0 oy
140 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından

Eşim başka bir memlekette çalışıyor  uzaktan yürütüyoruz evliliğimizi 4 senedir. Tartışmaya kısıtlanmaya çok alıştığım için uzun süredir kafama takmıyordum ve tartışmaları uzatmiyordum. Evledigimizden beri bebek istiyoruz çok şükür ki oldu.10 haftalik hormonlardan mi bilmiyorum bugün ki tartışmayı kafama çok taktım çok üzüldüm yani birazda ben bi anne adayıyım bebeğimin yanında güçlü durmak istiyorum oda bir birey olacak yetişecek ve kim olursa olsun kendisini kimseye ezdirmesin istiyorum.

Tartışmaya gelince de; 15 tatil dolayısıyla teyzelerim baska şehirden geldi annem diğer teyzelerim dayım çoluk çocuk herkes dedemlerde toplandılar ben eşime bi citlattim huyunu bildiğim için çok da üstüne dusmedim yemeğimi felan yedim kuran okuyacam msj attı dedenlere gittin mi vs felan diye bende yok gitmedim gitsem geç saatte dönerdim sonrada burnumdan gelirdi kavga ederdik o yüzden gitmedim dedim bağırdı çağırdı küfürler etti niye onu karistiriyormusm tabi kide gitmeyecekmisim falan filan ben hiç hakaret etmeden tek tek cevap verdim sonra beni engelledi o beni engelleyici bende normalden engelledim oda diğer sosyal medya uygulamalarından foto tarih ne varsa silip beni engelledi başka bi hesaptan baktım ben.

Biraz uzun.oldu ama her defasında ben adım atıyorum arıyorum felan bu sefer yapmak istemiyorum öfkemden bile olsa aramak istiyorum bana bi akıl verirmisiniz🥹

5 Cevaplar

+1 oy
önce (12,847 puan) tarafından

Değişik bi karı koca ilişkisi ya. Ergen sevgililer gibi ben onu engelledim o beni engelledi yok tarihleri sildi. Zaten tarih yazmakta ergencede :) valla bizde 6 senedir uzaktan evlilik yaşıyoruz ama öyle aman aman bi tartışmamız olmaz yokken. Ama eşim sıkmaz yani. Öyle bi insan değil istediğim yere gider gelirim 2de çocuk var

önce (31 puan) tarafından

Engellemek bana göre de ergence bir davranış ve eşim Nişancılık dönemi itibariyle hep böyle davranan bi insan zamanla bende ondan alıştım diyebilirim.Ama gercekten kısıtlıyor naparsam izin almamı istiyo ve benim fıtratına ters olduğu için artık çok bir yere gitmiyorum ama sabrımın son demindeyim

önce (12,847 puan) tarafından

zor bi durum gerçekten. İzin almak bana görevde birşey değil haber veririm yani. Ki çoğu zaman unutuyorum bile çıkarız yazarsa dedimki dışardayız yada şuna geldik falan. Ki onlar senin ailen yaptığı çok saçma ben böyle bi durumda gitmesem eşim derki neden gitmiyorsun kalk git değişiklik olsun. Sen bide yalnızsın yani

Yani bencede izin almak ne haber vermek bana göre de yeterli akşama kadar evde yalnızım kendi izne geldiğinde istediği zaman defolup kendi memleketine gidebiliyor ben müdahale etmiyorum oyle olması gerekiyo çünkü ama bundan sonra yok ya yoruldum bu olayların tekrarlanmasindan bu sefer sustukça daha kötü oluyo 

-Reklam-
+1 oy
önce (18,352 puan) tarafından

Doğru düşünüyorsun arama sen adım attığın için kendini bir şey sanmış beni yanlış anlama ama sorunlu bir ilişkiniz var zaten sürekli bir tarafın karar verip diğer tarafın ona uyduğu bir ilişki evlilik değildir bu kadar kısıtlanmayı neden kabul ettin ona da mana veremedim ailemle babamlara dedemlere gitmeme eş neden engel olsun ki veya sen neden ona peki diyesin ki 

Bu kadar kisitlanmayi neden kabul ettim aman aramız bozulmasın ama onun aklı kalmasın vs dedikçe kendimden ödün verdim ve eşim sürekli gurbette çalıştığı için ailemle bu kadar samimi olmamı kiskaniyo bana göre 

Onun gurbette olması senin suçun değil sonuçta üstelik yalnız kaldığın için ailenle görüşmeyi daha çok istemem çok normal benim eşim evde ise o gün ailemle uzun konuşmam eşimin işe gittiği gün aileme sararım bu çok normal. Ve sürekli birinin diğerinin üzerinde tahakküm kurduğu bir ilişkide asla mutluluk olmaz 

Kesinlikle kimse kimsenin kölesi değil ve inanirmisin hiç birseyi adam akıllı konuşup çözemiyorum mesela sorsam ki yani ne var bunda gitsem akşam da teyzemle dönerim mantıklı birsey soyle derim ama asla mantıklı hirsey demez istemiyorum bitti .yani derim bende insanım benim de aklım fikrim var senin isteğine göre yaşayamam hemen karşı taraf bağırır kaset eder ve kapanış engeller 🤣

Çok şükür hiç engel yemedim ama yesem o engeli kaldırdığında yaptığı aramalara asla dönmezdim ah keşke nişanlı iken onun kaldırdığı engeli sen koysaydın sürünseydi o zaman şimdi bunlar yaşanmazdı. Şu an yapmanı tavsiye etmem tabi evliliği daha da çıkmaza sokacaktır bu.

Neler yaptım aslında ama huylu huyundan vazgeçmezmis.Anasinin oğlu sinsiliği felan aynı vallahi 

0 oy
önce (1,676 puan) tarafından

Uzak mesafe ilişkilerinde malesef bu olaylar oluyor canım bırak arama hatta hiç umursama ararsada umursamaz davran ben öyle yaptım şimdi hep eşim arıyo benim aramama fırsat vermiyo 8 senelik evliyim son 5 senedir hep eşim arar kısıtlayamazda beni oyle bi hakkı yok zamanında iyi yar cektim çünki 

En iyisi ben annesini dinledim aslında bu konu da çok yanlış yaptım anansinin ne halt olduğunu da sonradan anladım işte.Sonrada aman tartışmayalım kavga etmeyelim diye sustum tepeme bindi iyce

önce (1,676 puan) tarafından

Ben evllikte herkesin kendi özel alanı olmasından yanayım o geceleri arkadaşlarıyla cıkıp gezebiliyosa bende cıkıp arkadaşlarımla geziyorum gündüz yada gece farketmiyo bunun için baya bi tartısma çıktı aramızda ama astık zamanla oda farkına vardı o günden itibaren kısıtlamayı bıraktı

Tam bir örnek iliski benim için gece gezmesinde de gözüm yok yahu onlar benim ailem gitmemde gelmem de bi sakınca yok sen evde değilsin aylarca gelmiyorsun akşam ben evde olsam ne teyzelerimle otursam ne 

0 oy
önce (499 puan) tarafından

Değişik ergen sevgili anısı okudum sankı 

Demi ya bende kabullenemiyorum bu durumu adama tek tek anlatıyorum ama yok olgunca konuşup sorunumuz neyse çözelim demiyo 

0 oy
önce (417 puan) tarafından

Bende eşimle çok zıtım bir yere giderken ben haber veriyorum mesaj atıyorum buraya gittim diye. Mesela o giderken son dakika haber verir. Ve gitme desem bile gider. Önceleri de ben engelliyordum onu ama şuan engellemiyorum telefonu sessize alıyorum. Attığı mesajlara cevap vermiyorum. Suçlu olan o sen niye ilk adımı atıyorsun.ben haksız olsam dahi ilk adımı atmam inatçiyım . Eğer gerçekten çok çok üzmuşsem ilk adımı atarım yoksa beni ilgilendirmez 

Engellemek akıl karı birsey değil zaten hiç doğru bulmuyorum ama bu sefer bende adım atmayacağım 

önce (417 puan) tarafından

Atma kız engellemede ama adım da atma 

Atmam atmam çok sıkıldım kendini halt saniyo 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 174 göst.
18 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,052 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 154 göst.
+1 oy
23 cevap 1,356 göst.
20 Aralık 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nature Daphne (737 puan) tarafından soruldu

410,728 soru

12,358,481 cevap

41,268 kullanıcı

Kategoriler

...