
Yaşım 25 ruhum 45 4 çocuk anası olarak saçımda siyah tel kalmadı yatıp yatıp hayal ediyorum kocaman olmalarını bekliyorum
(3,265 puan) tarafından
Abooo ben 2 cocukla bittim Allah sana yardım etsin
+1 oy
(885 puan) tarafından
25 yaşındayım ama hala kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum :) ama bazen iki çocukla yoruldugum zaman 45 50 hissediyorum :D moduma göre değişiyor 
(3,265 puan) tarafından
Yaşlanmazdıkta uslu cocuklara denk gelmedik :)
+1 oy
(901 puan) tarafından
E nabiza göre 28 ama ruhen 70 im bende, öyle hayat silkeledi yani
(3,265 puan) tarafından
Rabbim iyi insanlar çıkarsın karşına ❤️
+1 oy
(20,537 puan) tarafından
32 bitmek üzere yolun yarısına az kaldı dünki ben bile değilim 
(3,265 puan) tarafından
Cocuklar dimi yoksa kolay kolay yaşlanmazdık :)
(20,537 puan) tarafından
Evet vallahi ömrüm gidiyor :)))
+1 oy
(696 puan) tarafından

22 yaşındayım ve karşımdaki samimi gelirse benden çocuğu yoktur. Bazen çocuğuma oynadığımda kural ihlali yapıyor diye ciddiye alırim :D

Ama karşımda ki bana samimi gelmezse 70 yaşında bunak bı kadın görür. Çünkü sevmediğim insanların hiç birseyini aklıma koymam unutur giderim takmam. 

(3,265 puan) tarafından
Yaa bi an çocuğunla oynarken hayal ettim:) Rabbim hep iyilerle karşılaştırsın ❤️
+1 oy
(432 puan) tarafından
45: yaşındayım yerine göre çocuk yerine göre olgun olurum
(3,265 puan) tarafından
En olgunumuzsun rakam olarak ❤️
(432 puan) tarafından
Öyle görünüyor
+1 oy
(133 puan) tarafından
Yaşım 25 hissettiğim yaşım 50. 

Hiçbir şey için içimde istek yok arzı yok heyecan yok gün bitirme derdindeyim. Allaha havale ettim bana böyle hissettirenleri. Etrafıma bakıyorum kendi yaşıtlarıma hayat dolular neşe gülücük açıyorlar Bi kendime bakıyorum saçımı tarama isteği bile yok soldum gittim bu genç yaşımda 
(3,265 puan) tarafından
Etrafına bakma seni bu hale getirenlere bak ne kadar aciz olduklarını gör, bu yaşlar bidaha gelmez çiçeğim kendine bunu yapma ❤️
(133 puan) tarafından
Evet haklısın ama ruhum yaşlandı yaa eskiden bakkala dahi gitcek olsam yüzüme pudra sürer saçıma başıma bakıp öyle çıkardım evden. Tabi bu dediklerim bekarken. Şimdi yapsam ne yapmasam ne içimden gelmiyor ki Bi kere
+1 oy
(1,054 puan) tarafından
Olgunluk muhatabına göre değişir benim yaşım 26 ama kafam 60 70 gibi 
(3,265 puan) tarafından
Ruhumuz erken çöktü:)
0 oy
(18,167 puan) tarafından
Yarın 35 olacağım şaka gibi ama hiç öyle hissetmiyorum olgunum kendimi bildim bileli de öyle hissediyordum ama  35 olacak kadar hiç değil yahu 
(3,265 puan) tarafından
O zaman simdiden dogum günün kutlu olsun canım❤️
(18,167 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(435 puan) tarafından
24 yasindayim herkes agir basli olgun oldumu soyler ama yerine gore bazi ortamlar oluyor kuzenlerimle falan cocukca eglenede biliyoruz ama bi buyuk olsun o ortamda oyle eglenceli davranamiyorum yani utaniyorum
(3,265 puan) tarafından
Hepimiz öyleyiz galiba, karşıdakinin verdiği enerjiye bağlı
0 oy
(45 puan) tarafından
Bende martta 30a gircem inşallah deli dolu hayattan zevk almaya çalışan birisiyim ama yerine göre de olgun olmasını bilirim
(3,265 puan) tarafından
Hayat cok kisa en güzelini yapıyosun canım ❤️
0 oy
(44 puan) tarafından
Ben 26 yaşındayım 3. Gebeliğim ve hala büyüyüp olgunlaştığımı düşünmüyorum halaa ruhum çok çocksu ve yaşımı da hiç göstermiyorum   
(3,265 puan) tarafından
Maşallah canim diger bebisler uslu mu
(44 puan) tarafından
Çok sükür onlarda zorlanmıyorum fazla ama bu yeni bebekle nasıl olucak bilmiyorum herşeye yeniden başlicam
0 oy
(109 puan) tarafından

Ben de aynı 29 varım 30 yokum ☺️☺️☺️

Dizlerim 39 

Belim 49 

Beynim 79

Ammmaaaa ruhum 19 ☺️☺️

Çocuksu yanım ve eğlenceli hallerim ile bilinirim arkadaş ortamında 

Aglayamadigimdan gülüyorum işte :'(

(3,265 puan) tarafından
Yaa enerjin bana bile gecti severim pozitif insanları hep böyle kalırsın inşallah ❤️❤️
(109 puan) tarafından
İnşallah canım benim ❤️
0 oy
(10,367 puan) tarafından
Bende 29 30 olucam :D 95 liyim :D ama ben hiç 30 yaşında kadın gibi hissetmiyorum ki öyle de söylüyorlar:) tip olarak minyon um zaten 
(3,265 puan) tarafından
Bende 95liyim hic 30um psikolojisi yok ya be ara geldik buraya:)
0 oy
(624 puan) tarafından
26 yaşındayım ama gene de karşındakinin hayat hikayesi olsun sorun olsun asla anlamamazlıktan gelmedim çok duygusal bir yanım var
0 oy
(5,131 puan) tarafından
Yaş 32 hissettiğim yaş 82
0 oy
(9,716 puan) tarafından
Ben yaşlı hıssediyorum. 35 yasındayım 2 aya 36 olacagım. Her yanım ağrıyor hayattan bıkmış durumdayım hiç mutlu hissetmiyorum. Herşey sadece anlık 
0 oy
(26 puan) tarafından
Yaş 26 hissettiğim 70
0 oy
(790 puan) tarafından
Yaşım 39 ama bazen 70 bazen 50 bazen 15 bazen 25 değişiyor işte ama genelde yaşımda hissediyorum. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 273 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 311 göst.
13 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (733 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 559 göst.
0 oy
29 cevap 813 göst.
25 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimmm (194 puan) tarafından soruldu