Kızlar bizim evliliğimiz herkesin hayalî olan bir evlilikti. Birbirimize şaka da olsa asla kırıcı bir cümle kullanmadık. 3 senedir evliyim bu arada, eşim normalde alkol kullanır nadir de olsa oda 1 bira ben izin veriyorum kullanmasına. Dün akşam çok yorgundum kızım 7 de uyudu bende uyudum biliyorum çünkü gece kalkacak. Gece 2 kalktı daha sabaha karşı 6 da uyuttum geri kalktı şimdi uyudu buraya girdim.gece fazla alkol almış ayakta duramaz haldeydi. annesi yüzünden benim kafama çok kez vurdu birden çok,parmaklarımı kırmak istedi izin vermedim. Babama söylesem şu anda çıkar gelir sinirle yanlış bir karar vermek istemiyorum. İçimden babama söyle diyor ama babamın başı belaya girer. Eşimi de rahat bırakmaz kötü bişey yapar. Babamın başını belaya sokmak istemiyorum bana bir akıl verin ya. En çok babamı düşünüyorum kendimden çok siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ben bunu asla kaldıramam eskisi givi olmaz ama babama yansıtmadan ne yapabilirim. Gerçekten bilmiyorum ilk defa bana vurdu hâlâ basım ağrıyor.