+1 oy
103 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2 puan) tarafından
Kizlar taşınıyoruz ama bendeki kutular dikine dikdorgen ve tabak koyduğum zaman tasimiycakngibi altı çöküyor gibi sizce nasıl yapmaliyim

10 Cevaplar

+1 oy
(5,133 puan) tarafından

Patpatla dizip sardım ayrıca kendi arabamızla getirdim :D

-Reklam-
0 oy
(631 puan) tarafından
Ben leğene koymuştum aralarına şu patlayan poşetlere iyice sarip
(2 puan) tarafından
Benimde 5 li mutfak sepet dolapları oluyor ya onu bozdum raflarına leğen gibi zaten onlara koydum ama hepsine yetmedi
0 oy
(13,062 puan) tarafından
arkadaşın dediği gibi leğen, tencere içleri olabilir. 
(2 puan) tarafından
Sorun şu ki tencereleri çoktan kutulayip bantladim :)(
0 oy
(7,073 puan) tarafından
Bulaşık makinesini aldığı kadar doldur onda hiç bişey olmuyor taşımada nasıl olur bilmiyorum ama benim tek sağlamlar onun içindekilerdi 
(12,731 puan) tarafından
Kız tersine çevirseler hepsi paramparça olır
(7,073 puan) tarafından
Kuzum taşıma konusunda bilmiyorum dedim ya benim evden sağlam çıkan tabaklar makinede olanlardı ordan yol çıktım ☺️
(2 puan) tarafından
Yok ya bizde esimler tasiycak yoldan gecene daha çok güvenirim o konuda bulaşık makinesi imkansiz
0 oy
(922 puan) tarafından
Streç filme sar kutuya koy 
(922 puan) tarafından
6sar 6 sar sar canım sapasaglam
(2 puan) tarafından
Ya ondanproblem yok kutu taşımıyor altına göçüyor gibi kutuyu bı kaldiraam altı açılıp dokulecekmis gibi
(922 puan) tarafından
Kutuların sağlam olsun çok kyma canım
0 oy
(194 puan) tarafından
Kendi arabaniz varmi yada biri den araba alabilirseniz tabaklarini kolye köy evine götür yerleştir tencerelerine kadar herseyini mutfak dolablarina koy eğer taşıyacağın ev çok uzak değilse çünkü taşıma sırasında kırılıyor dikkat etmiyorlar üstüne eşyalar koyuluyor 
(2 puan) tarafından
Kendi arabamizla tasiycaz zaten de kutuya ağır geliyor tabaklar kaldirdigim zaman sanki dokuluvercekmis gibi az kalitesiz herelde kutular bilemedim ki
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Tabakların arasına gazete koy sonra 6li şekilde tabakları bantla baya bi güzel sonra kutunun içine battaniye koy en alta sonra kıyafet koy az birsey sonra tabakları koy ama ağır yapma mesela 12 tabak koy kaldırın kutuyu ağırlık nasıl hafifse bi takım daha koy 12 tabağın üstüne sofra bezi fln koy sonra bi tane 6li tabak koy gerisini laylon şeyleri doldur hafif şeyleri koy en sonunda grne üstüne battaniye koy çünkü üst üste kutuları koyuyorlar zarar görebilirler ben sakaryadan ankara taşındım bu şekil yaptim eşyalarımı 5 kata taşıdılar hatta asansör yoktu ona rağmen eşyalarım hepsi sapasağlam elime ulaştı özellikle kutuların üstüne yaz mutfak yatak odası diye o şekil sana kolaylık olacak hatta ankaradan tekrar sakaryaya taşındım gene aynı şekil yaptım esyalarima birsey olmadı ve kutular taşınırken esin başlarında dursun dikkat etmeleri için uyarıda bulunsun 
(2 puan) tarafından
Evet hepsine mutfak yatak odası kıyafet hepsine ayrı ayrı yazdım mesafem çok uzak değil ama aracımız arazi arabasi tangir tungur gidiyir guvenemedim bile kutular kaliteli değil gibi taşımıyor gibi dediğin gibi mantıklı ama oturma odası nevresim falan herşeyi çoktan kutladım en son mutfak kaldı bakalım nasıl yapcaz
(2,371 puan) tarafından
Perdeleri flnda topladin mi ilk önce mutfak yapsaydın keşke şey varr meyve sepeti olur ya kalın olanlardan esin bi pazarcı ile anlaşıp alsın geri versin ona koyun tabakları
0 oy
tarafından
Ben strece sardım çok iyi oldu hepsini asla kırkma olmadı 
0 oy
tarafından
Birde son güne tabakları birakmadim ben sardım büyük kasalar vardı onlara koydum götürdüm dolap temizlendi içine yerlestirdim kullanacagim az tabak kaşık koydum onlar da sonra gitti kolay oldu 
(2 puan) tarafından
Bende öyle yapacağım daha bir hafta var tasinmamiza sadece iki tabak iki bardak öyle hem telasede ev dağılmaz fazla hem bana kolaylık cunki çalışıyorum da bakalım
tarafından
Evet o evde dolap falan varsa azda olsa eşya götür
0 oy
(7,904 puan) tarafından
Gazetelere Sarıp koydum bişey olmadı belki bı kaç tane kırılmıştır üstüne kırılacak yazdım kutuların. Bide aşırı doldurursan ağır olur taşıyamaz kırarlar. Ben biraz tabak koyduysam üstüne naylon legenler falan koydum öyle doldurdum kutuları 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 166 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Nnnnnn (258 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 93 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 200 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hediye&HM (5,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
17 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,906 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...