Bıber salcam el yapımı çok acı kızim yiyebilsin diye biber salçası eklemem. Cevizli hic yapmadım. Bana hitap etmiyor. İç harcinda soğanı bol.tut varsa kuyruk yağı ekle. Yağda pembeleşinceye kadar kavur kiymayi ekle kavur salça ekle kavur baharat ve tuzunu ekle yarım çay bardağı su ekle iyice ozdesmesi için biraz kaynat, sonra kenara al. İlk olarak iç harcını hazirla sogusun yağlar donsun. Ben bı gece önceden yada sabahtan hemen onu hazirlarim yapacağım zaman. Dış harcina iki su bardağı ince bulgur bı su bardagi irmik ve tuz ekle karıştır üzerini biraz geçecek kadar sicak su ekle dinlenmeye birak. Daha sonra yumurta un salça sevdigin baharatları ekle ve gücün yetene kadar yoğur çok zahmetli. Ara ara elini Isla. Daha sonra bı parca kopar açmaya çalış catlamiyorsa olmuş demektir. Donmuş iç harcını köftenin içine koy kapa. Neden donmali biliyor musun çünkü hasladiginda ya da kizarttiginda köfteyi ısırdığında yağ akmalı.
Ayy şuan cnm çekti yaaa.