Eşim başka bir memlekette çalışıyor uzaktan yürütüyoruz evliliğimizi 4 senedir. Tartışmaya kısıtlanmaya çok alıştığım için uzun süredir kafama takmıyordum ve tartışmaları uzatmiyordum. Evledigimizden beri bebek istiyoruz çok şükür ki oldu.10 haftalik hormonlardan mi bilmiyorum bugün ki tartışmayı kafama çok taktım çok üzüldüm yani birazda ben bi anne adayıyım bebeğimin yanında güçlü durmak istiyorum oda bir birey olacak yetişecek ve kim olursa olsun kendisini kimseye ezdirmesin istiyorum.
Tartışmaya gelince de; 15 tatil dolayısıyla teyzelerim baska şehirden geldi annem diğer teyzelerim dayım çoluk çocuk herkes dedemlerde toplandılar ben eşime bi citlattim huyunu bildiğim için çok da üstüne dusmedim yemeğimi felan yedim kuran okuyacam msj attı dedenlere gittin mi vs felan diye bende yok gitmedim gitsem geç saatte dönerdim sonrada burnumdan gelirdi kavga ederdik o yüzden gitmedim dedim bağırdı çağırdı küfürler etti niye onu karistiriyormusm tabi kide gitmeyecekmisim falan filan ben hiç hakaret etmeden tek tek cevap verdim sonra beni engelledi o beni engelleyici bende normalden engelledim oda diğer sosyal medya uygulamalarından foto tarih ne varsa silip beni engelledi başka bi hesaptan baktım ben.
Biraz uzun.oldu ama her defasında ben adım atıyorum arıyorum felan bu sefer yapmak istemiyorum öfkemden bile olsa aramak istiyorum bana bi akıl verirmisiniz🥹