+1 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,278 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlarrrr

Bebeklerde ve çocuklarda kullandığınız ballar hangi marka. 14 aylık bir kızım var nasıl tercih etmeliyim

4 Cevaplar

+1 oy
(1,274 puan) tarafından
Şey ben arıcılardan alıyorum güvendik arıcılardan sadece 1 kere kötü geldi şekerlenme yaptı paketliler nasıl bilmiyorum üzerini iyi okuyarak al 
(1,278 puan) tarafından
Benimkide teyzem getiriyor canısı ama sarımsak kürünü yiyor tek başına yemiyor o yüzden paketli mi alsam dedim
-Reklam-
+1 oy
(1,146 puan) tarafından
hakmardan var cnm ordan alıyorum oğlum bal yemez bunu yiyor
(1,278 puan) tarafından
Burda satış yeri yok canım galiba ya İnternet sitesinden mi aliyorsun yoksa satış yerinden mi
(1,146 puan) tarafından
mağazadan alıyorum cnm burda var oyüzden dedim heryerde var ya
+1 oy
(3,672 puan) tarafından
Hazır ballar da en iyisi Balparmak
(1,278 puan) tarafından
O da doğal mi emin olamadım ya arkadaşım var o da bal parmak veriyor bakamadım içeriğine, siz onu mu kullanıyorsunuz
(3,672 puan) tarafından
Bizim bahçemiz var köyde kovanları olanlar var ondan alıyorum bide arkadaşın babası trabzon'da arıcılık yapıyor ordan alıyorum ama bal kalmazsa evde Balparmak alıyorum
(1,278 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bir bakayim
+1 oy
(13,662 puan) tarafından
eğriçayır alıyorum ben
(12,932 puan) tarafından
Ay keşke benimkilerde yese :D ben kırmızı mercimeğe katıyorum bazı sebzeleri yemiyorlar diye. Sarımsak kürünü yiyorlar şükür :) bal pekmez bayılırlar ama
(1,278 puan) tarafından
Küçük insanlara akıl sıra ermiyor :))
(13,662 puan) tarafından
ben hiç denemedim o kürü daha inşallah benimki de yer:)
ben çok çiçekli olanı aldım eğriçayırdan.
bize başka bal da alıp kullanıyoruz da kızıma bundan veriyorum
(1,278 puan) tarafından
Hasta olan bağışıklığı düşük bebekler için birebir. Ben aklıma geldikçe yapıp veriyorum normalde düşük çıkardı bağışıklığı, bir tık iyi geldi bu ay
(12,932 puan) tarafından
Benimkilerde bu sene maşallah hiç hasta olmadılar ki büyük olan kreşe gittiği halde. Ama yanında çörekotu yapı udi hindi yağı ve Hindistan cevizi yağı veriyorum arada

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 173 göst.
0 oy
1 cevap 68 göst.
+1 oy
4 cevap 97 göst.

411,689 soru

12,393,544 cevap

44,004 kullanıcı

Kategoriler

...