Benim kızda Elif Zehra tam da anlattığınız gibi gördüğünü asla unutmaz siteki bütün arabalar kimin bilir plakaları hepsi ezberinde. Bebekken de çok huysuzdu aglardı hep gazı olurdu. Şimdi çok akıllı maşallah
Bebeğin herhangibir başka sorununda oluyor olabilir kolik olabilir doymuyor olabilir benim oğlum doymuyormus mesela mamayı verince çocuğum uyumaya başladı ama ne kadar alakası var bilmiyorum ama eltimin kızının adı da elif iki ismi var bütün sülaleyi illaha ettirdi 10 yaşında geçen seneye kadar yapıyordu valla
Benim kızımda adı elif ve balık burcu. Tam anlattıgınız gibi 8 yaşında ama bana okadar saygısız okadar kötü ki. Çok üzülüyorum çokda kızıyorum davranışlarından dolayı sabah okula giderken kavga ederiz okuldan dönüşte. Hep mutsuz memmmuniyetsiz. Bagırır kapıları vurur. Ve hepsini sebebsiz yapar. 😔
Allah yardımcın olsun canım benim 🩷 ismi Elif olan ve balık burcu olan bir ablamız var akrabalardan. O da evliya gibi biri maşallah 🩷 çarşaflı, bize kuran öğretti hoca kendisi. Bakmaya kıyamıyorum nur yüzlü, takvalı, ağır başlı. Evli ve iki güzeller güzeli kızı var🩷 inşallah bizim balık burcu Elif'lerimiz de zamanla böyle güzel özelliklere sahip olurlar hayırlısı ile🤲💕
Benim kızım 1.sınıfa başlamadan kuran kursunda verdim. Çok güzel kuran okur süreleri ezberledi namaz kılıyor ama Allah affetsin sanki kurstan değil kötü yerden gelir gibi ta okulun girişinden başlardı ağlamaya neden böyle yaptın neden hemen geldin beni almaya gibi şeylerle kıyamet koparırdı. Aklı zehir gibi ama huyu çok üzüyor beni Rabbim inşallah yardım eder bize.
Aminn inşallah canım benim 🤲💚
Eşimin amcasının kızının adı da elif ,inanılmaz sakinmis uykuyu severmiş. Anlata anlata bitiremiyorlar...
Bende Elifim küçükken sakindim
Benim kuzenimin adı Elif ne alaka ya hiç bir alakası yok isimle alakalı değil hu seyler
1,497,947 soru
24,469,807 cevap
355,093 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın