Canım şöyle ki benim kaynanam da büyük eltimden çok şey saklar. Mesela ben gebeyim daha 7 buçuk haftalık. 3 ay dolana kadar eltime söylemeyecekmis. Tüm aile biliyor eltim hariç. Güzel haberleri hep eltimden gizlerler ama niyesi var. Eltim çok kem gözlü, böyle yoldan biri geçsin biraz dikkatli baksın kadının topuğu kırılır, ayağı burkulur. Kendi de farkında ve biraz da fesat bir kadın. Eşim bile yengeme söylemeyin sakin diye tembihledi. Fesatlanacak ne var halbuki 4 çocuğu var onun da. Neyse velhasıl kelam bizde bu durum bizim lehimize ama senin anlattığına göre seni alenen sebepsiz disliyor. Ben ne olsa eşime anlatiyorum diye kayinvalidemler bana da eşimin duymaması gereken şeyleri anlatmazlar, biri anlatsa karşıdan ona kas göz yapar.... İlk başta kiriliyordum da sonradan amaaan diyip çok onemsememeye başladım. Çok senin için anlam ifade etmesin, farklı jenerasyon insanları birbirinin dilinden pek anlayamıyor bazen. Kayinvalidemler kalkıp empati vs de yapmaz, nerdeeee
Bak ben zamanla iletişimimi azalttım. Kafam rahat, kendi icinize dönün. Asıl ailen eşinle kurduğun aile, gerisi geride kaldı.