Öncelikl bence eş olmalı. Çünkü eş başka kan başka bir can ve hiçbir kan bağı olmadan sevdiğin, bağlandığın, değer verdiğin kişi. Ama çocuk senin canın kanın zaten. Onu sevmemek, değer vermemek anormal. Aynı zamanda eş bulunur ama evlat bulunmaz diyorlar. Kötü eş kadar onlarca kötü çocukta var. Anne babasını para vs için öldüren, eşleri için ailesinden uzaklaşan vs vs çok örnek verilebilir. Hangimiz bizi gözünden sakınan ailelerimizin yanındayız? Yaşlanacak olan anne babamız yani eş. Biz yokuz. Eşlerimiz ile her türlü kavgayı edebiliyor her türlü istekte bulunabiliyoruz ama anne babalar çocukları ile yapamıyor. Örnek veriyorum; hamile kalınca veya başka bir durumda eslerimiz ile özel durumlarımızı paylaşabiliyoruz, yaptırabiliyoruz. Mesela ağda, tras gibi. Hangimizin anne babası bizden istemiştir? Veya bir anne oğluna, gelirken bana ped al ya da agdaya gideceğim bana para verir misin oğlum? demiş midir ? Ama eşler birbirine diyebiliyor. Değer vermek ayrı, öncelik vermek ayrı bir mevzu.