Benim de bir suru sinir oldugum seyler olmustu. Dogumum sehir hatsnesinde oldu ve sezaryenden sonra doktor cekti gitti izne cikti sanirim hic gormedim taburcu olana kadar. Hafta sonu oldugu icin ilgiyi begenmedim. Bunun icin 3 gun sinirliydim
Sonra oda iki kisilik oldugu icin yan tarafa gelen kadinin ailesi surekli kalabalik sekilde ziyarete geldiler kadin erkek fark etmez kadinin yanina girdiler ve odayi kebapciya cevirdiler surekli bagirarak konustular
Esim hastaneye gelince perisan oldugundan az uyudugundan ev hastane arasi mekik dokudugundan ve evde kiz kardeslerim ogluma bakiyordu surekli onlarin eksiklerini anlatiyordu bana yok cocuga iyi bakmiyorlar cart curt falan
Sonra esim hastsneye cicek almadan gelmis ( zaten cicek beklemiyordum tek istegim eve donmekti) sonra donuste yol ustunde bi cicekcide durdu surdan bi cicek alip geleyim dedi. Bende gerek yok bir suru para dedim. Yani cicek alip gelecek adam hastaneye getirir diye dusundum birde buket cicek sevmiyorum
Sonra eve geldim ev 10 kisi vardi bunaldim herkesi tek tek gonderdim annem kaldi sadece