+1 oy
79 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (330 puan) tarafından

4 aylik bebegim var ne zanan oturmaya baslayabilir. Otirma minderi ne kac aylik iken koyabilirim

image

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,655 puan) tarafından
Benim de 4bucuk aylik. Artik oturma pozisyonunda koyuyorum .
önce (330 puan) tarafından
Ne zaman koymaya basladiniz gusel durabiliyormu
önce (2,655 puan) tarafından
2 gün oldu basliyali. Yok kiz dusuyor. Ben sadece poposuna agirlik vermeye basladim . Oturmuyo ama yanlarina yastik koyup oturtuyorum
-Reklam-
0 oy
önce (326 puan) tarafından
Canım samimi konuşmak istiyorum öncelikle bende cocuk büyüttüm ve bu tarz para tuzaklarına gerek yok bence 3 ayı doldurduğu an bebege başla kenarına yastık koy geniş geniş hicbisey olmaz 6. Ayda topluyor zaten dengeyi 
önce (93 puan) tarafından
Ayy maşallah paşaya yaa bzde dedginiz gibi yapıyoruzz zaten belli erken yürür gbi smdiden belli ediyor kendini çok hareket egzersiz yaptırıyoruz hoşuna da gidiyor mutlu oluyor
Ne güzel maşallah bak meraklı , cesaretli de sanki . Meraklı bebekler bu yollardan seri bi geçiş yapıyorlar:) genelde.
Ay inşallah yaa öyle olur ☺️
Güzel şeyler bunlar insan merak ediyor heyecanlanıyor:) hele bide herseyin ilki ise sorma :) herseyin hayırlısı olsun 18 aya kadar yolu var ama senin kide 10 11 12 gibi ortalıkta mantar gibi dolanmaya başlar :)) nere gitsen dibinde biter :))
Evet yaa bu günleri sabrszlikla bekliyorm ☺️
0 oy
önce (406 puan) tarafından
Benimde bebegim 4 aylik ve surekli kafasini kaldiriyor oturmaya calisiyor ama doktorumuz oturtma dedi aniden kuyruk sokumuna zarari olabiliyormus önümüzdeki ay kontrolünden sonra destekli oturtmaya baslariz demisti
Destekli derken yarim mi otirmasi Gerek
Kalcasi tam oturmicak hafif kayik baslancak kisa kisa surelerde sırti tam dik olmicak kuyruk sokumu icin cok tehlikeli duz oturması. Ama suan zaten erken 6. Ay oturtuluyor
Tamam canim o zanan 6 ayi bekleyim
Yani bazisi 4 aydan sonra basliyor ama bence acele etmeyin yani Allah korusun sonradan kalcada sıkıntı olmasindansa biraz daha beklemek daha iyi bide doktoruna da sorun goturunce
0 oy
önce (12,867 puan) tarafından
4 aylık gibi destekli oturtmaya başladım. 5.5 aylık ek gıdaya başladım, o zaman mama sandalyesine koymuştum. 

bu tarz minder almadım ben, banyo oturağı var ondan almıştım ama onu da çok kullanmadım, sadece dışarıda mama sandalyesi görevi gördü benim için. bu minder işe yarar mı evet çok mu gerekli tartışılır 
0 oy
önce (852 puan) tarafından
Bu resmen para tuzağı ya etrafına yastık koy daha güzel alışır oturur ben kitlenebilir oturak aldım 1ay anca oturdu sıkılıyordu içinde hemen

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 149 göst.
2 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ogulcanmums (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 247 göst.
25 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gamii (534 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 230 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 122 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu

409,049 soru

12,294,294 cevap

38,290 kullanıcı

Kategoriler

...