+2 oy
516 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım sayılır kızım 45 günlük sürekli ağlıyor sürekli huysuz karnı tok altı temiz gazı çıkmış yine agliyo uyanık asla durmuyor uykuya dalmasi bile çok zor he agliyor Bi tanıdığım ismi iyi gelmemis dedi bu ne kadar doğru olabilir ebced hesabı yaptı nedir bilmem ama düşük cikiyodegistir dedi bana buraya da danışmak istedim sizlere kafam çok karıştı kızımın adı elif size de sormak istedim bu anlattigimin gerceklikpayi varmi yada tanıdığınız bildiğiniz elifler nasil

24 Cevaplar

+1 oy
(803 puan) tarafından
Kolik bebek olabilir yada doymuyor olabilir. İsmin illaki insana etkisi var ama o etki böyle bi etki degil
(227 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum ama normalde nasıl bir etki edebilir kafama çok taktım değiştir felan dedi diye bide elif ismi kuran keriminbas harflerindenn merak ediyorum elif adında çocukları
(803 puan) tarafından
Bence inanmayin kotu bir etki edebilecegine çünkü inanmak herşeydir. Elif isminin guzel anlamlarıni taşısın öyle düşünün ki oyle olsun. Acaba kotu mu diye dusunurseniz herşeyi buna bağlarsiniz. Şöyle bi etki edebilir kisilik karakter ozelliklerine yansiyabilir ama oyle Cook değil. Bence hic bulandirmayin kafanizi elif ismi çok güzel elif gibi dimdik olsun hep başı ceksin lider ruhlu olsun. Naif kibar bi o kadarda güçlü olsun. Sağlıkla büyüsün
-Reklam-
0 oy
(3,686 puan) tarafından
Benim kızımın adı Elif ama ben inanmam öyle şeylere 

Evet huysuz uyku uyumaz doğru düzgün yemek yemez 

Ama çok akıllı çok uyaniktir hemen ayikir 

Gördüğünü unutmaz 

Babasi bana kızsa ellerini açarak babasına bisey söyler 

Her çocuk yaşı ayı gereği farklilik gosterebilir 

Buyuk kizimda çok içine kapanık mesela 

Çok konusmaz simarmaz oturduğu yerden kalkmaz 
(227 puan) tarafından
Bunu duyduğuma sevindim buraya da sormak istedim kafama çok taktım elif adında kişileri merak ettim açıkçası manasına bakınca çok güzel bi isim hem isim hem anlam olarak ama ebced hesap felan dedi kafam karıştı ne kadar doğru merak dip sormak istedim belki bilenler vardır diye
(747 puan) tarafından
Benim kızımın adı da elif sena. Aynıııı birebir hiçbir değişiklik yok. Ama isimle ilgili olduğunu düşünmüyorum kaldı ki sizinki yenidoğan. Gazı vardır dünyaya alışmaya çalışıyordur. Yeni doğan bebek ağlar huysuz olur. Valla ben görmedim öyle rahat çocuk büyütenleri
önce (24 puan) tarafından

Benim kızda Elif Zehra tam da anlattığınız gibi gördüğünü asla unutmaz siteki bütün arabalar kimin bilir plakaları hepsi ezberinde. Bebekken de çok huysuzdu aglardı hep gazı olurdu. Şimdi çok akıllı maşallah 

0 oy
(1,562 puan) tarafından
Benim adımda Elif bilmiyorum ama ismimden memnunum Elif gibi dik durmayı severim bu arada analı babalı büyütün bu bir süreç benim kızım var 4 buçuk yaşında halen ağlar 
0 oy
(2,250 puan) tarafından
Isimle alakası yok. Inanmam böyle şeylere bebek koliktir. Gazı ne kadar çıkıyor desende tamamen çıkaramıyordur .
0 oy
(681 puan) tarafından
Benim ilk doğduğumda adım babaannemin adıydı rahmetli olmuş yıllar sonra ben doğdum bana koymak istemiş babam koymuşlar sonra hasta olmuşum iyileşme yok bisey yok hersey daha kötüye gidiyormuş.  Babam düşünmüş demiş bebege ağır geldi bu isim değiştirelim demiş değişir değişmez sonraki günlerde durum düzelmeye başlamış yani deneyimleyen biri olarak bu şeye inanırım ama şu da var bebek gerçekten gazlı  bi bebek olabilir ve ilk 3 ay da bebegin ağlamadan iletişim kurmasını yada oturup beklemesini beklemeyiz dimi . İlk 3 ay uyku düzeni ancak oturuyor genelde gece uyumaz gündüz uyur oluyorlar ve gazlanmalar8 4 ve 5 . Aya dek sürer sonra hareketlenme başladığı için kendi kendine gaz çıkartır rahatlar . Belki ev havasız ve sıcaksa burunda kuruluk tıkanma oluşmuş olabilir emme sonrası gax olabilir damla kullanın bunlar için yada başka bi derdi vardır bebekler dertlerini ağlayarak anlatırlar.  Oğlum 2 yaşında hala ağlıyor:)  dediğiniz de olabilir bu faktörlerde olabilir çünkü bu sandıklarımı ben yaşadım oda ısısı yükselince icerde kuru hava oluşuyor buda uyumasına engel oluyor nefes alamadığı için.  Sesinizi duymaya size temas etmeye ihtiyacı olabilir 40 günlük olduğuna bakmayın onlar bize muhtaç.  Gaz çıkarma harketler8 yapin bebekte damlalar kullanin. Bide uyuturken 7 kere ayetel kursi, felak ve nas okuyun güzelce uyusun dua edin .rabbim rahatlatsin inşallah derdini alsın.  Nazar da degeb8lir annenin de denebilir baskasininda hergun düzenli ayetel kursi Felak nas okuyun 7 defa faydasını goreceginizi umuyorum ben allahin izniyle.  
0 oy
(10,182 puan) tarafından
İsmiyle ne alakası var benim kardeşimin adida elif annem diyo o kadar çocuk doğurdum elif kdr sakini olmadı hata bir ara eliften vazgeçip sakine koymayı düşündüm diyor 
0 oy
(446 puan) tarafından
Elif isminden nefret ediyorum. Ama isimden dolayı değildir onlar 45 günlük çok küçük bebek normal yani
tarafından
Olabilir .....
(446 puan) tarafından
Nefret ediyorum kuranda geçiyor diye sevmek zorunda degilim
(446 puan) tarafından
Evet maalesef ilk aşık olduğum adam tarafından aldatıldım bu kız bile bile yaptı ikiside hatalı ama bu kız şeytanın tekiydi bende yıllardır sevemedim bu ismi
tarafından
Sevmek değilde saygı duyulması lazım neyse uzatmak istemiyorum.....iyi günler
(446 puan) tarafından
Sırf ismin elif diye bu kadar alinman neyse bende uzatmicam sevmicem saygıda duyup durmayacağını ben karar veririm
0 oy
(736 puan) tarafından

Bebeğin herhangibir başka sorununda oluyor olabilir kolik olabilir doymuyor olabilir benim oğlum doymuyormus mesela mamayı verince çocuğum uyumaya başladı ama ne kadar alakası var bilmiyorum ama eltimin kızının adı da elif iki ismi var bütün sülaleyi illaha ettirdi 10 yaşında geçen seneye kadar yapıyordu valla :D

0 oy
(15 puan) tarafından
Benim kizimin ismide elif naz esim koydu nazi bende elif çok istedim ikisinide koyduk alakası yok bence isimle 
0 oy
(1,671 puan) tarafından
Kardeşimin adı Elif. Aynı dediğiniz gibi çok huysuz bi bebekti. Şuan 21 yaşına girecek inşallah martta. Ama böyle aşırı huzursuz ve negatif biri. Büyüyene kadar da erkek gibi şımarık bir çocuktu. Annemi ve bizi çok yordu. Şu an çok karamsar biri. Hep surat asar, tersler. Bugün bana oturmaya geldi ve beni ağlattı. Çok basit bi konu yüzünden bana ters cevap verdi ve zoruma gitti. Benden 9 yaş küçük. Kızım gibiydi. Altını bile değiştirirdim bebekken. Bana karşı çok saygısız ve nankör. Bu beni çok üzüyor. Aşırı bencil. Balık burcu ve ben burcundan kaynaklandığını düşünüyordum. Annem sizin gibi birinden duymuş ismin ağır gelebileceğini. Ama geç öğrendik işte. Annem bir de kardeşime hamileyken rahmetli anneannem bizde kalıyordu. Annem ne zaman kontrole gitse, peşine takılıyordu, bu durum annemi çok sinirlendiriyordu. Hastalık hastası idi rahmetli. Annem, hamilelikte yaşadığı stresin de bebeğin agresif olmasında etkili olduğunu düşünüyor. 
önce (46 puan) tarafından
+1

Benim kızımda adı elif ve balık burcu. Tam anlattıgınız gibi 8 yaşında ama bana okadar saygısız okadar kötü ki. Çok üzülüyorum çokda kızıyorum davranışlarından dolayı sabah okula giderken kavga ederiz okuldan dönüşte. Hep mutsuz memmmuniyetsiz. Bagırır kapıları vurur. Ve hepsini sebebsiz yapar. 😔

önce (1,671 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım benim 🩷 ismi Elif olan ve balık burcu olan bir ablamız var akrabalardan. O da evliya gibi biri maşallah 🩷 çarşaflı, bize kuran öğretti hoca kendisi. Bakmaya kıyamıyorum nur yüzlü, takvalı, ağır başlı. Evli ve iki güzeller güzeli kızı var🩷 inşallah bizim balık burcu Elif'lerimiz de zamanla böyle güzel özelliklere sahip olurlar hayırlısı ile🤲💕

önce (46 puan) tarafından

Benim kızım 1.sınıfa başlamadan kuran kursunda verdim. Çok güzel kuran okur süreleri ezberledi namaz kılıyor ama Allah affetsin sanki kurstan değil kötü yerden gelir gibi ta okulun girişinden başlardı ağlamaya neden böyle yaptın neden hemen geldin beni almaya gibi şeylerle kıyamet koparırdı. Aklı zehir gibi ama huyu çok üzüyor beni Rabbim inşallah yardım eder bize. 

önce (1,671 puan) tarafından

Aminn inşallah canım benim 🤲💚

0 oy
tarafından

Eşimin amcasının kızının adı da elif ,inanılmaz sakinmis uykuyu severmiş. Anlata anlata bitiremiyorlar...

Bende Elifim küçükken sakindim :D

0 oy
(3,514 puan) tarafından
Tam tersi olduğunu düşünüyorum benim çevremde gördüğüm tüm elifler sakin ve naiftir. 

Benim başıma da benzer bi olay geldi. Kızımın ismi Kumsal, 3 aylıkken çok ağladığı için hocaya götürdük, ismi ağır geliyor diyip başına elif ismini koymuştu. Elif kumsal oldu ismi. Ağır bi isim olsa neden koysunlar ki
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Kızımın adı elifnaz 4. Çocuğum gerçekten cocuklarimin içinde en uslusu ama gel velakin aşırı dik başlı rüşvet ile bile bişey yaptiramssin ona aslında çok da hoşuma gidiyor bu durum dimdik kimsye minetti yoktur bu arada 4 yaşında kendileri uyku düzenine bakacak olursak hala maşallah diyeyim uyku düzeni güzel 
0 oy
(1,960 puan) tarafından
Günümüz bebeklerinin bir çoğu kolik... Ağlar ağlar 8 ay koltukda bir sığınmaci gibi yaşadık eşimle .... büyüdü.ebced hesabı var ama bu düşük bu yüksek inanmıyorum..işimin etkisi olduğunu düşünüyorum fakat bu yönde değil o daha bir bebek.Elif isimine gelirsek Arapça'nın bir harfi ... beğenmiş koymuşsunuz adıyla büyüsün  zarif bir kız demek anlamı da gayet güzel #bence....
0 oy
(18,152 puan) tarafından
İsimle alakası yok bence canm benim ilk çocuğumda çok zor bir bebekti uyumazdi hala da uyumaz huyu öyle ne yapsanda değişmiyor 
0 oy
(949 puan) tarafından
Ne alaka kızımın adı da Elif çok sakin uslu bir bebeklik geçirdi en uslu çocuğum o çok manasız geldi
0 oy
(5,496 puan) tarafından
kızımın Adı Elif Ada maşallah zehir gibi bebek doğduğu günden beri uslu  hamilelikte bile beni yormadi doğarken de maşallah 19 aylık olacak isimle alakalı değil kolik bebek senin
(5,496 puan) tarafından
Umay koyacakdim kaynanam tutturdu Elif diye bende Elif Ada koydum cnm
tarafından
Nickin Umay di da bnde Umay sanmıştım.  Ama Elif ada daha güzel
(5,496 puan) tarafından
Hamile iken açmıştım hesabı cnm o esnada Umay yapmıştım değiştiremedim yaptıktan sonra ismi kulağa daha güzel geliyor Elif Ada
tarafından
:)))) Allah bağışlasın
(5,496 puan) tarafından
Amin cümlemizin
0 oy
(51,977 puan) tarafından
bebeklerin geneli öyle olur ismi aklima gelmedi elifler iyi oluyor genelde 
0 oy
(180 puan) tarafından
Canım benim görümcem kızına Hz yusufun ilk eşinin adını koydu kızı çok agliyirdu durmuyordu aynı senin kızın gibi ismini değişti uysal oldu o ağlama krizleri geçti 
0 oy
önce (223 puan) tarafından

Benim kuzenimin adı Elif ne alaka ya hiç bir alakası yok isimle alakalı değil hu seyler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 240 göst.
25 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 634 göst.
28 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu

411,777 soru

12,395,972 cevap

44,161 kullanıcı

Kategoriler

...