Kızlar oğlum 3,5 yaşında son 7-8 aya kadar her şeyi olmasa da normal yemekleri yiyordu bizimle yaklaşık 7-8 aydır bir kaç çeşit yemekten başka hiçbir şeyi kabul etmiyor asla ama asla kabul etmiyor çok fazla baskı uygulamakta istemiyorum travma kalabilir diye ve nasıl yaklasacagimizi bilmiyoruz konuşuyoruz anlatıyoruz güzellikle bütün yemekleri yemesi gerektiğini çünkü yedikleri de pek faydalı şeyler değil sadece salcasiz makarna,pişi,patatesli yumurta,haşlanmis yumurta,ekmek içi ve bazen de kuru fasulye pilav bunlar dışında hicbir yemeği ağzına dahi surmuyor bı de meyve ve kek yer onun dışında abur cubur marketten alınan ne varsa ölümüne yer biz almıyoruz ama dedeleri gelip gitmişti o süreçte çok aldılar bizi dinlemediler neyse o abur cubur konusu kapandı zaten yasakladik ama böyle aç susuz nereye kadar devam edecek ve nasıl başka yemekleri denemesini kabul etmesini sağlayacağız bilmiyorum bu konu artık beni hasta ediyor çok üzülüyorum ne yapsam olmuyor ve başka sorunları da var onun içinde başka post açıp yazicam.