+1 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde (168 puan) tarafından
Kızlar merhaba 2.gebeligimi yaşıyorum ilki mecburi sezaryan olmuştu şuanda öyle olacak merak ettim sizler doğumu özel hastane mi devlette mi olacaksınız?

43 Cevaplar

0 oy
(1,157 puan) tarafından
Ben 2 doğumumu da devlette yaptım ikiside harikaydı. Bu seferki doğumumda tatlı su falan yedirdiler plates yaptım tek kişilik oda eşinde yanında sonra aşırı ilgili bi ekip vardı zaten beni motive ederek iki ıkınmada doğum yaptım  yemek yedirdiler ebem kızımla hatıra fotoğrafı çektirdi helalleştik ve odama çıktım eşimle birlikte tek kişilik odada kaldım yani hiçbir özel hastanede olmayan ilgi vardı Ankara bilkent şehir hastanesi.
-Reklam-
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Üç çocuğumda devlette oldu,ben çok şanslıydım galiba ebeler aşırı iyilerdi
0 oy
(83 puan) tarafından
2 doğumu da devlet hastanesinde yaptım. İlkinde doğuma yakin kontrollerim heo özel hastanede yaptım ve sözde özel hastanede doğum yapacaktım ki o dönem de çok pahalı da değildi 5 buçuk sene önce bin tl. Ama bir den maddi sıkıntıya girdik eşimi zora koymak istemedim acilden doğuma gittim. Doğumum inanılmaz güzeldi ama o zaman hastane yeni açıldığı için gözünü açan oraya geliyordu özellikle Suriyeliler aşırı vardı. Benim şansıma tekli oda düştü. Ama doğum sonrası pek bir ilgi oldu desem yalan olur. İkinci dogumumda farklı bir hastanede oldu açılmam yoktu kurban bayraminda sancım başladı.. eşim ısrarla özel hastaneye gidelim sezeryana alsınlar dekan dedi yok dedim ki o anda özele verecek para da yok.. gidip birc etmesi lazım. Sonuna kadar sancımı çektim bayram günü olmasına rağmen doğumum zordu evet ama doğumda verilen motivasyon doğum sonrası ilgi çok güzeldi 
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Ozelde de devlet hastanesinde de kadin dogum servisinde calistim zamaninda o donemlerde hep ozelde dogururum diyordum ama masali karsta devlet hastanesinde sezeryyan oldum yine hamile kalsam devlete giderim ozeller guven vermiyor. Ozellerin su yonu var oyle bir ilgileniyotlar ki sadrce srn dogum yapmissin gibi simartiyrlar devlette yat dogur cik git diyorlar :) 
0 oy
(1,461 puan) tarafından
Hastane değil ekip önemli. Ablam ilk doğumunu çok iyi bir ozel hastanede yapti biz hiç begenmedik kuzenim devlet hastanesinde yapti çok memnun kaldım doktorlar hemşireler annem kardeşim gibi ilgilendirler dedi. 
0 oy
(133,756 puan) tarafından
hsngi hast 28 bin dedi sana
(168 puan) tarafından
Yok mahalle yani
evim carsida 7ler parkinin ordq
(168 puan) tarafından
Anladım ben bir kaç ay oldu geleli çok bilmiyorum Eskişehiri
tek basina disari cikcanda yada gitmek gormek istedin bi yer olursa yaz masi gitceni vs anlatirim
(168 puan) tarafından
Teşekkür ederim tekrardan gecenki olay içinde kusura bakma gerçekten
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Sezeryansa iyi bir doktor bulup devlette olurum. Ama normal doğumsa özel tercih ederim
0 oy
(72 puan) tarafından
Ben her iki doğumu da Devlet'e yaptım hiçte pişman değilim çok iyi geçti doktor larımda iyiydi ama her devlet hastanesi aynı değil 
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Özel özel özel. Her zaman dogum yapmıyoruz sonuçta. Eğer ki az bir imkan dahi olsa o imkanı orda kullanırım. Ben bu parayı doktorun ilgisine veriyorum. Guler yüzüne veriyorum. Sorduğum soruları güzelce cevaplamasina veriyorum. Kendi odam olmasına veriyorum. Eşimin yanımda kalabilmsine veriyorum. İlgiye ve alakaya veriyorum.  Konfora veriyorum. 
0 oy
önce (10,625 puan) tarafından
3 doğum yaptım 2si normal 1 sezertan özelde yaptım memnunda kalmıştım şu yenidoğan çetesi yüzünden nasıl yapıcam kararsızım ben kaynarca yüzyılda yapmıştım 
0 oy
önce (993 puan) tarafından
İlk doğumu şehir hastanesinde acil sezeryan oldum sabaha karşı. Evet dikişler özensizdi ama bakım açısından bi sıkıntı yoktu. Belki normal saatte bu kadar yorgun olmayan bi doktora denk gelsem dikiş bile sorun olmayacaktı. Bence asıl sorun hijyendi. 2 kişilik odalar ve hijyen sıfır. Yatıp uyuyamıyosun. Bi benim bebeğim uyanıyor bi diğerininki. Telefon aramaları sohbetler ohooo. 2. Doğum özelde yaptım kendi doktorumda. Özenli bi şekilde dikti, eski çirkin dikişi çıkardı. Yapışıklıklar oluşmuş hepsini açtı. Şimdi 3. Doğumu nerde yapacağım konusunda hiç emin değilim. İki tarafı da denemiş olmama rağmen. Henüz 10 haftalık. Doğum yaklaşınca karar vereceğim sanırım 
0 oy
önce (5,853 puan) tarafından
İkisini özelde yaptım   kızım 3 buçuk yıl önce  3  bin

Oğlum 2 yıl önce 6 bin olmuş 

Şuan aynı hastsne 18 binmiş.

Gebe değilim ama olunca galiba yine özele giderdim 
0 oy
önce (281 puan) tarafından
İlki sezeryan özelde oldu ikinciyi de olursa devlette yaparım diye düşünüyorum
0 oy
önce (866 puan) tarafından
ilkini devlette yaptım çok kotüydü bağırma azarlama o günden beri devletin sadece aciline gidiyoruz dişe bile özele giderim şimdi 2.hamileliğim bastan beri özeldeyim doğuma 1 ay kaldı özeldi yapıcam Allah nasip ederse 
0 oy
önce (2,662 puan) tarafından
Kızımı özel hastanede doğurdum, eşimin tercihi hep o yönde oldu. Bir daha hamile kalırsam ne olur bilmiyorum. Ama gene kızımı doğurduğum hastaneye gidip bir görüşürüm gibime geliyor. Eğer maddi durumuma aşırı uçuk gelmezse özeli tercih ederim. Ama çok fazla gelirse eşim kadın doğum hastanesinde güvenlik, onun çalıştığı hastaneyi tercih ederim, onun rahatça yanımda kalabilmesi için
0 oy
önce (8,759 puan) tarafından
Devlete yaptim dikis atilmadi hem yapistirma yaptilar guzeldi rahatit
önce (168 puan) tarafından
Zaten yapıştırma yapilmiyormu
önce (8,759 puan) tarafından
Bazilarinda duz dikis oluyo diye biliyom canim ondan dedim
0 oy
önce (17,327 puan) tarafından
Kimse üstüne alınmasın ama ben özelde doğum yapıp paramı savuracak kadar keriz değilim. Özele vereceğim parayı çocuklara harcarim. 3 doğum yaptım 3 ü de devlet Hastanesi'nde oldu 
önce (379 puan) tarafından
Hahaha bacım kocan bu zihniyetinden dolayı 5 de ister7 de :)

Ben özelde yaptım ilkini ikinci de özel de olacak konforlu en azından koyun gibi kesip dogramiyorlar ama şunu da söylemeliyim bir köyde yaşıyorsan devlette bir özel gibi bak mesela ben İstanbulun göbeğinde yaşıyorum Gebze de oturuyordum taşındım İstanbul Göztepeye şimdi git bakalım burda devlete sana ne yapıyorlar:) yani gidipde sakin bir şehirde yaşıyorsan zihniyetinde haklısın ama malasef her yer senin bildiğin gibi olmuyor keşke olsa da ben de gitsem
0 oy
önce (2,201 puan) tarafından
İmkan varsa neden özel olmasın.
0 oy
önce (4,344 puan) tarafından
Iki normal dogum yaptim ikisini de ozelde yaptim. 2. Gebeligimde dusugum oldugu icin mecburi kadin dogum acile gidip kurtaj olmustum hem yasadiklarim hem diger gebelerde gorduklerimden sonra ikinci dogumumu da ozelde yaptim. Konforum icin yine olsa yine ozelde yapardim. Doktorumdan da hastaneden de cok cok memnundum.
0 oy
önce (29 puan) tarafından
Özelde yaptım ama normal doğum sigortalı olanlara bedava 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 620 göst.
25 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Emine S (17,327 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 222 göst.
0 oy
24 cevap 298 göst.
25 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glshyknc (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 82 göst.
4 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,906 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...