Nerdeyse çoğumuz eşlerimizden şikayetçiyiz değil mi ? Bir süredir bende çok şikayetçiyim. Ben severek değil görücü usulü evlendim ame eşimi çok sevdim. Sevdim diyorum çünkü şuanki sevgimden emin değilim 3 yıllık evliyim 10 aylık bi kızım var eşim sürekli yurt dışında çalıştı ama artık burda bi şirkette işe başladı doğum yapana kadar bi sıkıntımız yoktu hoş ona kalsa hala bi sıkıntımız yok ben bişi derken sürekli ofluyo pufluyo ben bişi derken azarlar gibi cvp veriyo geçen akşam eşimle kızım erkenden yattı bende tv izledim sonra baktım ıkisinin de üstü açık kızımın üstünü örttüm eşimin üstünü örtmedim çünkü örterken uyanırmış istemezmiş kızardı hep bu huyu yüzünden çok kırılırdım ama yinede örterdim sonra dedim biz ne ara bu hale geldik acaba ben mi çok dırdır ediyorum adam sanki evde yok gibi evet anneliği iliklerime kadar hissediyorum ama neden bi adamın eşi olduğumu hissedemiyorum acaba bende ona mi hissettiremiyorum canım çok sıkkın alıp karşıma konuşsam benim derdime bak seninkine bak deyip çıkacak işin içinden (
1,493,485 soru
24,401,310 cevap
350,144 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın