+5 oy
668 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,734 puan) tarafından
İki gündür çok fena hastayım. Eklemlerim ağrıyor, oksuruyorum, soğuk soğuk terliyorum. Eşime bugün ise gitme biraz bana bak dedim. Çünkü dün 3-4 gibi kahvaltı yapabildim. Kalan azıcık enerjimle oğlumla ilgilendim. Eşim bir hafta sonra doğum yapacaksın paraya ihtiyacımız var, erken gelirim dedi gitti. Evet haklı ama hiç halim yok. Çok üzüldüm ağladım. Uzulmekte haksız mıyım?

45 Cevaplar

+7 oy
önce (2,528 puan) tarafından

Sende haklısın eşinde haklı ne desem bilemedim 

Eşimin kendi işi olmadığı için giderdi mecburen 
önce (1,734 puan) tarafından
Eşimin kendi işi, kuzenin tek gitsin dedim ama kurye de lazım dedi
-Reklam-
+5 oy
önce (474 puan) tarafından
Aşırı çok kötüysem asla gitmez 
Sen gitme desen gider mi?
Ve konumda haklısın cnm geçmiş olsun üzüldüm
Yok cnm gitmez bırakmaz
+5 oy
önce (842 puan) tarafından
bizim öyle bi şansımız yok doğuma bile doğum belgesini görmeden izin vermezler 
Eşimin kendi dükkanı
+5 oy
önce (80 puan) tarafından

İse gitse yine sukrederim maça gidiyor :angry:

Allah'a şükür takım tutmuyor
Halisahaya gidiyor bacım maç yapıyor yani
Bir gün geçici iskemik atak geçirdim pıhtılaşma var bende yani geçici kısmı felç gibi düşün beni öyle bırakıp maça gitti 4 yaşındaki oğlum ilgilendi benimle vallahi kurban olurum onu Yaradana ilaçlarımı suyumu getirdi battaniye örttü üzerime uyudum yanında elimi tutmuş babası gelene kadar dibimden ayrılmamış annemi görüntülü aradım ordan takip etti sağolsun bizi ama eşim maçta düşmüş göğüs kafesini agritmis beni doktora götürmeyi bırak evde tek bırakıp gitti kendi kaç hastane gezdi
Valla ne babamdan ne kocamdan fayda yok. Bu yüzden Allah bana oğul verdi. Bugün ağlarken geldi bana sarıldı hep daha 13 aylık.
İyiki varlar gerçekten
+5 oy
önce (2,186 puan) tarafından
Çok çok kotuysem gitmez ben gitme dersem de gideyim öğlene kadar idare et bir kaç saat görünüp çıkayım der gider geri gelir yanıma o şekilde 
+4 oy
önce (2,989 puan) tarafından

Her ikiniz de haklısınız. 

+4 oy
önce (2,135 puan) tarafından
Gidiyor gitme diyemezdim kendi işimiz değil sonuçta elin adamı ha diyince izin vermiyor. Sadece kızım hasta olursa gitmez.
Bizim kendi dükkanımız
+4 oy
önce (711 puan) tarafından
Beni hastaneye goturur veya kardeşine der gider canım iş kolik çünkü kargo dağıtıyor gitmezse birikiyor onu stres yapıyor 
Eşimden başka kalabilecek yok maalesef
+3 oy
önce (2,654 puan) tarafından
Eşiniz haklı, bu devirde doğum zor çünkü. O evde kalmak istese bile ben git diyorum genelde
Farkındayım ama üç yıllık evliliğimizde ilk defa hasta olup bir şey istedim
Anlıyorum sizi ama o da çalişmak zorunda. Birde artık anne olacaksınız. Hasta olsanız bile kalkıp bakmanız gereken bir bebek olacak. Eşiniz ne kadar yardım bile etse bebeğiniz sizi isteyecek
Şöyle söyleyeyim zaten oğlum var. Kendimi geçtim zaten sorun ona bakamamam. Dün çocuğa sadece çorba yapabildim. Baktım çocuk perişan oluyor e benim de bakıma ihtiyacım var bir günlük rica ettim
Sizi anlıyorum ama o da kendince haklı. Parasız bir gün bile geçmez
+2 oy
önce (7,877 puan) tarafından
Benimki ya anneme ya annesine götürür tek kalmayın hemde çocuklara baskınlar diye. Oda haklı çalışmak zorundalar 
Kendi isiymis de aslında bı gün gitmese olurmuş
Evet yani bir buçuk yıl oldu dükkani açalı. Ne bayram ne özel gün yok. Haftanın 7 günü. 12den 2ye kadar çalışıyor. Bir gün baksa yeterdi kendimi toplardim azicik
Oda kötü ya. Benim kendi işi değildi ama kuryelik yapıyordu. Çok sıkılmıştım o durumdan. Şimdi 6 6 buçuk dedin mi evde
Kuryelik çok kötü bir meslek gerçekten. İnsanı çok zorluyor. Allah'tan kurtulmuş.
Ay evet şükür. İnşaatta zor ama en azından tatili belli saati belli. Arada iş olmaz öylede yatarlar
+2 oy
önce (12,957 puan) tarafından
yani bi de hamilesin bir iki gün izin alabilir 
Kendi işi
+2 oy
önce (4,223 puan) tarafından
Her iş yeri ve iş ortami bir değil malesef ya arkadaşlar birbirini idare edecek ya şirket bu konuda daha toleranslı olacak.

Benim eşim 1 haftadır bizimle kızım geçen haftayı hastahanede yatisla geçirdi.Onu perşembe gündüz çıkarttık akşama ben hastalandım günlerdir ateşim var dün gece acile gittim  bakteriyel enfeksiyon eşim şua  evde ama yarın işe gidecek annem gelecek kıza bakmaya bulaş riskini azaltmak için.

Eşim Aralık ayında 3 hafta 3 başka arkadaşının yerine fazla fazla çalıştı daha uzun saatler onlarda eşime hiç sorun çıkarmadılar buraz karşılıklı ilerliyor anlayacağın bu durum seninle alakalı değil çoğunlukla eşinin çalıştığı kurum kültürü ve arkadaşları ile ilgili.
Bizim kendi dükkanımız. Komagene bayimiz var. Ve bir tane eleman var zaten. Bir gün de siparişe gitmese ölmez. Ben eşimden ilk defa böyle bir şey istedim. Ayriyeten burada kimsemiz yok.
+2 oy
önce (2,501 puan) tarafından
Gitmeden tolere edebiliyorsa gitmez. Ama kendim çalışmıyorsam ve ihtiyacımız varsa ben bir şekilde hallederim ve eşime gözün arkada kalmasın derim. 
Kendimi geçtim oğluma yetemiyorum çocuk tek kaldı. Ev desen iki günde aldı başını gitti
+2 oy
önce (5,287 puan) tarafından
Eşim rapor almak zorunda cnm öğretmen olduğu için gitmek zorunda kalır ama çok hasta olsam rapor alıp gitmez 
Bizim öyle bir derdimiz de yok kendi dukkanimiz
+2 oy
önce (151 puan) tarafından
Cnm sizin eşiniz işe gidermiş cok hastayken demişsin senin eşin başkalarının eşi bir deyil. Bu yanlış kendini üzersin sadece. Kendi işe ise gitmeye bilir cogununki gide de bilir el kapısı fabrika ve benzeri calışanlar gider izin vermezler belki bu sekilde düşün 
Kendi dükkanı, bir tane eleman var zaten. Dükkan kapalı kalmayacak. Sadece siparişe kimse gitmeyecek.  Ve ilk defa böyle bir şey istedim. Hareket edecek halim bile yok
+2 oy
önce (2,339 puan) tarafından
İşi bırakıp benimle ilgilenemez çünkü kendisi usta haftada bir gün izin yapiyo onda bile kav kez arıyorlar olmadı ise gidiyor geri anca çok hastaysam gider 2 3 saat çalışır gelir 
Evet ustaya dediğin gibi ihtiyaç olur
+2 oy
önce (952 puan) tarafından
Eşimin kendi işi olmadığı için gider geçen yıl bir ara çok hastalanmistim ise gitmek zorunda olduğu için annesini aramıştı anne eşim çok hasta ise gitmem gerek gözüm arkada kalmasın sen gel bak demişti gurbetteyim ailem yok o yüzden annesini aramıştı 
Biz de gurbetteyiz sayılır bakacak kimsemiz yok.
+2 oy
önce (1,507 puan) tarafından
Bende bahsettiğin gibi hastayım 2 de küçük çocuğum var eşim askeri personel öyle karım hasta diye izin alamıyor malesef geçen gün çok kötü oldum mesela çocuklara kahvaltı bile veremedim ona rağmen gelemedi
İşinden dolayı evet haklı olabilir. Ama bizim kendi işimiz.
önce (1,507 puan) tarafından
Kendi işinde olsa sonuçta her gün bir plan dahilinde mesela bakkal olsa kapatsa o gün kazancı olmayacak ya da tesisatçı olsa müşterilere söz vermiş olacak iptal etmesi gerekecek gibi her şeyi düşünebilirsin hamile olduğun için belki duygusal düşünebilirsin önemsenmek istiyorsun bu konuda da haklısın
Dükkanda eleman var. Komagene şubemiz var.
+2 oy
önce (18,129 puan) tarafından
Keyfi olarak gitmiyorum diyebileceği bir işte çalışmıyor. Çokça mecbur kalıp işten çağırmak zorunda kaldım o yüzden yatıp dinlenebileceğim bir rahatsızlık ise muhtemelen giderdi 
+2 oy
önce (3,270 puan) tarafından
İşe Gitme dediğinde gidip gitmemesi elinde olan bişey mi 
Evet. Kendi dükkanımız ve eleman var zaten
önce (3,270 puan) tarafından
O zaman sen haklısın e bu hastayken böyle iki bebekle çoook zorlandığın da ne yapacak
Bilmiyorum artık. Gebeliğimin son haftasında olduğum için ayrı bir agirlastim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 231 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 705 göst.
16 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Tatlisanne95 (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,409 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 672 göst.

409,511 soru

12,308,931 cevap

38,646 kullanıcı

Kategoriler

...