+5 oy
686 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,734 puan) tarafından
İki gündür çok fena hastayım. Eklemlerim ağrıyor, oksuruyorum, soğuk soğuk terliyorum. Eşime bugün ise gitme biraz bana bak dedim. Çünkü dün 3-4 gibi kahvaltı yapabildim. Kalan azıcık enerjimle oğlumla ilgilendim. Eşim bir hafta sonra doğum yapacaksın paraya ihtiyacımız var, erken gelirim dedi gitti. Evet haklı ama hiç halim yok. Çok üzüldüm ağladım. Uzulmekte haksız mıyım?

45 Cevaplar

0 oy
önce (752 puan) tarafından
Çok kotuysem hastaneye götürür dinlenmem gerekiyosa dışardan sipariş ederiz yada erken  gelip kendisi hazırlar 
-Reklam-
0 oy
önce (12,174 puan) tarafından

Hem evde çocuk var hemde doğumun çok yakın benim ki gitmezdi beni Dr a getirirdi 

önce (1,734 puan) tarafından
Evet kendimi geçtim oğluma bakamadım
0 oy
önce (51,545 puan) tarafından
oda hakli sende annen falan yok mu kayinvaliden gelip cocugu oyalasa yeter sana
Kimsemiz yok maalesef
0 oy
önce (192 puan) tarafından
Yani işi rahat sanırım  ise gitme dediğine göre gelene kadar biraz dinlenirsn iş yapma çocukla en fazla oyalan benim eşim memur çok çok zorda kalmadığım sürece çocukların randevusu olunca izin alır oda alerjisi için randevu alıyoruz 3 ayda bir onun dışında ben hallediyorm eşime sıkıntı olmasın diye 
Eşim haftanın yedi günü 12-2 arası çalışıyor yani 14 saat. Evde çok uzun süreler olmadığı için gitmesini istemedim. Eğer 5te ya da 7de gelebileceği bir iş olsa erken gelir diye düşünüp idare etmeye çalışırdım. Ki kendi dükkanımız ve eleman da var. Gitmese olmezdi.
0 oy
önce (762 puan) tarafından
Eşim giderdi işe kendi işimiz değil çünkü mecburen gidicek bide senin doğumin varmış doğru diyor para lazım herşey çok zor karıma bakayım gitmiyim diyebilmek için iyi bi işinin olması lazım insanın kolay değil bizde şuan yeni ev aldık tadilat yapıyoruz bırak benim hasta olmamı eşim kendi hastayken bile işe gidiyor duygusal olarak sende yanında görmek istiyorsun eşini haklısın ama ev geçindirme derdin olsaydı sen hasta halinle giderdin işe 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 231 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 705 göst.
16 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Tatlisanne95 (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,409 göst.
8 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 672 göst.

409,516 soru

12,309,094 cevap

38,653 kullanıcı

Kategoriler

...