+8 oy
1,404 göst.
Özel Günler & Hijyen kategorisinde (117 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benimki kayınvalidemin kızımı emzirmeye çalıştıkca kafasını sürekli uzatıp gögüslerime bakmaya çalışmasıydı

Cevaplarınızı bekliyoruz efenimmm :) 
Yapay zeka çevirdi doğum yaptığınız günü sormak istedim

68 Cevaplar

0 oy
(2,716 puan) tarafından
Kızımı doğurduğum da ilk sütüm çok azdı. Hastanede mama ve şırınga verdi. Kaynanam ellerini bile yıkamadan kızımın ağzına parmağını sokup bir yandan da mama sıkıyordu ağzına. Ama canım babam hemen ellerinizi yıkamadan, eldiven  takmadan ağzına sokmayın bebeğin dedi. Cidden daha düşünsem neler var. Çok sabırlıymışım şimdi anlıyorum
(117 puan) tarafından
Bazen insan diyor siz diyormusunuz bilmiyorum ama keşke o zaman şöyle yapsaydım şunu desedim niye yapmadıysam falan ben o anları çok yaşıyorum kayınvalidenin yaptığı çok iğrenç babanı takdir ettim
(2,716 puan) tarafından
Sağolsun hemen uyardı babam, hassastır bu konularda. Ama insan o dönemde anlayamıyor
-Reklam-
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Doğum yaptım refakatçi kimse yok tek başıma kaynanam falan gelmedi üç gün sunı sancı bebek doğdu kaynana geldi girdi yatağıma yattı neyse sabah oldu o gitti görümce geldi ben üstümü giyemedim diye eşofmanla çıktım hastaneden arabaya kapıdan inip bineceğiz diye neyse görümcem gitmiş ne anlattıysa kaynana eve geldi bır küfür bir küfür babanın evi'nde bokun içinden çıkarıp getirdim ben seni simdi6 eşofmanla mı gezıyorsun falan bır paket tavuk cıgerını6 de yüzüme fırlatıp gitti küçücük çocuk 21 yaşindayım kocam sustu tek kelime etmedi iç gün ağladım görümce de çıkmadan bana çingene demişti  dilerim Allah'tan her göz yaşım o ikisine azap olur da yağar başlarına  p çocuğu nasıl büyüttüm bor ben bilir birde allah 
(117 puan) tarafından
Ayy kıymam sana ya bunlar nasıl ağır şeyler noluyormuş ki ya eşofman giydiysen rezil insanlar eşinde bi onlar kadar kabahatli gözünün yaşı kimsenin yanında kalmaz merak etme canımm
(1,031 puan) tarafından
Kalmaz inşalah  tek sığınağım rabb'im
0 oy
(18,337 puan) tarafından
Doğuma çok dağınık bir evle ve müthiş bir doğum korkusu ile gittim benim normalde çok hamarat olan eşim şehir dışından gelen annem görsün diye bir çöpü bile kaldırmamıştı hala içimde yaradır hala sitemliyim ona bu konuda bir de annesi bana yemek yapmaya diye gelip saçma sapan şeyler pişirmişti bana ve anneme :)
(117 puan) tarafından
Ev hali dağınıkta olur topluda hamile kadınsın herzaman yapamazssın çok ayıp etmiş eşin
Kaynanan da yani nimete de laf edilmezde kendi yesedi yaptığı yemekleri
(18,337 puan) tarafından
Normalde yapmayan adam olsa inan hiç takılmazdım ben ordaki art niyetten iğrendim
0 oy
(33 puan) tarafından
Ayy annem kaynanama sen kal demisti. Oda sen kal diyip kaşla göz arasinda eve gitmişti. Haberimiz olmadan. Bide çocuk çatlıyor ağlamaktan eşim koltukta uyuyordu kaç kere cagirdim duymadi. Bi bagirdim hastane inledi. Sanki yatmaya gelmiş ya.
(117 puan) tarafından
Annen niye öyle dedi ki yani kızısın onun yanında daha çok rahat edersin kayınvalidende kaçmaya yer arıyormuş
0 oy
(266 puan) tarafından
Doğum yaptığım Zaman annem yanımda kalacaktı sözde.

Ama kalmadı. Bende kaynanamı istemedim. Tek başıma kaldım çocukla hastanede. 
(117 puan) tarafından
Yaa ne kadar zor olmuştur sana annen neden kalmadı ki
(266 puan) tarafından
Kardeşlerimi bahane etti onlar eve gelince aç kalır falan eve geldiğim zaman bir tas sıcak çorba getirmedi.
0 oy
(8 puan) tarafından
Valla benim kayınvalidem hala bakıyor 6 aylık olduk bebek emdikçe bebeği rahat bırakmıyor makas alıyor göğsüme bakıyor bebeğin emmesini taklit ediyor. Benim sinir olduğum da kayınvalidem yanımda kaldı bazı değerlerim yüksek olduğu için acil sezeryana alındım bebekte kuveze başka bı ile gitti zaten canım burnumda layinvalidem fosur fosur uyudu bı demedi kalk gezdireyim kim aradiysa bak uyuma o gelini yürüt dedi yataktan zorlana zorlana ikina ikina kalktım tuvalete yada yürüyüş yapmaya eşim gelse diye kapıyı izliyordum ve sonrasında da bir sürü şey yaptı insan gerçekten unutamıyor şimdi çocuğu onlara veresim bile gelmiyor hamileliğimi de lohusaligimida mahvettiler kaç kere ağlattılar.
(117 puan) tarafından
Gözyaşların yerde kalmaz canım ben buna inanırım hep allahından bulsunlar
(8 puan) tarafından
Amin doğumdan sonra eşimin  ve ailesinin yaptıkları yüzünden bir daha çocuk düşünmüyorum gerçekten
0 oy
(863 puan) tarafından
Gelinimizin doğum yaptıgım odaya 1 yaşındaki çocuğuyla gelip gece 12 ye kadar gitmemesiydi. Sırf canı sıkıldığın için. Doğumdan çıkmıştım çok yorugunken onun çocuğunun süreklj mızıldamas ,durmaması .
(117 puan) tarafından
+1
Öfff yani orda durunca noldu dünyayı mı kurtardın hiç sevmiyorum şu düşüncesiz insanları
(863 puan) tarafından
Ama kendisi doğum yaptığında yarım saat durdum yanında gözümün içine bakmıştı gideyim diyeki ben zaten durmam daha fazla , sırf ziyarete gelmedi demesin diye hatır için gittim. Ne yapayım ben orada sıkılırım zaten
0 oy
(1,574 puan) tarafından

Benim de bir suru sinir oldugum seyler olmustu.  Dogumum sehir hatsnesinde oldu ve sezaryenden sonra doktor cekti gitti izne cikti sanirim hic gormedim taburcu olana kadar. Hafta sonu oldugu icin  ilgiyi begenmedim. Bunun icin 3 gun sinirliydim

Sonra oda iki kisilik oldugu icin yan tarafa gelen kadinin ailesi  surekli kalabalik sekilde ziyarete geldiler kadin erkek fark etmez kadinin yanina girdiler  ve odayi kebapciya cevirdiler surekli bagirarak konustular
 Esim hastaneye gelince perisan oldugundan az uyudugundan ev hastane arasi mekik dokudugundan ve evde kiz kardeslerim ogluma bakiyordu surekli onlarin eksiklerini anlatiyordu bana yok cocuga iyi bakmiyorlar cart curt falan
Sonra esim hastsneye cicek almadan gelmis ( zaten cicek beklemiyordum tek istegim eve donmekti) sonra donuste yol ustunde bi cicekcide durdu surdan bi cicek alip geleyim dedi. Bende gerek yok bir suru para dedim. Yani cicek alip gelecek adam hastaneye getirir diye dusundum birde buket cicek sevmiyorum
Sonra eve geldim ev 10 kisi vardi bunaldim herkesi tek tek gonderdim annem kaldi sadece
(117 puan) tarafından
Ayy kız yazdıklarını okudukca ben pskolojik olarak çöktüm çok kötü olmuş
Evet hastaneye getirmeliydi eşin çiçeği tabiki illa alınacak diye birşey yok ama anlamlıda oluyor benim açımdan

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 622 göst.
+1 oy
9 cevap 113 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Anneymben (843 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,159 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.

410,707 soru