0 oy
141 göst.
önce Cinsel Yaşam kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar bende 3ay önce vajinal kaşıntı vardi ama doktora falan hiç gitmedim. Surekli gidip gelen bir kaşıntıydi. Biz bu durumda eşimle birlikte oluyorduk ilişki sonrası yanma oluyordu ama umursamiyorduk sonra bende kaşıntı gecti. 1 ay önce kocamda yaralar oluştu kasik bolgesi bacakları falan. Biz temre sandik ama bugün doktora gitdi mantarmis. Bu benden gecmis ola bilirmi?

Ama ben bilmiyorum bende mantar olup olmadığını 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (180 puan) tarafından
21.yy da sağlık konusunda başlık açmak nedir, yapılması gereken uzman bir hekime gitmektir. Biri de kantaron yazmış şaka mı?, mantar in kaç çeşidi var biliyor musun. İmmün sistemle ilgisi vs vs. 
önce (940 puan) tarafından
ya catlayacam simdi bu tarz  ihmaller beni gercekten geriyor yorum yapmiyim.diyorum ama duramiyorum ya iki tarafta yaralar icerisinde vee insallah gecer diyor :S ve bu halde korunmasiz iliski yasanmasi da cabasi ona tek kelime edemiyorum
-Reklam-
0 oy
önce (686 puan) tarafından
Kaşıntı varsa mantardır fitil kullanmaniz gerekir
önce (1 puan) tarafından
Bende kaşıntı gecti sonra kocamda yaralar oldu bacaklarında bugün doktor dedi mantar olduğunu. Ve bu yaralardan ikiside bana geçti bacagimda ve gogusumde. ((
Evet maalesef eşlerden birbirine geçiyor. Sizde bir kadin doğuma gozukun
önce (1 puan) tarafından
Benim kaşıntım gitdi sadece yaralar var onlarda geçer umarım((
önce (940 puan) tarafından
doktora gitmek.icin ne olmasi gerekiyor tam olarak cinsel birliktelikle bi sana bi ona gecip duracak bu sekilde tedavi edilmeden mumkun degil gecmez ihmal edilecek bisey degil ki bu
Eşlerin beraber ilac kullanmasi gerekiyor bulasmasi durumunda
0 oy
önce (13,367 puan) tarafından
evet hatta mantar tedavisinde eşlerin birlikte tedavi olması gerekir. senden ona ondan tekrar sana geçebilir 

bende olduğunda doktor bi hap vermişti eşim de içmişti o haptan. 
0 oy
önce (1,752 puan) tarafından
Evet mantar o eşinden sana bulaşmış kardeşiminde kasıklarında vardı kantoron yağı sürdü geçti 
önce (1 puan) tarafından
Aslında ilk önce benden gecmis sanırım kaşıntım vardı sadece sonra kocamda yaralar oldu sonra o yaralardan banada geçti (((
Hayır canım senden değil ondan sana geçmiş kadınlarda durduk yere mantar enfeksiyon olmaz erkeklerden bulaşıyor erkeklerede başka kadınlardan bulaşanlar var
önce (1 puan) tarafından
Kocamdan eminim öyle şeylerden iyreniyor başka kadın falan. Birisinden bulaştığını sanmiyorum()
Yok canım yanlış anladın ben senin eşin için demedim
önce (1 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
önce (37 puan) tarafından
Geçiyor canım eşimden bana geçmişti benden tekrar eşime geçmişti şimdi şaş kaza kaşınıyor desin 3 gün yaklasmiyorum kıyafetlerini bile ayrı yıkıyorum 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
0 oy
5 cevap 196 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
2 cevap 42 göst.
23 saat önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Alyakus (2,529 puan) tarafından soruldu

410,733 soru

12,358,579 cevap

41,279 kullanıcı

Kategoriler

...