0 oy
158 göst.
önce Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Küçük görümcem evlendiğimdw bekardı bana etmediği kötülük kalmadı onun kahrından çok ağlardım ilk bebeğimi stresten kaybettim diyebilirim hep Allahım bana ne yaşattıysa o da yaşasın dedim beddua olarak demedim ama sadece ne yaşattıysa onu yaşasın ama bakıyorum da nişanlılığı güllük gülistanlık geçti kaynana kayınpeder görümceler kocası komple ölüyorlar ona ben hamileyken eşimin babasının evinde 7 ay kalmıştık lanet korona yüzünden eşim bir gün olsun yürüyüşe bile çıkarmadı sıkıntıdan patlamama rağmen bunun kocası görümcem 3 aylık hamileyken turlara götürdü gezdirdi dünyanın masrafını yaptırdı şu an 7 aylık hamile yine geziyor fellik fellik 6 saatlik yola gitti gezmeye görümcem anası ve babasının yüzünden bizim ne tatilimiz oldu ne bişeyimiz her şey içimde kaldı ya tek suçlu onlar değil eşim onlardan daha suçlu

10 Cevaplar

+2 oy
önce (18,160 puan) tarafından
Sorun görümcenle değil kocanla alakalı bence. ( Yani kocanın seni gezdirmemiş olması bile var postta görümcenin gezebilmesinde sorun yok bence normali o ) herkesin sınavı farklıdır O da başka yerden imtihan olacaktır 
önce (61 puan) tarafından
Gezmememizin sebebi onlar ama görümcem anası babası
Eşinin de onları dinlemesi
Öyle zaten belirttiğim gibi hepsinden daha suçlu
Görümcem bana sen tatillerde köye gelmek zorundasın işleri yapmak zorundasın en güzel şekilde yapacaksın diyen biri daha neler neler bu yüzden
Eşin değer vermediğine eş ailesi değer vermez bunu bilir bunu söylerim
-Reklam-
+1 oy
önce (866 puan) tarafından
Beddua etmedim demişsin ama bu söylediğin dua değil beddua ☺️
Dua ettim demedim ama beddua da değil bu sadece yaşattığını yaşasın bu kadar
önce (866 puan) tarafından
Beddua yerine geçiyor canım bu her zaman için Allah'a havale edeceksin, senden biraz ters tepmiş bu durum .
Teşekkürler
+1 oy
önce (1,777 puan) tarafından
Hz İsa nin bir kıssası var. Netice olarak der ki Allah bizi imtihan eder biz onu imtihan etmeyiz. Allahin kime ne yaşattığı kimi neyle imtihan edeceği bizi ilgilendirmez 
önce (1,777 puan) tarafından
Bende çok beğendim. Haşa bazen sorguluyor gibi sözler ediyoruz. Niye ona ...  Niye bana ... Bir sürü şey diyoruz düşünmeden
önce (19,829 puan) tarafından
Yani evet zulmeden insan aynı şekilde sınanmadigi zaman bazı insanlar inancını sorgulamaya basliyo o zaman. O da çok tehlikeli. Allah korusun
Yok ya inancımı sorgulamadım elhamdülillah ama bana çok şey yaşattı beni anlamasını bana haksızlık ettiğini anlamasını isterdim
Ben senin için söylemedim dostum. Genel olarak söyledim.
Anladım bacım
0 oy
önce (3,462 puan) tarafından
Rabbime bırak lütfen kendi iyiliğin için Rabbime güven❤️
Allah razı olsun
0 oy
önce (761 puan) tarafından
Valla bana yaşanılanlar bir bir çıkıyor herkesten 5 sene sonra tam ümidi kesmişken allah belalarını öyle bir veriyo ki inanamazsın beddua etmedim bende allaha havale etmiştim bir bir aynısı çıkıyor kendilerden şimdi 
Anlıyorlar mı senin günahından olduğunu
0 oy
önce (341 puan) tarafından
Gün gelir devran döner diye bir laf vardır sen beddua etmemişsin sadece kim ne yaşatıyorsa onu yaşasın istemişsin inan bana kim ne yaparsa yapsın er yada geç  yarına kalır belki ama yanına kalmaz ben buna inanırım
önce (931 puan) tarafından
Tabi canım eşi çocuk için DNA testi fln da istedi teyzemin çocuk eşinden diyip konuyu kapattılar ama herkez başta zaten öğrenmişti kuzenım herkesin içinde arabada yaptık hasta olmuştum bitti ondan sonra yaptık demiş eşiyle de yapmış çocuk kimden diye soruyor bilmiyorum demiş kendinden bile habersiz yani
Allah insanı şaşırtmasın canım
Amin ben orta okuldan çok kaçardım ama amcamgıle giderdim orda dururdum teyzem de o sıra o çıktığım çocuğu biliyordu anneme kızını dövmeyen dizini döver dedi ben tabi seslenmedım annemde bir şey demedi sonradan böyle olay çıktı boşandıktan sonra annemgıle gelmişlerdi kalmak için teyzem bana sarılıyor ee tubış nasılsın fln diyor bende iyi teyze dedim başka 1teyzem var o da baya sarıldı konuştuk teyzemde bile soğukluk oldu yani bende
Olur haliyle canım bende teyzemle o zamandan sonra görüşmedim merhaba merhaba kızının yanlışına rağmen sen haklısın özür dileriz demedi ailemde o zamandan sonra kendileriyle çok görüşmedim düğün ve cenaze dışında
Yok annemgil konuşuyor ama çok samimi değil kızının olayından sonra ben anneme ablama anlatmıştım bana inanmamışlardı eve aldığını fln ben diyordum ama belki bu olaydan sonra anlamıştır
0 oy
önce (277 puan) tarafından
Niye acele ediyorsun ki zamanı var demek ki
Anladım çok teşekkür ederim sağolun
0 oy
önce (14,658 puan) tarafından
Yek sıkıntı eşin diyememiş benim eşim benim yuvam diye pısırıl olmuş 
Aynn belirttiğim gibi hepsinden daha suçlu olan o
0 oy
Herkes yaşattığıni yaşayacak diye Allah'ım bı kuralı yok ki. Bu dünyada yaptiklarinin karşılığını görmeden lüks sefa içinde gayet iyi bı şekilde yaşayarak giden bir sürü zalim var. Ama onların borcu öteki dünyaya kaldı. İnsan kendisine zulmeden kişilerin bu dünyada kötü olduklarini görmek ister ama her zaman goremeyebiliriz bunu
Evet çok haklısınız
0 oy
önce (1,119 puan) tarafından
Sadece Allah'a havale et eğer sen hakliysan günü geldiğinde Gani Gani çıkacaktır Rabbimin adaleti var ben yaşadım bunu.
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 156 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,058 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 311 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
3 cevap 69 göst.

409,615 soru

12,314,244 cevap

38,795 kullanıcı

Kategoriler

...