0 oy
82 göst.
önce Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Önceden kullanıyordum kapatmıştım birşey danışmak için geldim benim görümcem şizofren hastası kaynımla yaşıyor ama herkesin canına tak etmiş artık anne baba yok onlar vefat ettiğinde aramışlar bir yerden ama hatırlamıyorlar devlet almak istemiş sahip çıkan yoksa diye ama abisi bi kız kardeşimiz var bakarız demişler malum hastalığın da etkisiyle çok sıkıntılı zamanlar yaşıyorlar hastane belli süre yatırıp çıkartıyor kendi kaçar giderse sadece geçen günde bize anlattı yatıracağımız yer var mı diye böyle bakım evi gibi yerler var mı 

3 Cevaplar

0 oy
önce (757 puan) tarafından
Şizofreni derecesi kaç acaba ? 
önce (1 puan) tarafından
Rapor derecesi :) ben yanlış anladım kusura bakmayın ilaçlarını içmiyormuş zayıflamak için belki onunki arsızlığa da vurmuş olabilir dolapta ne var ne yok bir gecede yiyor önüne üç paket sigara koysan hepsini bir günde içer çocukları sıkıştırıp (4-1.5 yaş) kolunu bacağını cimcikliyor eltimin boğazına yapışmış herşeye qşırı takıntılı çocuklara oyuncak oynatmaz evde her etiketi söker dolabın marka etiketlerine kadar gündüz yemez gece yer önceden yatağının içinde yatarak yiyordu banyo yapmaz vs vs daha çok şey var ilavı içincede baygın baygın geziyor evde
önce (1 puan) tarafından
Ya ben tam bilmiyorum kırk felanmıydı acaba diye hatırlıyorum
Ya üzüldüm şimdi . Bakım evi ona düzen katacaktır o zaman Canım ama devletin ücretsiz şizofreni hastalığı ile alâkalı bakım evi yok maalesef, ücretli olarak bakım evleri var. Bulunduğunuz bölgeden araştırmanız gerek
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah ❤️
önce (1 puan) tarafından
AMİN inşallah zaten babadan kalan maaşı var herkes mutlu olsun yeter engelli yaşlı bakım evleri varda onlar almaz o yüzden buraya sırayım dedim yinede teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
önce (4,288 puan) tarafından
Benim rahmetli dayim sizofrene donmustu son zamanlarinda. Cok cok cok zor. Bize zarari yoktu ama teyzeme ve bazi olaylara takikti. Annemlerde evi vardi diye bakardi teyzemle ama yasasaydi muhtemelen suan bakim evine verirlerdi. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama bakim evleri var tabi ama her bakim evi her hastaligi kabul eder mi bilmiyorum arayip konusmaniz lazim
0 oy
önce (2,316 puan) tarafından
112'yi arasan bilgi vermezler mi? Ya da sosyal hizmetler müdürlüğünü? Görümcenin bilgisi var mı bu konuda? Ayrı bir kriz çıkarmasın bir de bu yüzden?

Naçizane tavsiyem şizofreni çok zor bir hastalık, o yüzden hasta yakınlarının da psikolojik destek alması çok faydalı olur. Kaynınızın yani.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
3 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,434 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde asllyd (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 338 göst.
0 oy
4 cevap 168 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,593 soru

12,277,494 cevap

37,793 kullanıcı

Kategoriler