+1 oy
168 göst.
önce Diğer kategorisinde (487 puan) tarafından
Kizlar bebegim için battaniye örmek istiyorum hem ani kalsın hemde yumusacik buyukce bi battaniyesi olsun yardim istiyorum basit hizli bitecek şekilde nasil örebilirim

6 Cevaplar

+3 oy
önce (80 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

En İyi Cevap
Pufffy ipten Or canım benim Bi bebek battaniyesini 5.5 6 saatte oruyorum ve çok güzel oluyor 
Hepimizin gönlüne göre versin Rabbım inşallah❤️❤️❤️ begenilmeyecek gibi değil ki yumus yumus inşallah kendime yatak örtüsü olarak da öreceğim ama o büyüklük için kendimi hazırlamam lazım sjsjsj

Seninde eline emeğine sağlık canım benim❤️❤️❤️
önce (133,498 puan) tarafından
şimoşa örsene ablasiii
Simosuma tüm battaniyeler kurban olsun,insallah yazın tatile geldiğinde örüp kargolarim canımın ici❤️❤️❤️
önce (133,498 puan) tarafından
☺️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-Reklam-
+2 oy
önce (6,097 puan) tarafından

baytaniye hic kullanamadim . sadece kisin bebek arabasiyla diari cicikca bacaklarina orttum usumesin diye .:) bence asiri gereksiz.

önce (487 puan) tarafından
Ay ben cok kullaniyorum bide heves ettim ya :))
+2 oy
önce (7,878 puan) tarafından

image

image

Ben örme battaniye sevmiyorum yaa . Kaynanam bunu ordu lif örer gibi . Günlerce ugrasti . Gereksiz bence . 

önce (10,052 puan) tarafından
Kız onu birakta cinsiyeti ogrenemdim ya geçen gittim oturuyirdu birseye benziyor ama emin değilim dedi
Bosver yaa acele etme net belli olsun. Eşimin halasının gelini hamileydi kız demiş Dr. Parti yaptılar bisiler almışlar neyse özele gittiler muayene olmaya.  Bi bakmış erkek :D
Vala hislerim erkek diyo bakalım 10 gün sonra öğrenirim inşaAllah ama ben parti hazırlık fln yapmam ilk değil aman ne gereksiz şeyler
Aynen yaa sevmiyorum öyle şeyleri. Hayırlısı olsun:)
+1
Amin canım
+2 oy
önce (12 puan) tarafından
Ben puff ipten örmüştüm parmakla örülüyor YouTube da desenlerine göre videoları var yapımı çok basit çok güzel oluyor 
Bi bakayım ben buna bi arkadas gorseli attı yoruma ondan diyorsun sanirim guzel ama basitmi zoer gibi de gorunuyo bi bakicam videosuna
+2 oy
önce (393 puan) tarafından
Puffy  yada kadife ipten yapabilirsin 
+1 oy

image

bunlardan yap
önce (4,212 puan) tarafından
Benim bebeğimki de aynısı 3 senedir kullanıyoruz hiç bişey olmadı çok da sıcak tutuyor yumuşacık bir akrabamız bir günde ördü elleri dert görmesin
Ay ben bunu nasi yapcam :D
Aşırı kolay canım YouTube gir bak acemi olduğun için biraz uzun sürer oda maksimum iki gün :D
İpini alacaksın içice geçireceksin çok basit . Eşimin halası geline yapti
Tamam bundan denicem cok güzel duruyor tesekkur ederim
Şapka atkı yelek kazak herşeyi yapıyolar çok güzel modern duruyor canım iyi günlerde kullanın şimdiden

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
7 cevap 143 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 348 göst.
0 oy
5 cevap 129 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Guzelanne1 (39 puan) tarafından soruldu

409,614 soru