+1 oy
471 göst.
Diğer kategorisinde (4,076 puan) tarafından

Sizce beyler nerede yer o sevdiği yemeği hanımlar :D benim ki yemek yapıp hiç çağırmadı eşimi arasa eşim çok şaşırır altında bir şey var diye gitmez, soru bize XXL olarak fazla geldi :D

image

30 Cevaplar

0 oy
(1,070 puan) tarafından

kız başka şehirlerdryiz biz 

mümkün değelll:Dşhlhlhl

-Reklam-
0 oy
(4,618 puan) tarafından
Benim yaptığımı da alır oraya gider sonra da kaynanamlara misafir davet eder :D 
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Kesinlikle eve gelir benim yemeklerimi çok daha beğeniyor annesinin hiç bir yemeğini beğenmiyor 
0 oy
(1,112 puan) tarafından

Benim kaynanam her gün yapıyor çağırıyor bizde seve seve yiyoruz :) Yemek yapmayınca şaşırıyoruz biz :D

0 oy
(119 puan) tarafından
Aramızda şehir farkı var mecburen evinde yer. :)
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Kaynanam sağolsun yemek yapmadığı için sorun yok 
0 oy
(274 puan) tarafından
Hiçbir zaman öyle bişey yapmadı ama mesela yaptı diyelim eşim evde yer çünkü annesinin yaptığı yemekleri beğenmez ve garanti her gittiğimizde kaynanam yemek yaptığında sofra da kızar tartışır bu yemeğin tadı yok tuzu yok malzemeye yazık günah diye kaynanamgilin yanında da der hep zaten annem yemek yapmasın 3 tane gelinsiniz siz yapın diye eşim görünüşe tadına çok önem verir yemeklerin önce gözünü sonra karnını doyuracak :)))
0 oy
(299 puan) tarafından
Valla evde yer annesine de gitmez daha iki gün önce aradı senin sevdiğin yemeği yaptım gel dedi eşim de evde yemek var dedi ve gitmedik evde kaldık 
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Vallahi kayinvalidem yapmis cagirmis ayni da olsa atarim dolaba yarin birdaha yensin ama onu kiramam esim istemese ben gidelim derim. 
0 oy
(20,050 puan) tarafından
Onlara gidelim bugün orda yiyelim yarın da evde yeriz der. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 125 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 678 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.
0 oy
6 cevap 388 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Berf (6,396 puan) tarafından soruldu