+2 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (5,484 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Haşhaşli revanimin krem santisi keserken hep bicaga yapisti goruntusu hos olmadi aksama kadar tatli yapmam lazim en hizli ne yapabilirim 

image

13 Cevaplar

+2 oy
(660 puan) tarafından
Hira tatlisi çok güzel çokta pratik☺
(5,484 puan) tarafından
Bir bakayim canim
-Reklam-
+1 oy
(3,806 puan) tarafından
Tekrar düzeltemez misin spatulayla. Tavuk göğsü magnolya kadayıflı muhallebi ıslak kek 
(5,484 puan) tarafından
Fotografini atayim bir bak istersen ugrastim ama hos olmadi ayy sinirlerim bozuldu valla misafir gelmicek olsa sorunsuz olur  misafir gelince aksilik basima geliyor daha evi supurcem vileda yapicam
(555 puan) tarafından
Canim tekrar krem santi yap ama daha civik yap keserkende bicagi isit dene isitinca yapismiyo
(3,806 puan) tarafından
Ay şimdi görüyorum. Bunun bir püf noktası vardı ya bıçağı islatip mı kesmek gerekiyordu öyle bir şeyde bir daha olursa aklında bulunsun Acaba üstüne yeni kremşanti yapsam düzelir mi üzüldüm☹️
(5,484 puan) tarafından
Hindistan cevizi döktüm ustune kapadi bilmiyordum valla bicagi islatmak gerektigini ilk defa basima geldi tesekkur ederim
(555 puan) tarafından
Yok islatmak deil ocakta bicagi isit cikakken yapismiyo
0 oy
(4,371 puan) tarafından
Islak kek     
(5,484 puan) tarafından
Borcamim yok tepsiye mi yapsam ki pogoca pisiyor simdi birde boregim var buzluktan onu cikaricam firina aticam
0 oy
(744 puan) tarafından
Fındıklı imam sarığı
(5,484 puan) tarafından
O ne kiz ilk defa duydum
0 oy
(1,274 puan) tarafından

image

buna bak ben yapıyorum herkeste çok seviyor begeniyor tart kalıbın yoksa borcama yap 
(1,274 puan) tarafından
Bi yeri çok bozuk duruyor ne yap biliyor musun üzerine bolca hindistan cevizi at belli olmaz
(1,274 puan) tarafından
O çok bozuk yeri degilde diger yerler koyulabilir hindistan cevizi de kapatır zaten
(5,484 puan) tarafından
Insallah kurtaririm ya o bozuk yeri ben halletim canim yanik mi diye tadina baktim serbeti verince cok koyulasti yanik gibi oldu tadina baktim o kismi kendime alcaktim hindistan cevizim var yaparim canım
(1,274 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bi dilim de bana yolla çokk severim helede portakallıysa :)
(5,484 puan) tarafından
Olur canim esime gene dedim tatli alip gelicek canim gene duzelmese artik ondan koyucam
0 oy
(618 puan) tarafından
Brovni kurabiye canım hem cabuk oluyor hem çok malzeme gerekmiyor
(5,484 puan) tarafından
+1
Tesekkur ederim canim
0 oy
(276 puan) tarafından
Sufle çok basit çok güzel  tavuk göğsüde çok güzel bu tatlının üzerine bı kat çikolatalı krem şanti düşen kurtulmazmi hem görüntü hem kurtulmuş olur yada beyaz krem şanti de olur
(5,484 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim hindistan ceviziyle kamufle ettim ama esime de tatli siparisi verdim gelirken getircek
0 oy
(555 puan) tarafından

image

Canim kedi dilini bi paketi tepsiye diz bi bakete yakin sutu binkaba dok icine krema bi cay bardagi seker koy cirp bi tatli kasigi granul kahveyi az bisi sicak suyla erit onuda sute dok dizdigin kediline dok o sutu ceksin ustune kremsanti yap sur onun ustunede ister cikolata sosu ister karamel yap dok istersen elimde karamael tarifi var yillardir ayni tarifi yapiyorum bayada basit bide karamel dokunce trilice gibi oluyo

(5,484 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim
0 oy
(6,851 puan) tarafından
Ne olacak canım ya üstüne hindistan cevizi tozu da dökmüşsün hiçbişey olmaz ikram et. Eminim tadı güzeldir
0 oy
(232 puan) tarafından
Kız üstüne Hindistan cevizi tozu dök görüntü güzel olur yazık tatlı çok guzel
0 oy
(7,316 puan) tarafından
Bi videoda görmüştüm, kesip sonra bıçagı bezle silip tekrardan sırayla kesip tatlıyı, sonra siliyordu bezle. Şekli bozulmuyordu. 
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Bence sorun kapatılabilir üstünü süsle hiç de anlaşılmaz yine de sen bilirsin 
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Üstünü hindistan cevizi tozuyla bula heryerini kapat üstüne de varsa nar falan at çok güzel durur ortadakilerden versen olur bence

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 108 göst.
2 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sinem48300 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 353 göst.
0 oy
28 cevap 459 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 320 göst.
22 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Neşe26 (398 puan) tarafından soruldu

410,992 soru

12,368,537 cevap

42,218 kullanıcı

Kategoriler