0 oy
560 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (381 puan) tarafından
1 aya yakındır küsüz onunda içi içini yiyor biliyorum ama haklıyım onuda biliyorum ama haklı olmak değil mutlu olmak istiyorum ne o adım atıyor ne ben hersey kördüğüm olmuş gibi arapsacına döndü duvar gibi oldu eşim aynı odada uyuyoruz ama ilk küstüğümüz günler yanında uyuyordum yatakta ama şimdi yerde cocuklarla uyuyorum nasıl asacağız konusunda dicekseniz hemen kestirip atar benle muhatap olma der neden küstünüz derseniz iki küçük coxugu bırakıp aile tarlasına gitmemi istiyor kaynanam cocuklara bakamam dediği halde 

11 Cevaplar

+5 oy
(445 puan) tarafından
Eşiniz, sizin çocuklarınızı bırakıp tarlaya gitmeye ikna olmanızı bekliyor. Bir nevi küs durarak sizi yıldırıp, tamam demeniz için bu tavrı sergiliyor. Sizin yazdığınız gibi içi içini yediğini hiç sanmıyorum. Bir aile büyüğü falan sokun araya. Eşinizi bu fikirden vazgeçirsin
(53,475 puan) tarafından
en mantikli yorum
(381 puan) tarafından
Evet dayısını soktum araya evde yemek yemedıgını önüne cay koydugumda onu bile içmediğini dedim grizekalı dedi hatta kaynanamı annesine sıkayet edeceğine ağzına ettirecegini söyledi kaynanam bakamam demiş oğlum beni dinlemiyor demiş göya bilemiyorum dayı konuşmuş büyük ihtimalle bence esım dinlemedi birde acıklı paylaşım yapıp geceleri acıklı sarkı dinleyerek uyuyor
(381 puan) tarafından
Ama bu inat değil tamam diyemem ben önce cocuklarımı evimi kendimi dusunmek zorundayım
(53,475 puan) tarafından
esinin yaptigi inat. senin çocuklarına annesi bakmayacaksa kime güvenip tarlaya git diyo. iki ufak cocuklu kadina bunun baskisini yapmak bile cok acimasizca
(381 puan) tarafından
Evet zaten acımasız ben art arda sezaryen doğumlar yaptım 2 ve 3 yasındallar hani elden biraz cıktılar hafif buyumeye başladılar ama zorlukları bitmiyor İnan calisan biri daha cok oturuyordur benden cocuklarıjn peşine düşmekten yoruldum hani esım cocıklar buyuk gibi dusunuyor ben rahata erdim diye düşünüyor ya da annem kız kardeşlerim yapıyor sen yatıyorsun evde demeye getiriyor iyide bunlar benden önce de bu ısı yapıyordu bana verdikleri iki zeytin zeytinyağı batıyor kocamın parasını yiyorlar ama löp löp versinler eline mi yapıscak
-Reklam-
+1 oy
(11,951 puan) tarafından
Haklı olmak yetmiyor Evet mutlu olmakmistiyorsan adım atmalısın. Biz büyük kavga ederiz 5 dk sonra bişey olmamış gibiyiz. Çünkü ikimizde biliyoruz eninde sonunda barışacağız birbirimize ve çocuklarımıza neden eziyet edelim
(381 puan) tarafından
Ya derse benim dediğimi yapacaksın ben gidemem tarlaya falan 2 ve 3 yasında cocuklarım esımın dayısıyla bile konuştum senin cocukların küçük hava soğuk sen gidemezsin dedi ama esım günah almak istemem ama ailesinin yanına tarlaya gittiği gün böyle değişti diretti eger yapıyorlarsa allahlarından bulsunlar
(7,480 puan) tarafından
Bende bu eşle küsme durumunu çocuklara eziyet olarak görüyorum. Evdeki tüm gerginliği farkedip onlarda mutsuz oluyor
(381 puan) tarafından
Ya coxuklar 2 3 yaslarında aramızdaki seyi anlaasa bile iki dakika sonra oynamaya devam ediyorlar ama cogu zaman onların yanında kendimi ağlarken buluyorum gurbetteyım bir tane bile arkadaşım yok canım cok sıkılıyor artık kızım gecen gördü anne yine ağlıyorsun dedi oğlumda aglıyon baba yapti diyor dusunebilşykr musun onlarda aynı sofrada oturmak istiyor bılıyorum bu arada esım bu sürede hep dışarıda yemek yedi tek tük benden yemek istedi ve her aksam kahvede evde durmuyor
(11,951 puan) tarafından
Çocukları çok etkiliyor küs olma durumu. Gergin mutsuz oluyoruz çocuklara yansıtabiliyoruz
(381 puan) tarafından
Ebet nesem kalmadı cunku evde biri var ve yabancı gibi davranıyoruz birbirimize cocuklar içinden dusunuyordyur annemle babam neden konuşmuyor beraber yemek yemiyor diye
+1 oy
(1,648 puan) tarafından
Biraz daha küs der asla gitmem ne işim var iki çocukla bir de bırakıp kaynana çok bekler isterse konuşmasın boşversene böyle bir sebepten kusuyorsa hiç konusmasin
(381 puan) tarafından
Evet nerden cıktı birden anlamadım benim ailesiyle aram lımoni zaten yüksek ihtimalle onlar doldurdu cunku esım onlarla tarlaya gitit geldi akşamına böyle kavga cıkardı allahlarından bulsunlar
0 oy
(8,614 puan) tarafından
Aynı evin içinde 1 ay küs kalmakmı helal olsun. Nasıl basarıyosunuz. 1 gün dahi süremez benim . Aile tarlası ne anlamadım çocuklarını nereye bırakcaksın
(381 puan) tarafından
Evet arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş gerçekten esım hiç değer vermiyor
(8,614 puan) tarafından
Dayıya sen bi sor ne konuşmuşlar öğren
(381 puan) tarafından
Aradım ıkı defa sonra mesaj attım dukkandayım çalışıyorum sabahtır yazmıştı bende dedim konuştun mu diye evet dedi ama geri aramadı acaba ona da mı beni haksız gösterdi yapar mı yapar esımi biliyorum yani bugun aradım dönmedi yarın yine arasam mı yani insan dönerdi dimi iki defa aramışım aksam müsait olunca dönerdi biraz basından savcısı gibi oldu
(8,614 puan) tarafından
Canım sen arayıp durma bence o ararsa arasın sende ısrarcı davranma. Baktın aramıyo sende sormazsın boşver. Belliki onuda dinlememiş yada eşin kendini haklı cıkartmıstır
(381 puan) tarafından
Bence esım dinlemedi ben halletcem dedi dayı sen rahat ol dedi bende dedımkı ben biraz tanıyorsam kendi burnunun dikine gidecek seni dinlemeyecek öylede oldu
0 oy
(2,099 puan) tarafından
Sus konuşma uzatma diyen kestirip atan bir kocam olduğu için 2 aydır da küs olarak boşanmaya doğru gidiyoruz adım adım 
(381 puan) tarafından
Siz neden küstünüz ya aslında dayısı eşimle konusacaktı neyse ııki gün öncede bize geleceklerdi sonra gelmediler misafir gelmiş onlara ben sordum bugun dayısına konuşuyorum esım için dedi ama ses seda yok acaba eşim mi dinlemiyor sen karışma falan dedi
(2,099 puan) tarafından
Bizim ki uzun mevzu. Ben küslükten sonra konuşulmamasına katlanamiyorum. Sorun varsa konuşulmalı çözülmeli ki değsin. Şimdi konuşsaniz seneye zeytin sezonuyla birlikte sizin mevzu yine başlıcak. Karşı tarafta inat belli böyle uzattığına göre, tamam senin çocuklar küçük ama onlar tepkilerine falan mı taktılar bu kadar neye takılıyorlar
(381 puan) tarafından
Bence esımın zoruna gitti ben okumuşum diyince iki kız kardesıde üni mezunu onları her zaman destekler benide bir ara gir kpssye diye destekledi noldu anlamadım fitneciler var arada zannımca hemen dolduruşa geliyor evet seneye kızım 4 yas olacak ve anaokuluna başlayacak etkinlik falan oluyor eltımden görüyorum eve ödev gibi bireyler veriyor okul sımdı kaynanam ne anlar onu götürüp getirmekten amannn
(2,099 puan) tarafından
Ha bak ben okudum diye tarlaya girmem dersen doğru değil benden söylemesi. Biz 3 kardeş okuduk memuruz eşlerimiz de öyle Kasım da hepimiz zeytinlikteydik. 1 yaşında kızımı kanguru da tutup biraz çalıştım biraz hasır da uyuttum 3 4 saat çalışıp eve geri geldim hava iyi oldukça gittim
(381 puan) tarafından
Yabbenım kendi aılemde karsı buna yani meslegını yap diyorlar yanı damatlar gelinlerde mi geldi anlamadım orayı burası soğuk coxukları götürsem soğuk kalsa kaynanam bakmam dedi ee yani ben napayım birde benim sınırımı bozan esım benim adıma konuşmuş her zaman bunu yapıyor benim adıma clcuklaarım adına ailemiz adına kararları hep annesiyle kardeslerıyle alıyor hep onları üstün tutuyor
0 oy
(5,552 puan) tarafından
Karı koca ne kadar uzun süre küs kalırsa şeytan o kadar aranıza girer sen haklı olabilirsin ama bunu küserek değil konuşarak halledin bir ay olmuş çok uzun bir süre böyle gıderse bir sene olur ve ortada evlilik kalmaz
(381 puan) tarafından
Esım aynı annesi gibi biliyor musun ona bu küslük normal bana anormal geliyor benim aile ortamında babam annem küsünce babam özür dilemese bile gidip annemin yanına sakalsarak barısırdı ama kaynanam öyle biley denildikayınbabam yatağına bile almıyor onu yıllardır koca karı hayatlarını yok yanı esım için normal bişey bu ama biz daha cok gencız ben 27 o 29 bu dedim insanlar 40 lı yaslardaydı
(5,552 puan) tarafından
Maalesef çocuklar anne yada babaya benziyor sende ileride evlatlatının bu insanlara benzemesi istemiyorsan ona göre yetiştir onlar da ileride hayatlarında bu tür sorun yaşamasınlar çok zor çünkü anlayışsız bir eşle yaşamak bunuda en iyi sen anlarsın Rabbim eşine akıl vicdan sevgi versin inşallah
(381 puan) tarafından
Evet ya ben hiç böyle hayal etmemiştim evliliği hatta  benle evlenecek kısı cok şanslı diyordum uyumlu bir insanım sorun çıkarmam diye ama nerdee
0 oy
(9,713 puan) tarafından
Biz esimle okadar cok ağır konuşuruz ki 1 gun sonr barışırız
(9,713 puan) tarafından
Bana yaptıramaz bilir hayırsa hayırda kalırım inat biriyim ben oda aynıdır arayı buluruz
(381 puan) tarafından
Ya sence bu inatlık bişey var mı sımdı inat ettiğin şeyde bile biraz mantık vardır hani olasılık vardır yapabilme ama bu inatlık bişey değil olmaz yani bazı seyler olmaz
(9,713 puan) tarafından
Iste canim inat edip seni yıldırmaya calısıyo ama sakın tm deme arayı bulun bir türlü 1 ayda cok uzun zaman
(381 puan) tarafından
Ebet ama esjm herkse karsıı böyle kinci pis ailesiyle bile yeri geldi kavga etti bir ay kaldı küs ama bana daha gücü cok gecıyor
(9,713 puan) tarafından
Çocuk gibi kusmek kötü ya insan hic mi büyümez
0 oy
(53,475 puan) tarafından
kaynanan bakmayacaksa kim bakacak cocuklara 
(381 puan) tarafından
Ben dedım o gün kavga ettik bu konuyu actıgı gün sussun diye tamam gidecem dedim sonra küsüverdi dedim bir gün bıraktım bakamadılar yok cocukları da götür yerdekileri toplıcanız dedi yok yav dedi bu soğukta tmm güneş var ama hava soğuk
(53,475 puan) tarafından
ufacik bebelerin ne isi var tarlada ben alti yaşındaki kizimi goturmuyorum koruyorum bide cocuklarla is mi yapılır acikir susar tuvaleti gelir sıkılır evde durmalari lazim oldu iki çocuk bide sen perisan olun
(381 puan) tarafından
Ebet böyle öylesine götürdüğü oldu onları hava alsınlar diye ama olmaz kaynanam da bakamam demiş n zaten ne fark edecek o cocuklarw baksa bile ben onun yerine gitmiş gibi olcam
0 oy
(738 puan) tarafından
Sonuna kadar okumadan çözülür diyordum da bence sonda eşinin içi içini yediği konu seninle konuşmaması değil kaynanan çocuklarıniza bakmam dediği halde senin tarlada çalışmani istemesi konu bence bu olmalı kocam bu zihniyetteyse isterse ömür boyu küs olsa sittinsene umrumda olmaz bir ay ya bir ay ne demek bu konuda seninle küs kalması bence sen oturda önce onda ki değerini düşün sonra yan yana yatmadiginizi dert edersin kendine 
(381 puan) tarafından
Birde konuyu actıgı gün okumuş olmamdan bahsetmek ne işim var tarlada demem üzerine şey dedim çalısmamı istiyorsan bırak özel sektörde calısayım iyice delirdi bunu diyince degerim olması nı geçtim insan biraz saygı duyar sahiplenir ezdirmem nerde
(381 puan) tarafından
Birde görümcemde dolduruyor Allah belasını versin
0 oy
(1,721 puan) tarafından
Eşin hangi kafada acaba çok merak ediyorum iki küçük çocuğunu nereye bırakıp tarlaya gideceksin hadi diyelim yanına aldın orda onları bakmaktan ne yapacaksın evde bir saat iki bebeyle duramazlar eşlerine dedikleri şeye bak hiç hiç umursama bundan sonra ne hali varsa gör hatta şey de ona bu konuyu sen böyle uzattıkça senden soğuyorum haberin olsun de gece boyu düşünsün dursun pislik 
(381 puan) tarafından
Hiç o konu yokmuş gibi davranıyorum o yokmjs gibide davranıyorum kararlı olduğumu anlasın diye o da sey demeye getiriyor sen dedıgımı yapmazsan seni karı olarak saymam bile ki zaten bu evde ben hep yalnızdım hep tek basına evlilik yasıyordum onun konuşmamasına alışkınım bir yere götürmemesine falan
(1,721 puan) tarafından
Aman o çok koca olmuş da seni eş olarak saymıyor Habeş maymunundan hallice biri için fazla egolu eşin sen asıl onu önemseme adam yerine koyma ona yemek yapma görsün el mi yaman sen mi  yaman
(381 puan) tarafından
Yapmıyorum o da dışarıda yiyor arıcak olsam bile bişey lazım olduğunda cocukları arattırıyorum konusturuyorum
(1,721 puan) tarafından
İyi yapıyorsun geldiğinde yüzüne bile bakma onun gibilerine erkek müsvettesi derler
0 oy
(18,186 puan) tarafından
Seni yıldırmaya çalışıyor canm bence hiç umursama dayısıylq konustugun için senin barışmaya niyetinin olduğunu anladigi için daha da inat eder sen umursama ne hali varsa görsün 
(381 puan) tarafından
Barısma niyeti değil yaptığı hatanın haksızlığın farkına varsın Baska ağızdan duysun diye öyle olsa bilir ben onla giderim bak konuşalım sorunu çözelim derim
(18,186 puan) tarafından
Insaallah hatasını anlar canm 2 küçük çocuk havalar buz gibi ne tarlası yani akıl var mantık bar
(381 puan) tarafından
Evet kaynanada bakmam demiş e yani benim ne işim var takmıyorum bende napayım nereye kadar giderse

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 844 göst.
10 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gozdekumsal (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 449 göst.
10 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Hamis_annee (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 247 göst.
22 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 287 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Perihan (42 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,305 soru

23,881,374 cevap

321,351 kullanıcı

...