+8 oy
1,912 göst.
önce Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından

Yakşamlar sayın seyirciler, katılımcılar ve yorumcular. Bu gece itiraf gecesi!

Bildiğiniz üzere eğlenmeyi seven ve kafa dağıtmak için pek çok platforma başvuran bir grubuz. O sebeple bu gecenin eğlence konusunu size takdim etmek isterim. İTİRAF EDİYORUM!

Format, kendiniz hakkında bir meseleyi (konu ne olursa olsun) itiraf etmektir.

Ben de dahil tüm katılımcılar arasında en çok oy alan itirafa bir sürprizim var! (Büyük bir şey beklemeyin :D)

Hadi itiraflar başlasın.

Ben başlıyorum. İtiraf ediyorum hatırı sayılır bir yaşıma kadar normal doğumu sadece hayvanlar yapar, insanların tamamı karınlarından doğurur sanıyordum.

63 Cevaplar

+4 oy
önce (915 puan) tarafından
Bende bı yaşıma kadar kendimi üvey evlat ve apdallarin torbasından düşmüş olarak sanıyordum :D
-Reklam-
+4 oy
önce (2,104 puan) tarafından
Itiraf ediyorum tövbe haşa Allahi minarelerin en büyüğü şeklinde diye düşünüyordum. Hep kocaman bir minare şeklindeydi kafamda çocukluk işte. 
önce (20,528 puan) tarafından
Ben Allahı tesbih sanıyodum büyük bi tesbih küçükken :/
+4 oy
önce (897 puan) tarafından
İtiraf ediyorum yukarda Allah var deyince gerçekten yukarda sanıyordum 
önce (897 puan) tarafından
Geceleri ağaç golgelerinide  azrail sanırdım:)
+4 oy
önce (482 puan) tarafından

Annem çok cimri biri küçükken çok kez para çaldım ama hiç yakalanmadım:⁠-⁠). Evlendikten sonra itiraf ettım ama. 

Eskı arabamızda 2 kez duvara sürttüm ama eşime söylemedim araba eşittir evlat gibi eşimin gözünde:⁠-⁠D
+4 oy
önce (238 puan) tarafından
Ben de küçükken polislerin insanlardan değil de böyle başka türden olduğunu doktorların da başka türden olduğu bilirdim çünkü onların özel güçleri var gibi gelirdi hatri sayılır bir yaş hjhjhj
+4 oy
önce (13,629 puan) tarafından

İtiraf edeyim çocukken kızların pipisini sonradan çıkacağını düşünüyordum  :D (biz büyüdükçe o d büyüyor gibi) 

önce (2,708 puan) tarafından
Aaa bu ben yaa. Ne saf olmusuz be
önce (13,629 puan) tarafından
He ya biz safmışız şimdikiler çocuklar etkilenmesin diye anlayacağı dille kisadan anlatıyor  :D
+4 oy
önce (27 puan) tarafından
47. Yorum olacağı için çok da oy alma şansı olmasa da itiraf ediyorum, çocukken televizyonda yayınlanan herşeyin canlı yayın olduğunu sanıyodum. Her reklamın tekrar tekrar oynandığını, insanların orda sıra beklediklerini falan 
+3 oy
önce (4,147 puan) tarafından

Ben de birşeyi itiraf etmek isterdim de edemem imkansız yani çok sonradan öğrendim :D:D

önce (2,505 puan) tarafından
Ahahha benimde var öyle bişey bunu okuyunca kahkaha attım:)))
Hahahha demek ki itiraf edemeyeceğimiz şeyleri yaşamışız:D
önce (2,505 puan) tarafından
Galiba ikimizde de aynı durum var ahahhaha:)))
☺️☺️☺️☺️☺️
+3 oy
önce (1,288 puan) tarafından
İtiraf ediyorum : Tüp bebeklerin ocak tüplerinden yapıldığını düşünüyordum :D
önce (7,666 puan) tarafından
Yok piknik tupunden oluyor :D tüplü bebek :D
Ahahaha çocuk aklı işte :D
önce (2,104 puan) tarafından
Aaa Ben de tüp bebekleri dokuz ay boyunca cam fanus gibi kaplarda durup zamanı gelince çıkarıp verdiklerini sanıyordum bu arada tüp bebek annesiyim.
Ay nolur kızmayın çocukluk işte insan saçma düşünebiliyor :))) ❤️
+3 oy
önce (1,990 puan) tarafından
İtiraf ediyorum eşimi fake hesaptan isledim 
Bence bunu her kes en az 1 kere yapmak istemiştir. Benimde beynimde vardi bir ara:)
Buraya geldikten sonra rusca yazdim bir seyler tanisalim diye. Yazdığı tek sey kimsin oldu. Sonrada engel yedim zaten.
önce (1,990 puan) tarafından
İlk cevap vermedi sonra red etti ben ısrar edince biraz , evliyim dedi
önce (1,877 puan) tarafından
Biri böyle yapıp boşanmıştı internette görmüştüm
Esim anlasa bizimde aramizda saglam kavga çıkardi. Sen bana guvenmiyormusun diye
Yok kız öyle değil, kadının kocası cevap vermiş sohbet etmiş,yani aldatmış.Aslinda biraz komik karısını karısıyla aldatmış:D
+2 oy
önce (78 puan) tarafından
İtiraf ediyorum bir komşumuz vardı eşi rahmetli olmuş dul kalmış 

Kadın çok güzeldi ben de bu dul olma olayını güzellikle alakası var zannediyorum 

Her yerde ben dulum diye geziyordum ☺️☺️☺️
+2 oy
önce (514 puan) tarafından

İtiraf ediyorum hatrı sayılır bir yaşa kadar hayali arkadaşım vardı ama cidden görüyordum:D

önce (217 puan) tarafından
Abimle benimde vardı ..... inanıyorum
+2 oy
önce (443 puan) tarafından
Ben anadolu Kız lisesi'nde okudum ve okulumda hep derece yapmış kişiler sadece alınıyordu oks sınavında  hayatımda hiç küfürlü kelime bilmem   18 yasında  lise sonda dersaneye yaZıldım ve hayatımda ilk kez erkekli ortama girdim   ve arkamda 2 erkek oturuyordu  ve derste hep konuşurlardı aralarında hoca bunları hep uyardı neyse bunlar deftere yazarak konuşmuşlar bende arkamı döndüm  bı defterini versene  bı yeri kacırdım dedım  . Ama  sayfada yazısma gördüm ve sesli sesli okuyorum meğerse sesim çok duyulmuş  herkes duymuş  aralarında birbirine küfür etmişler  seni si..ke.rim  falan yazmıs bende  arkamı döndüm sesli bı sekılde si.. Ke.. Rim ne demek ki dedım  çocuk elıyle agzımı kapadı kızım sen ne dıyon sus dedı ama burda yazıyor ne kı o dedim ve hala sesli ne kı o dıyorum  çocuk bana yalvardı sus anlatcam rezıl olcaz dıye  ben hala  ne kı o hadı anlat yoksa hocaya soruyorum dedım ve hocamm  dıye bagırdım hoca ya da o kelımeyi agzıma alarak sordum   hoca da erkekdi. Herkes bana bakıyor ama yemın ederım ben hala anlamadım  sonra hoca o ikisini dersten attı benı de  ön sıraya oturttu onlarla konuşma bıdaha dedi... Itıraf edıyorum koca kızdım ben  or.os.pu vee kaşar  en basıt küfürleri bıle bılmıyordum.  Ve böyle bır rezil oluş hıkayeai
önce (19,666 puan) tarafından
Gülmekten öldüm ya. Bacım sen nasıl korunaklı bı ortamda buyumussun maşallah. 10 numara ortamın varmis
+1 oy

Ben belli bir yaşa kadar kadın ve erkeğin dudaktan öpüldüğünde hamile kalındığını düşünürdüm:D

Bendee. Birde adetliyken hamilr kalındığını saniyordum. Bir kere sinif arkadasim adet olmustu ve onu  eve amcasinin oglu götürdü. Kiza sey demistim . Yakin durmayin bak cocugun olur. Allahtan şaka yaptigimi sanmisti ahahahah
Küçükken çok masumduk ya saftık:)
+1 oy
önce (11,917 puan) tarafından
İtiraf ediyorum kendim hamile kalana kadar bebeklerin kordonlarini annenin göbek deliğine bağlı sanıyordum :D hani bizim göbek deliklerimiz içeri doğru ya direk oradan oluşup bebeğin göbeğine bağlanıyor sanıyordum:D veee bebeğin gobegi düştü derler ya baya göbeğinin üstünde büyük göbek gibi bir parça var ve o düşüyor sanıyordum 
Aaaa bende ayniydim. Bunu hamileyken ogrendim. P
önce (807 puan) tarafından
Şuan bu gerçeği şimdi öğreniyorum, bizim göbek deliğine bağlı değilmiymiş :D
önce (11,917 puan) tarafından
Değilmiş
+1 oy
önce (10,360 puan) tarafından
Kanal D çocuk kulübü vardı oraya mektup yazıyorlardi bende mektup yazıp eski tüplü TV Ler varya ondan di  arka kısmına koydum sanıyorum ki yıldız anla ordan alacak hatta niye benim mektubu okumadi diye ağlamıştım :D sonra kuzenimle birlikte gidip PTT ye vermiştik gerçeği öğrenince 
Ayyy haykrdim. Eşim uyandi tövbe
önce (10,360 puan) tarafından
Ayy ve benim çok var böyle safozluklarim :D
+1 oy
önce (3,375 puan) tarafından
İtiraf ediyorum. sevmediğim insanlar zora düştü mü önce seviniyorum sonra da üzülüyorum. Canım kalbim dayanamıyor insanların zor durumda olmasına:D
+1 oy
önce (722 puan) tarafından

• İtiraf ediyorum. İlkokula gittiğim zamanlarda her pazartesi saç ve tırnak kontrolü olurdu donumuza da bakarlar diye hep temiz kullanırdım donumu :D
+1 oy
önce (5,330 puan) tarafından
Başka birşeyde daha itiraf edeyim 

Bu ünlüler tuvalet yapmıyor sanırdım küçükken ☺☺
+1 oy
önce (663 puan) tarafından

İtiraf ediyorum ilahileri kapatınca gözlerimi kapatıp tovbestağfurullah çekip kapatıyordum günaha giriyorum sanıyordum :D

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 598 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (121 puan) tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,859 cevap

38,301 kullanıcı

Kategoriler

...