+4 oy
731 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

....

...

..

32 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kemalim yapmazzzz 

Yaparsa boynu altında kalsin inşallah benim gibisini bulmuş daha ne istiyo 

Şaka bir yana Rabbim göstermesin kötü bir şey :'(

-Reklam-
0 oy
tarafından

Hiç kimseye güvenmem kendimden başka kendime çok güveniyorum eğer böyle bir şey yaparsa kendi sa laklığı derim . Eşime de bu konuda işte güveniyorum asla yapmaz benim üstüme gül koklamaz bilmem ne diye büyük konuşamam. Eskiden söylerdim ama bu sayfa bana ibret oldu :D. hiç böyle bir şey yaşamadım yakalamadım yani bilemem ama aldatırsa da affetmem . 

0 oy
(2,115 puan) tarafından
Bütün erkekler aldatır...ama belli etmeyen akıllı erkek vardir ...acemiyse belli eder yakalanir . ..kimseye güvenmem 
(5,474 puan) tarafından
+1
Bütün erkekler aldatmaz kanında şerefsizlik olan erkek aldatır cnm
0 oy
(1,955 puan) tarafından
Hiç kimseye 100/100guvenmem✓ insan oğlu şaşmam der şaşar...
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla hayır. Tabi insanoglu bilemem. Allah göstermesin olsa da bu platformda söylenecek son şey bence. İnsanlar birbirinin açığını arıyor bildiğin
0 oy
(450 puan) tarafından
Evet aldatıldım şu anda kendisi eski kocam olur. Benim yakalamam tesadüfi oldu araştıra araştıra buldum ortaya çıkardım ve boşandım
0 oy
(677 puan) tarafından
Zaten kadın erkek insanoğlu güvenilmez. Çok takınımdan eşini çok seven bi dediğini iki etmeyen birinin aldattığını biliyorum asla yapmaz dersin. Ve yine çok yakınımda (sorunlu bi evliliği olan) bi kadın ki sırdaşıydım ben onun oo meğerse yıllardır başkası varmış yıllar sonra öğrendim hem şaşırdım hem şaşırmadım yani insanoğlu sonuçta 
0 oy
(81 puan) tarafından
Güveniyorum gençliğim çocukluğum onunla geçti 16 yıldır hayatımda ama büyük konuşmakda istemem arkadaşların dediği gibi
0 oy
(3,848 puan) tarafından
Hiç aldatilmadim ama yinede güvenmem yani her şeyi didik ederim karıştırım öyle büyük buyukte konuşmam 
0 oy
(14,748 puan) tarafından
Maşallah diyeyim eşim bana ve çocuklarına bağlıdır ama insanoğlu beşer şaşar demişler Bu yüzden tam güveniyorum diyemem.
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Güveniyorum; acımayacağımı bildiği için hata yapamaz. 
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Büyük konuşmak olacak biraz ama eşime sonsuz güveniyorum aldatmak onun için çok çok aşağılık bir şey normalde de öyle ama ona ters. Ama gel gelelim anlaşıyor musunuz aranız nasıl derseniz de berbat rezil çekilmez bir evlilik yaşıyoruz ha aldatmamasi bana olan aşkı değil kendisi de dile getiriyor ona ters ahiretini yakamazmiş ama dediğim gibi sonsuz güveniyorum ona bu konuda asla ama asla yapmaz 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 233 göst.
0 oy
8 cevap 333 göst.
28 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 288 göst.
20 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 519 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu