0 oy
868 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,239 puan) tarafından
Kızlar bizim evliliğimiz herkesin hayalî olan bir evlilikti. Birbirimize şaka da olsa asla kırıcı bir cümle kullanmadık. 3 senedir evliyim bu arada, eşim normalde alkol kullanır nadir de olsa oda 1 bira ben izin veriyorum kullanmasına. Dün akşam çok yorgundum kızım 7 de uyudu bende uyudum biliyorum çünkü gece kalkacak. Gece 2 kalktı daha sabaha karşı 6 da uyuttum geri kalktı şimdi uyudu buraya girdim.gece fazla alkol almış ayakta duramaz haldeydi. annesi yüzünden benim kafama çok kez vurdu birden çok,parmaklarımı kırmak istedi izin vermedim. Babama söylesem şu anda çıkar gelir sinirle yanlış bir karar vermek istemiyorum. İçimden babama söyle diyor ama babamın başı belaya girer. Eşimi de rahat bırakmaz kötü bişey yapar. Babamın başını belaya sokmak istemiyorum bana bir akıl verin ya. En çok babamı düşünüyorum kendimden çok siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ben bunu asla kaldıramam eskisi givi olmaz ama babama yansıtmadan ne yapabilirim. Gerçekten bilmiyorum ilk defa bana vurdu hâlâ basım ağrıyor. 

26 Cevaplar

0 oy
önce (2,010 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Annesi yüzünden derken yani bunu yapmasının nedeni ne? Şu an tavrı nasıl?
önce (13,174 puan) tarafından
Ay Umay tövbe bahanesi de çok mide bulandırıcı ya
önce (2,239 puan) tarafından
Aşkım affedilir yanı yok diyorum ya işte. Midesizler
önce (866 puan) tarafından
Umay canım , önce babana sonra polise haber ver. Aynı anda gelsinler eve. Kocandan uzaklaştırma al.  Şunu da ekliyorum yazıma , haramda huzur ararsan huzur sana haram olur. Az içmesine izin vermişsin ama buna şu yönden bak. Çocuğunun pislettiği lazımlığı iyice temizleyip içinden su içebilir misin? Alkolde öyle pis birşey . Huzur kaçırır yuva yıkar çünkü haram.
Haklısın. Bu akşam konuşacağız olan olacak biliyorum devam etmez böyle ama bu gece sadece 1 gece beni dinler misin dedi sonra istersen anlaşmalı biter dedi bakalım ne zırvalayacak
önce (866 puan) tarafından
Öfke ile kalkıp zarar ile oturma canım ❤️ akşama kadar güzelce düsün oturup konuşun , yaptığı şey asla kabul edilir birşey değil ama yuvada kolay kurulmuyor güzelim öfkene yenik düşme
-Reklam-
0 oy
önce (110 puan) tarafından
Canım benim eğer suçun yoksa bırak git babanı da sakinlestirirsin  çünkü gerçekten 1 kere yapan tekrar yapıyor :( ama eğer alkolün etkisi ile olduysa tekrar yapmayacağını düşünüyorsan da ayilmasını bekle sabret 
Biraz daha saat geçsin arayacağım zaten. Vurdu demesem bile anlaşamıyoruz diyip ayrılacağım. Benim çizgilerim olduğunu biliyor heleki şiddet aldatsa bu kadar üzülmezdim nagiş biliyor musun. Belki istemiyordur der ayrılırım ama yemin ederim kafam hâlâ ağrıyor. Gece 2 den beri ayaktayım kızım uyudu hâlâ uyanmadı o uyansın bugünlük arkadaşıma gidicegim ordan da babam alır zaten
Yukarı da sabitledim neden olduğunu bir arkadaş sormuş. Yani babam var çok şükür aç kalmam açıkta kalmam. Kızıma benden iyi bakarlar çok şükür kalmanın bir anlami yok
önce (13,174 puan) tarafından
Kıyamam sana şokunu da anlıyorum insan beklemediği yerden vurulunca hem kalbi acıyor hem bedeni. Yumuşatarak da olsa söylemen en doğru karar ama. İnsan sevdiğine nasıl el kaldırır ya aklım almıyor gerçekten. Rabbim korusun başka bir zaman daha ileri de gider sen susarsan zaten canım emin ol. Allah hakkında hayırlı olanı versin
Arayıp duruyor evde miyim diye daha çok ararsın sen beni de işte. Ben asla susmam kadese basacaktım hatta elime aldım kızım gece uyumadı diye hadi oda karakolda hastahanelerde sürünmesin dedim. Rapor falan almam zaten babam sayesinde anlaşmalı biter para Mara da lazım değil zaten. Asla anacı değil bugün para gelecek diyr anasını tuttu bide vurdu ya
önce (1,694 puan) tarafından
Anasına el kaldıran bir insanın sana asla iyi davranmasını bekleme elleri kırılsın inşallah anaya vurmak nedir yaa
0 oy
önce (12,209 puan) tarafından

Günaydın canım ❤️ Alkol kullandığını söylüyorsun peki bu davranış her alkol almasında olursa kendimi kontrol edemiyorum bahanesine sığınarak? Bir defa susarsan hep susmak zorunda kalırsın madem ilk tepkimi koy tekrarı olmaması için .

Ah canım benim günaydın. Tepkiyle kalmasını istemiyorum. Böyle bir adamın yanında isim yok ama babam kesin öldürür haberlere çıkarız gerçekten. Sabah yeminler ediyor iç desende içmicem diye daha sabah ben cikicaktim izin vermedi ise gitti şimdi. Babam bu kadar sinirli olmasa hiç düşünmeden giderim. Babamın haberi olmasa bu sefer bana da çok kızar neden söylemedin diye
Cancağızım susma sustukca her sinir kavga anında bu yaşanır babana da yumuşatarak söyle ya da bir kac gün ailenin yanına git eşine ders olsun
En iyisi öyle galiba. Birazdan uyanır babam arayayım da gelsin biraz kafa dağıtayım. Gerçekten ben şoktayım benim gözümün içine bakan adam bana ilk defa vurdu. Ben büyük konuştum herkes yapar o yapmaz dedim, ailesine söylemeli miyim peki. Annesi bilsin mi arkamdan konuşmasınlar şimdi. Ben gidersem geri gelmem zaten sanırım bugün hazırlanıp yarın da babama gel dicem
Ailesine ararlarsa söyle hemen söyleme ya da bırak kendi söylesin kendi ayıbını illa ki farkedip sorarlar
Aynen bence de. Asla şiddeti kaldırabilecek insan değilim çok şükür biraz ağrım var yarın da kendi hâline yansın
0 oy
önce (165 puan) tarafından
Yaa o zıkkımdan vazgeçecek tepkini koy ciddi ciddi ya da mecbur ailene söyleceksin me demek parmaklarını kıracak iki yudum icince kendini adam mı sanıyor ayyy nasıl sinir oldum yaa
Aşkım valla ben şoktayım hâlâ babamı birazdan ararım yarın gelsin. Anasının eğitemediğiyle ben uğraşamam. Alkolü biraksa içim soğumaz onume dünya serse şu an umrumda olmaz. Babamı bir şekilde sakinleştiricem oda beni düşünüyorsa sadece arkamda durur ona bişey yspmaz
0 oy
önce (2,529 puan) tarafından
Canım sana vuran çocuğuna da vurur. Ve çocuğun bugün babasının vurduğunu görürse yarın başkasının ona şiddet göstermesine müsaade eder. Eşinin tedavi olması lazım. Tedaviyi kabul etme şartı koş eğer evliliğini sürdürmek istiyorsan. Ne zaman tedavi olur şiddeti bırakır o zaman burdayım dersin. Eşine de ayık zamanında bana vurursan kızına da vururlar diye anlat. Kızı söz konusu olunca aklı döner erkeklerin. 
Canım ben evliliği bitirdim vurduğu an zaten. Babam gerçekten öldürür onu. Ona acıdığım için değil babamı düşündüğüm için. Evlendiğim gün babam bu kızın bir damla yaşı senin yüzünden dökülürse cehennemi yasatirim demişti yapar da.
önce (2,529 puan) tarafından
O zaman babana geçimsizlik var diyerek bitirmek istediğini anlat. Eşinin de yolu açık olsun.
Babamı arayacağım dediğimde çok korktu zaten. Yeminler etti değil yemin gökten Vahiy de inse olmaz. Haklısın anlaşamıyoruz demek daha iyi olacak
0 oy
önce (2,827 puan) tarafından
Peki sana vurduğunun farkındamıydı hatırlıyormu
Hatırlıyor hemde köpek gibi.
0 oy
önce (994 puan) tarafından
buradaki bir çok kişiden görsem bu postu şaşırmazdım da senden görünce çok şaşırdım. evliliğin çok iyi görünüyordu dışarıdan
Umay, tam olarak nasıl vurdu? ben orayı atlamışım. tokat mı attı
Yüzüme vurmadı kafama vurdu. Ben biraz sarstım ne yapıyorsun diye sonra beni sarstı özür dilerim dedi. Ben kovdum gitmedi yanıma geldi sonra sarılayım dedi sarılırken ben kalkınca eli gözüme girdi
sonuna kadar çok dramatik giderken sondaki elinin gözüne girmesi kazası biraz komik olmuş.. tabi o an daha çok sinirlendirmiştir.
bence sen bi kaç kere düşün yaa. kafana da öyle sert vurmamıştır bence döver gibi. neyse çok karıştım ben artık susayım
Ya sert değil desem yalan olur erkek gücü nede olsa ama öyle dövmek de diyemem en azından kızımın vurması daha çok acıtıyor. Ya bana ufak bisey de yapsa çok sevdiğim için sanki dağ gibi geliyor. Teşekkür ederim canım çok yardımcı oldunuz. Artık akşam bir karara varırız herhalde hayırlısı
önce (3,079 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canim. Sizin gibi sevenlerin yuvasi yikilirsa ben artik ask mesk yok derim cidden.
0 oy
önce (18,160 puan) tarafından
Davranışı çok kötü davranışına sebep olan zihniyeti daha kötü bu olay burdan dönmez bence. 
Dönmez zaten bitti başka yolu da yok çaresi de babamı da bir şekilde sakinleştiricem oda beni düşünüyorsa sadece arkamda durur ona bişey yapmaz
İnşallah canım her şey senin ve çocuğun için iyi olsun ama varsa bir iz vs darp raporu alsaydın iyi olurdu eşinde hiç bir şey olmamış gibi süreci uzatmaya veya seni suçlamaya çalışabilir mahkemede
Yok canım babam sayesinde anlaşmalı biter. Ya iyi ya kötü şekilde ama anlaşmalı olacağından eminim ❤️ istediği kadar suçlayabilir kızımı alamaz zaten benim tek servetim kızım. Dünya onun olsun fark etmez
Mal mülk için demedim zaten çocuk velayeti evlilikte en önemli mevzu hakkınızda hayırlısı olsun senin ve kızının
Çocuk 16 aylık bana verilir herhalde
0 oy
önce (823 puan) tarafından
Para için sana bunu yapan adamdan Kurtul anasının ağzına bakmak nedir anası gebersin de bıraksın o zaman bir şeyler de iş kurşun ******** elleri kırılsın sessizce o gelmeden çek git o anasına gör bak nasıl düşman olacak anasının ağzına eder işte sen bozdun doldurdun diye 
Valla sabah bende bayağı bir söylendim ağlayacak gibi oldum evden çıkmasını bekledim. Öyle ağladım onlara karşı güçsüz durmak istemiyorum. Bugünlük arkadasimdayım yarın babam gelir alır
önce (823 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah hayırla kurtulursun bunlardan Allah babanı başından eksik etmesin inşallah
Amin herkesin inşallah canım benim ❤️
0 oy
önce (1,897 puan) tarafından
Hep böyle anam babam duymasin baslari belaya girmesin diye diye büyüyor olaylar bir ypan birdaha ypar birak soyle duysunlar arkanda olsunlar o korksun sen degil 
Haklısın babamda beni düşünür herhalde bişey yapmaz  çünkü tek limanım o oda giderse kaldıramam
önce (1,897 puan) tarafından
Sende babanin biricigisin canim seni koruymamak daha fazla üzer onu
0 oy
önce (71 puan) tarafından
Alkollü adamla niye annesi için kavga ediyorsun bir sorun olduysa ayık olduğu zaman etseydin
Bir kere zaten alkol iznim dışı içti. Annesi için kavgayı o başlattı o konuya girdi. Yani alkollü vurabilir mi?
önce (71 puan) tarafından
Vurabilir diye birşey mi ima ettim içince şuursuz oluyorlar arkadaşlarıyla içierken birbirlerini bıçaklıyorlar haberlerde çok görüyoruz
İşten izin almış geliyor zaten. Ayılmıştır ben ayıkken boğazını sıkmasam iyidir
0 oy
önce (6,081 puan) tarafından
Sarhoş olunca bunu yapıyorsa demek ayıkken yapamadığını  yapmış şiddet meyillisi bir adam alkol varken de yapar gün gelir normal gündede  yapar  asla susma özurune  kanka taviz verme asla ara babanı bir kere sirkelensin  sessiz kalırsan bi 2 3 4 olur emin ol 
Biliyorum yine aileme söyleyeceğim ama korkuyorum babam çok sert saçımın tek kılına zarar geldiğini bilse öldürür yemin edeirm
önce (6,081 puan) tarafından
Oylede olmaz korkma  öldürmek falan sen konuş bizim için kavga gürültü  çıkmasin  de durum bundan ibaret de gerekeni söyle ilk ve son uyarın  olsun de  esine yeter o zaten
Yemin ederim sana inanamıyorum öyle güzel giden bir ilişkimiz vardı ki bir dediğim iki olmuyor kızım zaten prensesler gibi büyüyor. Benim acaba alsam mı dediğim şey akşama en fazla 2 güne alıp gelir. Akşamlari çiçek almadan gelmez. Yıldönümü doğum günü o bu şu hic aksatmaz. Yani çoğu arkadaşım der senin gibi evliliğim olmazsa hiç olmasın der o kadar çok iyidir ki bunca zaman s.alak manyak bile dememiştir şaka yapamaz bile bana ona göre ben biraz sert ve çekimsizim
0 oy
önce (595 puan) tarafından
Esim rahat bırakmaz babama bela olur demişsin sonra dönüp babamı arayacağım dediğimde çok korktu demişsin . Şiddetin küçüğü büyüğü olmaz ama parmakları kurmaya çalışmak şiddetten de öte birsey Allah yardımcın olsun.  Ama unutma havlayan k.opek ısırmaz,  babana filan birsey yapamamaz ama en başından alkole izinsiz vererek evliliğini pamuk ipliğine bağlamışsın.
Hayır canım babam eşimi rahat bırakmaz babamdan çekiniyor babam evlendiğim gün kızımın gözyaşı senin yüzünden dökülürse cehennemi yaşatırım dedi. Babamda bilse eminim öldürür haberlere çıkarız valla izin almış 10 dk geldi baktı gitti hâlâ ozur diliyor
önce (595 puan) tarafından
Kendine saygın kaybetme
0 oy
önce (1,122 puan) tarafından
Canım babanın tepkilerinden onun zarar gormesinden korkuyorsan ailen destek anladığım kadarıyla..anlaşamıyoruz deyip bosanabilirsi 
Valla ona üzülmüyorum geberse umrumda olmaz da babam da zarar görür ondan korkuyorum
0 oy
önce (761 puan) tarafından
Sakın özürüne yalvarmasına aldanma... Devamı gelir kesin çevremde hep öyle oluyo eşi önce afedersin i.tin g*tüne sokuyo karısını bi.çiçek alıyor affetiriyor 1 hafta sonra gene aynı... Lğtfen Kendine saygın varsa o adama ödün verme... Ne demek tarla vs yüzünden sana şiddet uygulaması ya.. o kadar sinirlendim ki okurken.
Off aslında çok iyi birisi ama bir daha yapmayacağından emin olamıyorum. Affetsem televizyonda 7 sn ünlü olurum sonrası kızım ne olur diyorum. Bir yandan da bu hariç hiçbir suçu yok zamanında bunu yaptın da diyemiyorum çünkü hiç bir şey yapmadı
önce (761 puan) tarafından
Eger öyle istiyorsan 1 şans ver ama eger 2. Si  olursa 3. 4. De olacaktır bundan emin olabilirsin canım.. bak benim grmcm de aynı diyoruz bırak hep şams veriyor ve hep aynı sonuç bilmiyorum canum senin hayatın
Akşam gelsin de bakalım. Galiba olmayacak ya neyse hakkımızda hayırlısı olsun
0 oy
önce (4,212 puan) tarafından
Canım ben anlamadım alkol almış gelmiş seninle mi tartıştı sonra mı şiddet uyguladı nasıl başladı olay 
Biz uyuduktan sonra almış evde sonra bir ara kalktı bizde uyandık kızımla 2 den sonra. Tartışmaya başladık kızım yanımda değildi oyuncaklarla oynuyordu Allah'tan gece işte şiddet uygularken aslında amacı dövmek değildi biliyorum. O an bile tuttu kendini direkt özür dileyip sarildu ama olan oldu iste
önce (4,212 puan) tarafından
Alkol işte kötülüklerin anası diye boşa demiyolar
0 oy
önce (291 puan) tarafından
Kıyamam Ya Okudum Çok Üzüldüm Gece Alkollü Geldiğinde Durup Dururken Mi Wurmaya Başladı Kafana bide Parmaklarımı Kırmak İstedi Demişsin Allah'ım Ya Manyak Mı Bu Adam 
Yok evde almış dedim ya biz erken uyuduk. Biz uyurken de içmiş sonuç da bu oldu. Keyfim moralim sıfır hiç beklemediğim bişeydi
0 oy
önce (2,651 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemiyorum ama her şey affedilebilir aldatma bile ama şiddetin affı yok bana göre. Bir kere kalkan el, her sorunda kalkacak. Size kalkan el çocuğunuza da kalkacak. Babanızın tek yapacağı sizin arkanızda durması. Darp raporu alıp, boşanın. Suçunuz olsun olmasın kimse size şiddet gösteremez
Haklısın gözlerim çok doldu ağlamadım bile yanında. Güçsüz durmamak için aldatsa bu kadar üzülmezdim sevmiyor der çekilirim kenara ama böyle daha ağır oldu
önce (2,651 puan) tarafından
Şiddet çok farklı ve affı olacak bir şey değil bence
0 oy
önce (3,422 puan) tarafından
Sana bu şekilde davranmasına izin verme kaynanan kim oluyor ki babanın malına ortakçı çıkıp karışma hakkına sahip oluyor  baban yememiş biriktirmiş mal mülk yapmış   oda yapsaydı oğluna iş o kursaydı eşine yüz verme bundan sonra ben bir bira içmesine izin verme alkol şisede durdurduğu gibi durmuyor bir tane derken bir kaç tane oluyor bir daha içersen bana vurursan giderim babamın evine de seni dinlezmezsede durma hiç kendi pişman olur 
Ya bitti zaten dönüşü olmayan bir şeydi bu akşam konuşalım dedi bakalım ne diyecek
önce (3,422 puan) tarafından
Arkanda dağ gibi baban varmış ne mutlu sana
0 oy
önce (613 puan) tarafından
Baban sağlen boşanma yoluna bakç Allah korusun iki gün sonra babana birşey olsa cehennem eder bu sığır sana dünyayı
Haklısın zaten bende de affı olmayan olmayacak bir şeydi

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 864 göst.
19 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eda nur (1,469 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 65 göst.
0 oy
5 cevap 156 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,389 puan) tarafından soruldu
+1 oy