+5 oy
695 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,740 puan) tarafından
İki gündür çok fena hastayım. Eklemlerim ağrıyor, oksuruyorum, soğuk soğuk terliyorum. Eşime bugün ise gitme biraz bana bak dedim. Çünkü dün 3-4 gibi kahvaltı yapabildim. Kalan azıcık enerjimle oğlumla ilgilendim. Eşim bir hafta sonra doğum yapacaksın paraya ihtiyacımız var, erken gelirim dedi gitti. Evet haklı ama hiç halim yok. Çok üzüldüm ağladım. Uzulmekte haksız mıyım?

45 Cevaplar

+2 oy
(10,052 puan) tarafından
Ben 2 aydır sürekli kusuyorum kemiklerim çok agriyo hele sabahları eziyet bana üstüne sabah oğlumu okula götürüyorm o halimle. Eşim dedi 1 hafta izin alayım istemedim banka borcumuz çok var çalışınca primlerden kesinti oluyo. Sen git dedim ben bı şekilde halederim dedim hep 
(1,740 puan) tarafından
Sana da geçmiş olsun. Gebeliğimin son haftasındayım. Bu yüzden de ağırlık var zaten.
(10,052 puan) tarafından
Bende gebeliğin başlarındayim ondan bu haldeyim Rabbim yardımcımız olsun
-Reklam-
+2 oy
(17,311 puan) tarafından
Gider çünkü o da emir kulu. Ama erken gelmeye çalışır. Ya da hastaneye götürür serum taktirir öyle gider işe. 
(1,740 puan) tarafından
Kendi.dukkanimiz
+2 oy
(970 puan) tarafından
Isı bırakıp gelip bana çorba yaptığını hatırlarım  
(1,740 puan) tarafından
Ah ah
+1 oy
(4,495 puan) tarafından
Yani cidden çok ama çok hasta isem eşim kendi der gitmem ama dayanacak kadar iyiysem işe git derim ona 
+1 oy
(1,560 puan) tarafından
Seninki yine iyi erken gelirim demiş benim eşim 12 saat çalışıyor bide geldiğinde hasta olsam da yerinden kalkmıyor ne zaman bayılacak gibi oluyorum o zaman kalkıyor 
(1,740 puan) tarafından
Eşim haftanın her günü 14 saat çalışıyor. Ne bayram ne yılbaşı ne özel gün. Hepsinde çalışıyor. Ve ben de bir şey demiyorum. Tek başıma bir evlilik yaşıyorum zaten. Bakacak kimsem yok. Kendime değil evladima üzülüyorum. Ve kendi işimiz istese kalabilirdi. Eleman var zaten dukkanda
(1,560 puan) tarafından
Bizimki kendi işi değil ama olsa da durmaz yani hödük geldiler hödük gidecekler
(1,740 puan) tarafından
Allah'tan başka kimsem yok sanırım
(1,560 puan) tarafından
Maalesef öyle
+1 oy
(387 puan) tarafından
Sen de haklısın ama el işi gitmes8n de napsun canım anlayış göster takılma sen de geçim derdi bak dogum da kapıda napsin adam zor hayat .
(1,740 puan) tarafından
Kendi dükkanımız. Eleman da var zaten.
+1 oy
(841 puan) tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun benim eşim olsa mecburen de olsa gider çünkü kendi işinr bağlı değilse memur falansa gitmek zorunda kalabiliyorlar o da kendi açısından haklı bu devirde doğumdur çocuktur maddi açıdan insan biraz zorlanabiliyor tabii ki ilk öncelik senin sağlığın Bu da onun elinde olmadığını düşünüyorum.
(1,740 puan) tarafından
Kendi dükkanımız var bir gün kalabilirdi benle.
(841 puan) tarafından
O zaman durum farklıymış kalabilirmiş gerçekten
+1 oy
(71 puan) tarafından
Eşinde haklı cnm çocuk doğduğunda sıkıntıya girmeyin istiyo benimki de gidiyo ama aklı sende kaliyordur emin ol 
(1,740 puan) tarafından
Evet o da rahat etmemizi istiyor ama ihtiyacım vardı
(71 puan) tarafından
Her hasta olduğumuz da keşke biri kalsa yanımızda bı çorba bı su istiyor insan
(1,740 puan) tarafından
Aynen öyle ama normalde tek başıma hallederim her şeyimi ilk defa çok ihtiyacım vardı demek ki kötü zamana denk geldi
+1 oy
(110 puan) tarafından
Haklısın canm yaninda kalması lazm heleki hamilesin yani sanki ise gitmeyince parasımi kesiliyormus bahanee yaa
(1,740 puan) tarafından
Kendi dükkanımız olduğu için baya bir kesinti oluyor. Ama eleman vardı dükkanda. Ama zaten haftanin 7 günü çalışıyor zaten hep. Bir gün bir şey istedim.
(110 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ya tabii ki olmaz senden önemli mi yani çalışan da varmış zaten bir tane ya da ara ara gelip seni kontrol edeymiş üzülme sen hamilesin sıkma canını
+1 oy
(878 puan) tarafından
6 Şubat gecesi depremden sonra eşime gitme sancım var tek başıma korkuyorum dedm ( deprem bölgesinde değildik ama ailem dogudaydi) ama o nobetciyim dedi gitti ben de ona o gün nöbet tutturmamak için dogurdum :-D
(193 puan) tarafından
O nasıl azim kız tövbe tövbe
(1,740 puan) tarafından
Hey maşallah kız söyle nasıl doğurdun ben de doğurayım
(878 puan) tarafından
O işin esprisi korkudan errkken doğum yaptim
0 oy
(138 puan) tarafından
Bana sorar çok kötüysen kalayım yanında diye kal dersem gitmez yok ben idare ederim dersem gider 
(1,740 puan) tarafından
Ağladım bile...
0 oy
(3,493 puan) tarafından
Valla ben yeni doğum yapmistim hastaydım bugün gitme dedim 

Kendi işi bi de 

Gitmeye kalktı bende bari öğlene kadar dur dedm yine de çıktı gitti 
(1,740 puan) tarafından
Aynı durum. Benim de eşimin kendi işi ve eleman da var
0 oy
(1,365 puan) tarafından
Hem çocuk hem hamilelik kesinlikle zor oluyor bende hastalandım 2 hafta iyileşemedim insan bir destek bekliyor ama eşinde haklı para çok önemli artık inşallah iyileşirsin biran önce 
(1,740 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Senin haklı olduğun kadar malesef eşinde çok haklı :( para olmayınca olmuyor hele doğumda varsa 
(1,740 puan) tarafından
Maalesef bu devirde çok zor geçim. Eşimin de haklı olduğunu biliyorum ama gerçekten hiç iyi değilim.
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Bizim öyle bir lüksümüz yok gitme diyemem ikimz de öğretmeniz..hastayım ama ben bile okula gidiyorum 
(1,740 puan) tarafından
O da çok kötü ya. Bizim kendi dükkanımız var
0 oy
(1,334 puan) tarafından
ameliyattan yeni cikmistim ustumde hicbisey yok yanmda sadece esim var oglumu bizmkilerin boynuna atti kendi durdu basimda işte o sirada kardesi ariyor is pantolonu lazmmis sende varsa getr diyo beni oylece birakti gitti don önemli daha iş basi yapmamis düşun 
(1,740 puan) tarafından
İlerde hatırlarsak ben öyle bir şey mi yapmışım derler
0 oy
(5,112 puan) tarafından
Giderdi açıkçası ben de hiç böyle bi isyekte bukunmazdım. Yapacagı sey en fazla dışardan yemek söylemek olur onu da ben dde yaparım yanımda kalmasına gerek yok. 
(1,740 puan) tarafından
Bazen insan eşine ihtiyaç duyabiliyor. Ben söyledim dışardan yemek.
(5,112 puan) tarafından
Kendi dükkanınız varmıs belki o yüzden olabilir. Benm eşim kendi hasta olsa bile zor izin alır
0 oy
(3,431 puan) tarafından
Eşim kendi işinin patronu 

Kal dersem kalır 

Geçmiş olsun canım 
(1,740 puan) tarafından
Bizim de dükkanımız var. En çokta bu yüzden sinirlendim. İlk defa bir şey istemişim.
0 oy
(46 puan) tarafından
İçinde bulundugunuz durumu başkalarıyla kıyaslamak doğru olmadığı gibi, eşinizin işe gitme gerekcesi kendince haklı olabilir. Bunun için kendinizi üzmüş strese sokmussunuz yazık. İşe gitmiş olması mutlak bir sevgisizlik ve ilgisizlik göstergesi değildir. Dogumunuza odaklanin pozitif düşünün geçmiş olsun
(1,740 puan) tarafından
Her şeyin bir normu vardır. Eğer eşinin sana ihtiyacı varsa yanında olursun. Ki evliliğimiz boyunca ilk defa böyle bir şey istedim. Gerçekten kötü olduğum için. Ayriyeten işi kendi işi ve eleman da var dükkanda.
0 oy
(23 puan) tarafından
Mecbur gidecek ben hastayken de gitti eşim sürekli izin anlamaz ki seninkinin kendi işiyse rahat izin alabiliyorsa o ayrı tabiki ama bir kişinin çalışması gerek 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 231 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 705 göst.
16 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Tatlisanne95 (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,409 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 672 göst.

409,615 soru

12,314,262 cevap

38,796 kullanıcı

Kategoriler

...