+1 oy
621 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (4 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar aranızdan biriyim sizlere birşey sormak istiyorum ben 30 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim mutlu bir evliliğim var eşim ilgili bir baba ve eş ve her istediğimi fazlasıyla yapar aldığıma goydigime gezmeme karışmaz sevgisinden de süphem yok eşimin iş arkadaşınin eşi benimle tanışmak istemiş tanıştık haftada bir gün mutlaka bana gelirler yeriz içeriz sohbetimizi yaparız ama benim kafama takılan birşey var bu benim ikinci evliliğim ve eşimin ilk evliliği bu bayaninda şöyle bir sorunu var eşi yemeden içmeden kısmıyor ama ıvır zıvır boş şeylere para harcamasını sevmiyor ve kadında kendine ne alırsa kardeşine annesine de alan biri ne alakaysa gecen akşam benim burda tartışma oldu mutfakta yanima geldi işte dul karilara şunlar yapılıyor bunlar yapılıyor dul karılar istediği gibi yaşıyor ben kız evlendim ilk evliligim millet 2 yi 3 ü alıyor istediği gibi yaşıyor filan diye söylendi ve gecenlerde  bunu yine dillendirmisti ve ben üzerime alındım ve bu benim çok zoruma gitti ve o akşam bende kaldılar sabah yol ettim ve mesafe koydum kırıldım telefonlarını da açmadım eşi eşimi aramış yenge birşeyemi kırıldı diye bende söyledim eşime benmi abartıyorum acaba merak ettim bunu bile bile sürekli dillendirmesi beni kırdı ve ben görüşmek istemiyorum 

31 Cevaplar

0 oy
önce (4 puan) tarafından

En İyi Cevap

Herkese teşekkür ederim 

-Reklam-
+14 oy
önce (3,462 puan) tarafından
Kesinlikle çok ayıp çok kırıcı. Bence de görüşmemelisin. 

Ekstra olarak kimseyi bu kadar samimi şekilde ağırlamamanı tavsiye ederim eninde sonunda bir sıkıntı yaşarsınız doğru değil. 
önce (3,462 puan) tarafından
+2
Yani ilk evliliğim ama benim yanımda biri böyle konuşsun ben tepkimi koyarım. Hatta yaptım yani birisi başka birinin eşi ve evliliği hakkında çok çirkin konuştu bir ay etkisinden çıkamadım. Bir kadın bir kadına nasıl böyle düşüncesizce konuşur diye. Uzaklaştım uzun süredir görmüyorum.
önce (4,495 puan) tarafından
Bu yoruma direkt +++
+6 oy
önce (1,692 puan) tarafından
Sen orda tepkini neden göstermedin ki yerinde olsam onu yerin dibine sokar çıkarırdım bununla da kalmazdım elimden zor alırlardı, ben bile burdan bu kadar öfkelendim ya hadsiz şey terbiyesiz rezil ederdim onu
+5 oy
önce (647 puan) tarafından
Mümkünse hiç görüşme tlfnda dahi konuşma ,çok istiyorsa kendiside dul olsun tekrar evlensin kimse keyfinden dul kalmiyor önce bunu o kalın kafasına sokması lazım onda sadece kıskançlık var ve nerde nasıl konuşacağını bilmeyen gereksiz bir insan yokluğu aranmaz bence sil gitsin
önce (18,160 puan) tarafından
+1
Ah taşı gediğine koymak vardı ne duruyorsun boşan iki üç beş dene belki tutturursun diyeceksin kalacak öyle
+5 oy
önce (3,527 puan) tarafından
Evdeki mutluluğunu kimseye anlatma vallaha nazar var yatıyada ben olsam kimseyi kabul etmem uzak yoldan mı geldi? 
+3 oy
önce (2,529 puan) tarafından
Çok çok çok çirkin laflar... Birisi değil bana herhangi bir kadına yanımda "dul karı" desin, hatta sadece "karı" desin onu gözyaşı bezleri kuruyana kadar ağlatırım. Hadsiz. 
önce (760 puan) tarafından
Döktürmüş gene benim indigom ya... :)
önce (2,529 puan) tarafından
Yok kız estağfurullah, söz konusu kadınlar ve çocuklar olunca çiğnerim herkesi valla :D Çok çirkin laflar gerçekten. Ve bu kadın bu iddialı laflarından sınanacak yazın kenara. Allah insanı iddiasından vurur.
Çok doğru ve insanlar nasıl bu kadardüşünmeden konuşuyor ya da bunları düşünerek ve bilerek söylüyorsa nasıl utanmadan söylüyor anlamıyorum..
+2 oy
önce (20,524 puan) tarafından
Saçmalamış hakkaten
+2 oy
Resmen senin hayatını kıskanmış bunuda açıkca dillendirmiş
+2 oy
önce (4,804 puan) tarafından
Son derece hadsiz bir konuşma olmuş. Ne alakası var dul, kız olmakla. Gerizek.alı ya sinir oldum

Çok haklısın mesafe koymakla da iyi yapmışsın açık açık söylesin eşin, karın böyle bir hadsizlik yapmış benim hanımım böyle patavatsızlıklara gelmez desin 
+2 oy
önce (23 puan) tarafından
Kanka abartmıyorsun,direk sana demiş 
+2 oy
önce (3,167 puan) tarafından
Kimseyi bu şekilde kınayarak konuşmamak lazım. Benimde ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği ve benim 2 çocuğum varken geldim eşime bir tanede eşimden kızım oldu şuan 3 çocuğum var. Bana da öyle ima eden oldu. Mesafe koymayı bırak görünce selam vermiyorum
+2 oy
önce (7,733 puan) tarafından
Dul olunca noluyor insanlıktan mi çıkılıyor ne apt.alca ya fesat kadın ben olsam arkadaşligimi bitiririm zaten tek taraflı menfaat ilişkisi uzak tut bak gözü kalır evliliğine nazar eder haberin olsun 
+1 oy
önce (1,229 puan) tarafından
İnsan akıllı olacak söylediği cümle nereye gidiyor kime zarar veriyor dikkat edecek etmiyorsa da s.tr olup gidecek 30 yaşındaymıssım inan belli bir yaştan sonra böyle dengesiz insanlar hayatında olmasa daha iyi 
+1 oy
önce (788 puan) tarafından
Sanki sana alttan alttan laf sokmuş gibi canım . Haklısın ben olsam bende alinirdim böyle bir durumda . Bir defa ağzına alması göze alınır da birkaç defa tekrarlaması işi bozuyor 
+1 oy
önce (1,560 puan) tarafından
Kimse bir lafı nereye gittiğini bilmeden sürekli dillendirmez senin yaşantını kıskanmış ve bunu açınca belli etmiş o yüzden mesafe koymakta haklısın en doğrusunu yaptığını düşünüyorum 
+1 oy
önce (14 puan) tarafından
Haklısın ,saçmalamiş bişeler oku nazar eder
+1 oy
önce (223 puan) tarafından
Haklısın o cümleyi kullanmaması gerekirdi resmen sana lafları çarpıtarak konuşmuş mesafeni koy haddine degil o sekilde muhabbet rahat rahat etmek
+1 oy
önce (9,716 puan) tarafından
Şerefsizin evladına bak sen. Resmen sana atıfta bulunmuş alma böylesini hayatına bacım. Kendine aldıgı yetmiyo kardeşine annesine alıyosa adam haliyle kızıyodur kısıyodur. 
+1 oy
önce (1,368 puan) tarafından
Ne kadar sacmalayabilirim  adlı çalışma. Muhatap olmam boylesiyle. Tek hatan yüzüne hayrdir ne demek istiyorsun demeliydin
+1 oy
önce (14,658 puan) tarafından
Demek ki kocasına bunu dile getiriyordu sonunda da  sana söylemiş 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 356 göst.
1 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 305 göst.
7 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,524 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 331 göst.