0 oy
219 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (148 puan) tarafından
Kızlar bebeğimi üç gün hastanede yaptırmıştım kızımı kaynanamda bırakmıştım eve geldik kızım diyor anne babaanneye acıktım diyince sarelle ekmek yalnız veriyordu babam gelince yemek veriyordu kızım beş yaşında pantolonunu değiştirecektim öyle bir koku vardı ki silinmedigi için bu ne dedim babanneden islak mendil peçete istedim vermedi Yok dedi diyor var ama ıslak mendil evinde biliyorum durumu gayet iyi hastaneye geldi yarım saat durdu bir meyve suyu bir su bile getirmedi kızımı da getirmişti kızım bakkala gitmek istemiş goturmemis bir cips bile olsa alıp gönlünü yapabilirdi kızımı ağlata ağlata hastaneye getirmiş hava güzeldi hastneden geldik dinlendik falan biraz hava alalım diye çıktık eşim çocuklarla arıyor kızıyor niye çıktınız yine hasta olsa bebek bişey demiyorum artık diyor sanki çok düşünüyormus gibi hastanede bunaldik biraz hava alalım dedik dedim ona bide arıyor evi temizle görümcemle belki geliriz oraya diyor 

8 Cevaplar

0 oy
(2,195 puan) tarafından
Hayır gelmeyin istemiyorum psikolojim iyi değil de.
(148 puan) tarafından
Hak etmiyor dimi
-Reklam-
0 oy
(499 puan) tarafından
Sen ne dedin ne yaptın o öyle deyınce?

Babaanne var, babaanne var seninkini yük olmuş çocuğun bi daha emanet etmezdim ben böylesi bi babaanneye
(148 puan) tarafından
Yok canım asla emanet etmem. Bişey yapmadım belirsiz konuştu zaten gelmez de belki ama gelince artık değer kiymet vermem
0 oy
(4,963 puan) tarafından
Çocuklarım hasta yeni hastaneden çıktım misafir ağırlayacak durumda değilim de kabul etme 
(148 puan) tarafından
Belirsiz konuştu zaten ama gelse değer vermem gelmeyin dersem eşim çok kizar
(4,963 puan) tarafından
O zaman ekstra bir şey yapma yorma kendini de çocukları da
(148 puan) tarafından
Aynen canım degmiyorlar
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Vallahi hiç kusura bakma senin canınsa onunda canı yani ne demek bir islak mendil vermemiş sadece Öyle babaannelik mi olur Allah hidayet versin evini evini de temizleme seninle evladın el ele diyorum bak elde değil ama yük oluyorsa senin evine de kimse mümkün mete gelmesin
(148 puan) tarafından
Kızımla ilgilenecegime temizliğin misafirin derdine dusemem valla artık eskisi gibi olmicam zaten ona bunlar yanlız değil çok eşimi doldurur çok kötü bir kaynana onun yüzünden boşanma aşamasına bile gelmisim
(1,069 puan) tarafından
Bebeğim canımın içi tamam hayat şartları ne kadar doğru olursa olsun gel bir eşin de olsun kayınvalide de olsun özellikle kayınvaliden için söylüyorum yuva yıkanın yuvası olmaz bu 2224 anasının aklıyla hareket Edip de seninle kötü oluyorsa onun da işi rast gitmez sen kalbini Allah’a ver Allah kalbine göre verir Rabbim seni feraha çıkarsın
(148 puan) tarafından
Kesinlikle canım eşim bazen onu dinler o yüzden işleri yolunda gitmez bende bunu ona derim. Allah razı olsun canım benim ♥️
0 oy
(1,031 puan) tarafından
Ben olsa gelme derim
0 oy
(1,098 puan) tarafından
O da bişey isterse siz yok bitti deyin ilgi gostermeyin
0 oy
(833 puan) tarafından
Çocuklar iyileşsin öyle gelirsiniz de eşin kiziyorsa incitmeden böyle soyle rabbim kimseye muhtaç etmesin yaşadığım hergün için şükür ediyorum 
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Allah kimseyi annesiz koymasın :( 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 226 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Sudenaz (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 440 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde xzuleyhaaa (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 676 göst.
26 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

410,705 soru

12,357,471 cevap

41,144 kullanıcı

Kategoriler

...