0 oy
151 göst.
önce Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından

Kuzenimin iki kızı var ve benimde kızım olacak nasipse, en küçük kızı 1.5 yaşında onun bebeklik kıyafetlerini falan verdi ama bazıları lekeli ben de çoğunu almadım çünkü tüllü elbiseler vs vardı beğenemedim şimdi kuzenime diyeyim mi "sana geri mi getireyim?" Diye yoksa ona demeden belediyelerin yaptığı kıyafet kumbaraları var ya oraya mı koyayım ona sormadan?

5 Cevaplar

+1 oy
önce (4,249 puan) tarafından

Sor canım beğendiklerimi aldım diğerlerini sana mı vereyim kıyafet kutusuna mı atayim diye

önce (27 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
önce (1,029 puan) tarafından
Bence onları bir hurca yerleştir bekle bakalım isteyecek mi senden diye şimdi verirsin değerlenirler. Vakumlu hurçlar oluyor ya yer de kaplamaz koy bir yere kaldır sonra zamanı gelince geri verirsin 
Doğru söylüyorsun, kumbaraya ona sormadan koysam bir zaman sonra değere biner sorar
+1 oy
önce (15,727 puan) tarafından
Dursun giydirmeyeceklerini iade et geri. Burda görüyorum sonradan geri isteyenler oluyor. Belki giydir geri ver diye vermiştir. Hatırası olan kiyafetleri atmak istemez belkide. 
Haklısın öyle yapayım ben çünkü bir yerden sonra sorar o
+1 oy
önce (7,745 puan) tarafından
Kesinlikle sor . Senin için bir şey ifade etmeyebilir ama onun için hatıraları vardır muhtemelen. Bir de o lekeler hep oluyor yıkaninca çıkıyor. 

Sen uygun dille söyle geri ver 
Yok ben de yıkadım hepsini çıkmadı çoğu, yarın sorayım ona göre hareket ederim
+1 oy
önce (3,478 puan) tarafından
Sormadan verme kimseye lekeli bile olsa bazısının malı kıymetli olur sen beğenmedim yada kirli olduğu için giydirmedim deme belki onada alınır verdiğin elbiselerin bazıları fazla geldi yer kalmadı de onları napayım de 
Haklısın öyle yapayım çünkü sorar o değere biner, uğraşamam sonra onunla
Aynen beğenip giydirdiklerinde ufak gelecek onlarına sorup ver banada kız kardeşim veriyor daha oğluma doğru dürüst bir şey almadım ondada üç tane ufak oğlu var ikiz oğlan var çok kıyafet veriyor her yerim elbise ayakkabı ben bile sormadan atmıyorum
Ya ben ayıp olur diye sormadan kıyafet kumbaralarına koyayım dedim ama düşününce sormadan da koyulmaz çünkü huyunu biliyorum sorar o bir müddet sonra
İşte o yüzden sor sonra üzülme
Haklısın canım zaten hamileyim ota bka ağlıyom iyice deliririm :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
28 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kubra- (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 79 göst.
5 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Ayze (103 puan) tarafından soruldu
0 oy