+8 oy
1,052 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (107 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Benimki kayınvalidemin kızımı emzirmeye çalıştıkca kafasını sürekli uzatıp gögüslerime bakmaya çalışmasıydı

Cevaplarınızı bekliyoruz efenimmm :) 
Yapay zeka çevirdi doğum yaptığınız günü sormak istedim

68 Cevaplar

+5 oy
önce (7,766 puan) tarafından
İkinci oğluma doğum yaptım kaynana kaldı yanımda sezaryan oldum uyuşukluk geçti kalktım ayağa vs sabah dr çağırdı bebeği kontrol edicem diye kaynana yok sigara diye çıktı dışarı saatler geçti aldım çocuğu kendim götürdüm sonra geldi uyudu o çocuğun kimlik bilgisi için birini çağırdılar ee kaynana kakmıyor sezaryanlı halimle aldım çocuğu iki kat indim ağlaya ağlaya çok zoruma gitmişti bide üstüne dr kızdı sen niye geliyorsun refakatçin YÖK’mü diye bende bütün sinirimi eşimden çıkardım al anneni götür bi halta yaramıyor diye kovmuştum 
önce (107 puan) tarafından
Yuh ama yaa sen gel yat yatağa ben sana refakatcı oluyum deseydin okurken ben bile sinirlendim
önce (7,766 puan) tarafından
Eşime dedim aynısını benim kaynana biri  on yapmayı çok sever gelin beni dövdü bile derdi ona bişey deseydim onun için bütün sinirimi eşimden çıkardım ama pişman değilim :D
önce (817 puan) tarafından
2.dogumumda aynı şeyi ben yaşadım .panemi dönemi çift kişilik odada tek kaldık .ben bir yatakta kaynanam diğer yatakta yattı.uyumadigi zamnda sis ses haber izledik.dr kontrollerine hep ben götürmüştüm.hep emzirme hemşireleri yardım etmişti bana.
-Reklam-
+4 oy
önce (3,256 puan) tarafından
Benimki sürekli izliyordu ne saçma ama niye yapıyordu bilmiyorum. Sonra örtmeye başlamıştım odaya girdikçe 
Ben hep örttüm lekelerimden dolayı oda utanma kızım aç aç hepimizde var sanki demişti :D
Hay Allahım :)) başka işi yok bunların
+3 oy
önce (1,526 puan) tarafından
Ben orda ağrı içinde kıvranırken ki ben doğum yaparken tansiyonum fırladı panik atak geçirdim sakinleştirici vurdular kucağıma alamıyordum kızımı yani kollarımı hissetmiyordum ki alayım kaynanam bırakmadı kızımı Bi yerine aman seveyim aman aman aman en son darlandım tuvalete gidince kaynanam hemen ablama hemşireyi çağırttım durumu anlattım hemşire çıktı kaynanam tuvaletten çıktığı gibi tam kızını alıyordu ki içeri girdi şimdi sizleri dışarı alalım anne kız ten teması yapsınlar anne izin verince girersiniz dedi 4 saat odaya almadım ablam dışı da kimseyi sonra da eve gittiler :)))) 
Valla ayakta alkışlıyorum seni çok iyi yapmışsın kaçıyor sanki bebek
Helal nasıl yaptın kız :)))
önce (1,526 puan) tarafından
Ben zaten aşırı kıskanç biriyim küçüklüğümden beri benim olan benimdir bu da sürekli güzel kızım diye sevince bebeğimi darlandım lohusalık geldi galiba hemşireye durumu anlattım hiç kucağıma alamadım bebeğimi yardım edin lütfen dedm o da bahane buldu sağolsun arada ablacım sadece sen Bi gelirmisin dedim geldi arada eşime hayatım sana Bi ihtiyacım var dedim geldi o kadar kızımı doya doya sevdim sonra da gittiler eve geldiklerinde de kızım hiç durmadı onlarda hep ağladı bana geldiğinde sustu şanslıydım şimdi de bana yapışık öptürmüyor onlara kendini siliyor yanağını onlar öpünce
+2 oy
önce (7,818 puan) tarafından

Niye  baksın ki :D:D

Bende vitiligo var beyaz lekeler göğüsümde var oda orda olduğunu biliyordu hiç görmedi nasıl göründüğünü merak etti galiba :)
He maksadı başka olabilir.  Benimde aklıma kötü şeyler geldi
önce (5,107 puan) tarafından
Var kız öyleleri benım ki de öyyle gelir dibüme bakardı ta bi de gidip eşime emmiyor da emiyor sanıyor dderdi *****
Cinsmisler demekki
+2 oy
önce (2,818 puan) tarafından
Sende anne gel yakından bak istersen deseydin, boynunu öyle uzatma ağrımasın deseydin:))
Bide utanma kızım aç aç hepimizde var sanki aynısı dedi :)
+2 oy
önce (1,341 puan) tarafından
Anestezi etkisi geçmişti kaç defa söylememe rağmen kimse gelip ağrı kesici iğne felan yapmadı yaklaşık 1 2 saat böyle kaldım acıdan çocuğu bile sevemedim kucağıma almak istemedim o sıra canım oğluma çok sinirliydim belki garip gelecek ama öyle hissediyordum hastaneden taburcu olana kadar:) işte o acı çektiğim yerde kocam espiri yaptı durdu ve tepki vermemi bekledi herşeye kaç defa iyi değilim yapma dememe rağmen yaptı en sonu kızdım bozuldu sonra üzüldüm :( birde o bebek çantasını o kadar güzel özenle dezenfekte ede ede hazırladım kocam sağolsun bebeğin kıyafetlerini çıkartıp çıkartıp o herkesin oturup gecede yattığı koltuğun üstüne attı gelde çıldırmaaa :D
Offf çok haklısın bide yeni anne pskolojisi erkekler pek önem vermiyor bizim kadar
+1
Ya aslında amacı canım acıyor onu unutturayımdı ama kaç defa çekecek halim yok dedim birde kötü espriler yani :D kıyafetleride ne olcak diyor savunması iyice deli oldum. sezaryen oldum 2 gün yattım ve sadece 40.dk yattım 2 gün toplamı oğlum asla kucağımdan inmek istemedi annemde geçti yattı wc gitmem gerek gidemedim eşim eve gitti yattı gece uyandır gelcem demişti mahvolunca aradım gelecektin ya gel diye tamam dedi 1 saat geçti yok resmimi attım rezil olmuştum çünkü lütfen gel çok kötüyüm dedim biraz daha uyuyayım dedi uyuma dememe. Rağmen uyumuş tekrar aradım anca geldi ordada delirdim annem yattı kaç defa çok. Kötüyüm dememe rağmen çocuk onda durmuyor diye vurdı kafayı yattı sabaha kadar ma.l.gibi bekledim ynai sonradan düşününce insan gülüyorda o sırada çok zordu ve ben uykuya doyamayan bir insandım kısacası bir dokun bin ah işit benden :D çok doluyum
Yaa kıyamam sanaa döktün içini rahatlamışsındır birazda olsa :)
Allah razı olsun canım ❤️ rahatlıyor insan şuan yinw hamileyim düşünüyorum ne olacak diye :)
+2 oy
önce (8,726 puan) tarafından
Doğun yaptiğım gün hastanedeydim görümce görmeye geldi oğlumu montu vardı üstünde öyle aldı çocuğu pandemi dönemiydi sinirlenmistim benim yerine doktor odadan cıkarmıştı
Ayy insan küçücük çocuğu düşünür ya bide hala olacak
önce (8,726 puan) tarafından
Ben o an  bisey demedim kalbi kırılmasın diye ama doktor kızdı baya ama
+2 oy
önce (228 puan) tarafından
Hikayenin en başından baktığımda ilk sinir olduğum şey diyeyim çünkü oğlum doğduktan sonra çok şeye sinir oldum :D 

Doğumdan sonra iki gece hastanede kaldım yanımda annem kaldı refakatçi olarak. Kayınvalidem gelip sordu bı ihtiyaç var mı diye annem yok ama sadece şey olabilir kantinde su pahalı kadın gelirken su getirin dedi ki annem onu da alırdı da bian diyiverdi. Geldiğinde elinde yalan olmasın üç küçük şişe su vardı ya da iki :D sonra nereye koysak dedik bu kadar suyu :D 
Senin kayınvalide de ilginç onda yokmuymus : D
Amaa allah razı olsun çok getirmiş yarısını geri gönderseydin :) allah affetsin çok güldüm kayınvalidene
Şoku atlattıktan sonra annemle bizde çok gülmüştük :D sonra iyice anladık cimri bir kayinvalidem var :D
+2 oy
önce (1,900 puan) tarafından

Sezaryen’den çıkmış bitik haldeyim saç baş bi tarafa ağrı üşüme titreme kendimde değilim kaynanam sürekli birilerini görüntülü arıyor beni de konuş diye gösteriyordu aklıma geliyor da be sabırlıymışım :D

:D :D allahım ne değişik kayınvaliden varmış ay sen yazdın senin yaşadıkların benim gözümde canlandıı :D
önce (294 puan) tarafından
Ay tövbe tövbe :⁠-⁠D
önce (1,900 puan) tarafından
Ya bu sefer o gelmesin diyorum bakalım :))
+2 oy
önce (4,132 puan) tarafından
Benimki de çocuğu ilk kez odaya getirdiler hemşireye bana ver fotografini cekicem demişti hemşire kızmisti daha ben kucağıma almamıştım emzirmemişim fotoğraf derdin.. aklıma geldi yine sinirlendim :)) pandemi zamanında doğum yaptmistim hastane ziyaretçi yasağı getirmisti 1 saat sonra oda da herkesi çıkarmıştı gelen olsa bile almiyorlardi öyle kafam rahatlamıştı ki huzura kavuşmuştum :))
Whatsapp gruplarına anında iletecekti heralde of çok haklısın sinirlenmekle :D
önce (4,132 puan) tarafından
Yok durum yapardii :)))
+2 oy
önce (104 puan) tarafından
Kaynanamla küs olduğum halde  bsey yapmamış gibi gelip oturup beş karış suratla oturup ismini duyduktan sonra bebeğimin cekp gitmesi kayınbabamın adını koymadım diye arkadaşlarmda vardı bana o gün destek olmaya gelmişlerdi oda bu hareketi yaptı taburcu olduğum gün 
Ayy ne kadar ayıp yaa nefret ediyorum şu isim mevzularından kendini düşürmüş sen iyi yspmışsın koymamakla
önce (104 puan) tarafından
Aynn öyle emziren kadının göğsüne niye bakar bir insan ya sütün varmı diye doyuruyormusun diye mi acaba değişik bu Kaynanalar ya valla umrumda değiller zaten küslerdi smdi yüzümü dahi görmek istemiyorlar kapı komşum kendisi öylede böylede karşılasyrz  ama konuşmuyoruz birbirimizle
+2 oy
önce (629 puan) tarafından
Benimki mememi beğenmedi. Benimki senden güzel deyip memesini çıkartıp gösterdi şimdi anlatsam inkar eder:)) 
Oldu oldu şaka gibi ama keşke şaka olsaydı .daha neler ama işte çocuk büyüyünce küllerimden doğdum:))
önce (294 puan) tarafından
Ay tövbe ya rabbim. :⁠-⁠D
önce (430 puan) tarafından
Bu yoruma niye boyle yarilarak guldum ya kayin valideye bak meme yaristirmis
Öyle vala beğenmediği memeyi çocuğum iki buçuk sene emdi zor bıraktırdım :))) :)
önce (2,651 puan) tarafından
Ben olsam oğlun bayılıyor valla derdim :)))
+1 oy
önce (836 puan) tarafından
benim doğum günüm hiç kutlanmadı evlenene kadar kendi çekirdek ailemizde kutluyoruz olmsdı cnm 

senin göhsüne niye bakmaya çalıştıki 
Kız bu yapay zeka benden gitmedi daha doğum yaptığınız gün yazmıştım aslında başlığa
önce (836 puan) tarafından
anladım cnm şhlhlhl benimde başıma geliyo
+1 oy
önce (32 puan) tarafından
Eltim vardı yanındmda yaş 40 hastaneye komşularını çağırmış odamda dedikodu çay iciyorlardi en son çocuk emzircem müsade edebilir misiniz dedim çıktılar 
Sanki altın gününe gelmişler töbeee
önce (32 puan) tarafından
Vallla inanmazsm eltim zaten mahalle muhtarı gibi hatta diğer doğum yaapn kisilerin odalarına girip hayat hikayesini dnlemis o gün
+1 oy
önce (657 puan) tarafından
Yanımda sadece annem vardı ohh mis herkesten uzağım sırf kimse gelmesin diye ikinciyi de burda yaptım kayınvalidem gelmeye niyetlendi Allahtan birseyler çıktı da gelemiyor 
En güzelini yapmışsın valla çok iyi olmuş
önce (986 puan) tarafından
Ne güzel yapmisiniz kendiisi doğurup koysun kocasının adını sanki mecburuz başka oğlun olursa babanın ismini koy delirsin:))))
+1 oy
önce (73 puan) tarafından
Yeni doğum yapmışşim bir kaç saat olmadan kaynanam eşime hadi sen git işine gücüne bak demesi bunu iki çocuğumda da yaptı hadi oğlum hadi ne duracaksın git işin gücün vardır bunu hem eve gelir gelmez yapar hemde hastanede.
Ay o ne öyle adamın karısı doğum yapmış bebekleri olmuş onlardan önemli ne işi olur tuafmış kayınvaliden
+1 oy
Çok açıkmıştım yemek vermediler sonra sinirle doktoru aradım fidan hanım hayır biraz daha bekleyin söz 2 saat sonra yiyeceksin demişti bende gözlerim dolu dolu emine hanım bari bisküvi falan yesem dayanamıyorum demiştim çok sinir olmuştum bu arada yemek aklıma gelmez normalde yaşamak için yiyenlerdenim ama ne olduysa doğumdan sonra inanılmaz acıktım
Amaaa açlık kötü birşey ya
Allah kimseyi açlıkla imtihan etmesin
+1 oy
önce (969 puan) tarafından
Eşimle kavga etmiştim ben benim annem kalacak eşimde benim annem kalsun diye kavga edip eşimle kaynanamı kovup aglamıştım 
Yapmaaa en anlamlı gününde keşke böyle olmasaymış eşinizde isteklerinize saygı duysaymış :(
Kocan doğum yapınca annesi kalır çok merakliysa
+1 oy
önce (155 puan) tarafından

En büyük bomba bende 

Ben 13 saat suni sancıyla  doğumda can çekişirken 

Eşim erkek kardeşine kız istemesine gitmiş 

Allahhh doğumdan bir çıktım zaten bebeğin başı sıkıştığı için solunum sıkıntısı oldu kufeze alincak doktor geldi baba nerde baba olmadan sevk hastane yapamıyoruz dikişli halimle yataktan bir kalktım sadece ablam çantayla kapıda bekliyordu  doğumhane kapısında yere çöküp hunharca ağlamıştım :'(

önce (271 puan) tarafından
Ohaaa yanlış anlama ama çok heyecanlı devamında ne olmuştu. Ben olsam sadece eşimin değil herkesin burnundan getirirdim
önce (12,121 puan) tarafından
Ee yuh yani sonrasında naptın bacım su
önce (88 puan) tarafından
Bende çok merak ettim yazayimda devamını göreyim doğum esnasında aceleleri neymiş ya
Bende çok merak ettim ya
Oha ama yaaa bu nasıl adam seni orda bırakmış gitmiş kız isteyecek başka gün mü kalmamış
Beni soruyor doktorlara doktor demişki hala doğumda senden haber alamadım demişim hala doğurmadın bende gittim tıraş olmaya sonra istemeye gidecektik ulan dedim ya ben ölmüş olsaydım belki sana söylemiyorlardı ne b.o.k yiycektin ben can çekişirken senneyin derdindesin ablama dedim eşim nerde biomiyorum bize bişey demedi arıyorum ulaşamıyorum sonra işte herkes beni sakinleştiriyor ama ben çocuğumun durumuna mı üzüleyim eşimin yanımda olmayışına mı ama çok iyi hatırlıyorum diz çöküp anladığımda koridordaki herkes el yabancı bile teselli ediyordu beni daha çok varda anlatsam roman olur
önce (88 puan) tarafından
Çok zor cidden Allah yardımcın olsun umarım bir daha böyle şeyler yapmaz
Amin amin sözde güya eşim üniversitesi mezunu ilim irfan sahibi meslek sahibi gel gör ki akıl yok :/
Kız sen yine az tepki vermişsin inanki ay ömür boyu önüne sürerdim ben böyle bişey yaşasam sadece eşimle de kalmazdım. Hadi o erkek anlamaz böyle şeyleri kaynanan felan da mı dememis lan oğlum senin ne işin var git eşinin yanına diye yada ne bu acele senin doğum yapacağın zamana nie denk getiriyolar hayret bişey ya
Vallah hepsi gülüp geçtiler umurlarında bile olmadı
Allah bildiği gibi yapsın o zaman onları daha diyecek bişey yok
+1 oy
önce (2,355 puan) tarafından
Doğum yaptığım sıra eşim işsizdi. Malum her yere para lazım o dönemde öyle masraflı oluyor. Kendileri sormamışlardı hiç alimacak verilecek vs.

Devamlı diyordu ki incir süt yapar şu süt yapar falan feşman ama alıp gelmek yok. Oğlununda durumu yok biliyor. Sonra ertesi gün esim sırf ben mutlu olayım diye çiçek aldı. Ne dese beğenirsiniz. Niye çiçek aldi almayverseydiya zaten elinde yok dedi.

En azından beni mutlu etmeye çalışmıştı sıkışık haliylede olsa. O an bilmiyorum bu cümlesine hem üzülmüş hem sinir olmuştum
Adam sıkışıkken şu süt yapar bu süt yapar diye öneride bulununan almaya geldiği zaman umursamayan doğum yapmış eşine çiçek alan oğluna paran yoktu diyen koca yürekli kayınvalide
Hey allahım ya

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 583 göst.
+1 oy
9 cevap 99 göst.
19 saat önce Diğer kategorisinde Anneymben (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,137 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.