+3 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,238 puan) tarafından
Kayınvalidem geldi şimdi. Her geldiğinde telefondan bişey açıyor yalan söylemeye gerek yok diş döneminde yemek yedirirken açtım hep hâlâ daha yemek yedirirken açıyorum. Başka türlü ağzına lokma koymaz mama sandalyesine oturmuyor zaten biz etkinlik yapıyorduk cevizlerle ben alıp kaba aktarıyorum kızım da aynısını yapıyor. 16 aylık çocuğa her geldiğinde açacağına biraz ilgilen sevgi göster dedim bende. Bana ben sevmiyor muyum torunumu dedi bende seviyorsun ama hep telefon açıyorsun dedim. Oraya da gitsek hep aynı ya görümcem de öyle ben emek veriyorum açmamaya çalışıyorum boyama yapıyoruz toplarla oynuyoruz günde kaç etkinlik yapıyoruz belli değil. Birdaha telefonu birakcam gelcem dedi iyi olur dedim şimdi sigara içmeye çıktım sizce ozur dilesem mi ya kırıldı galiba 

4 Cevaplar

+2 oy
(18,181 puan) tarafından
Geri adım atarsan hep kaybedersin sonuçta telefon vermeme konusunda haklısın haklı olduğun konu da niye özür diliyorsun ki ? 
(2,238 puan) tarafından
Ya ne bileyim kırmak istemem ama konu kızım ve sağlığı olunca böyle çıkışlarım olabiliyor
(18,181 puan) tarafından
Olması gerektiği gibi haksız olduğu yerde kırılacaksa o da onun problemi
(2,238 puan) tarafından
Dilemedim zaten oda ben içeri girince gitti. Eşime anlatmış bide ya sanki evden kovduk Allah'tan oda benim gibi düşünen birisi
-Reklam-
+1 oy
(1,002 puan) tarafından
Bence dileme doğru olanı söylemişin kırılacak bişey yok havaya girer özür dilersen iyice
(2,238 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama kırmak istemem ama konu kızım ve sağlığı olunca böyle çıkışlarım olabiliyor. Neyse gidiyor zaten
0 oy
(1,696 puan) tarafından
Şimdi gider özür dilersen, bu denli itane ettiğin titizlik gösterdiğin konunun uyarısı resmen çöp olacak , kaldı ki özür dilenecek bir durum yok, çünkü ortada bir saygısızlık yok, öyle vara yoka özür dilemeyin ki, karşı tarafta bir sınırı, bir çizgisi olduğunu bilsin, sergilediğin tavırda net ol, geri atım atma...

Sağlıkla büyütün inşallah ...
(2,238 puan) tarafından
Teşekkür ederim gitti zaten özür dilemeden. Evet saygısızlık yok hakaret yok bişey yok ama ne bileyim birini kırınca içim rahat etmiyor
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Haklısın bu konuda asla geri adım atma böyle böyle telefon bağımlısı oluyor çocuklar benim kaynanam da 5 dk kucağında dursun diye bikere açtı açmıyoruz telefon anne dedim dursun diye açtım dedi telefon zararlı kaldı ki kucağında durmuyorsa da durmasın yani zorla tutmak istemek niye o bir birey isterse gelir böyle şeyler yapma dedim alındı evet ama bir daha da yapmaya kalkmadı çünkü tavrımı net koydum 
(2,238 puan) tarafından
Haklısın amacım üzmek kırmak değildi zaten. Kızımı korumalıyım
(1,617 puan) tarafından
Söz konusu evladınsa bırak kırılan kırılsın hiç umursama annesi sensin zorluğunu sen çekiyorsun biraz aklı selim olsalar zaten yapmazlar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 181 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 377 göst.
27 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu

409,794 soru

12,320,068 cevap

38,935 kullanıcı