0 oy
146 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar bende 3ay önce vajinal kaşıntı vardi ama doktora falan hiç gitmedim. Surekli gidip gelen bir kaşıntıydi. Biz bu durumda eşimle birlikte oluyorduk ilişki sonrası yanma oluyordu ama umursamiyorduk sonra bende kaşıntı gecti. 1 ay önce kocamda yaralar oluştu kasik bolgesi bacakları falan. Biz temre sandik ama bugün doktora gitdi mantarmis. Bu benden gecmis ola bilirmi?

Ama ben bilmiyorum bende mantar olup olmadığını 

5 Cevaplar

0 oy
(774 puan) tarafından
Kaşıntı varsa mantardır fitil kullanmaniz gerekir
(1 puan) tarafından
Bende kaşıntı gecti sonra kocamda yaralar oldu bacaklarında bugün doktor dedi mantar olduğunu. Ve bu yaralardan ikiside bana geçti bacagimda ve gogusumde. ((
(774 puan) tarafından
Evet maalesef eşlerden birbirine geçiyor. Sizde bir kadin doğuma gozukun
(1 puan) tarafından
Benim kaşıntım gitdi sadece yaralar var onlarda geçer umarım((
tarafından
doktora gitmek.icin ne olmasi gerekiyor tam olarak cinsel birliktelikle bi sana bi ona gecip duracak bu sekilde tedavi edilmeden mumkun degil gecmez ihmal edilecek bisey degil ki bu
(774 puan) tarafından
Eşlerin beraber ilac kullanmasi gerekiyor bulasmasi durumunda
-Reklam-
0 oy
(13,586 puan) tarafından
evet hatta mantar tedavisinde eşlerin birlikte tedavi olması gerekir. senden ona ondan tekrar sana geçebilir 

bende olduğunda doktor bi hap vermişti eşim de içmişti o haptan. 
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Evet mantar o eşinden sana bulaşmış kardeşiminde kasıklarında vardı kantoron yağı sürdü geçti 
(1 puan) tarafından
Aslında ilk önce benden gecmis sanırım kaşıntım vardı sadece sonra kocamda yaralar oldu sonra o yaralardan banada geçti (((
(1,795 puan) tarafından
Hayır canım senden değil ondan sana geçmiş kadınlarda durduk yere mantar enfeksiyon olmaz erkeklerden bulaşıyor erkeklerede başka kadınlardan bulaşanlar var
(1 puan) tarafından
Kocamdan eminim öyle şeylerden iyreniyor başka kadın falan. Birisinden bulaştığını sanmiyorum()
(1,795 puan) tarafından
Yok canım yanlış anladın ben senin eşin için demedim
(1 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(90 puan) tarafından
Geçiyor canım eşimden bana geçmişti benden tekrar eşime geçmişti şimdi şaş kaza kaşınıyor desin 3 gün yaklasmiyorum kıyafetlerini bile ayrı yıkıyorum 
0 oy
(186 puan) tarafından
21.yy da sağlık konusunda başlık açmak nedir, yapılması gereken uzman bir hekime gitmektir. Biri de kantaron yazmış şaka mı?, mantar in kaç çeşidi var biliyor musun. İmmün sistemle ilgisi vs vs. 
tarafından
ya catlayacam simdi bu tarz  ihmaller beni gercekten geriyor yorum yapmiyim.diyorum ama duramiyorum ya iki tarafta yaralar icerisinde vee insallah gecer diyor :S ve bu halde korunmasiz iliski yasanmasi da cabasi ona tek kelime edemiyorum

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
5 cevap 206 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 41 göst.
0 oy
2 cevap 55 göst.
29 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alyakus (2,530 puan) tarafından soruldu

411,512 soru

12,388,087 cevap

43,629 kullanıcı

Kategoriler

...