+3 oy
1,007 göst.
önce Diğer kategorisinde (206 puan) tarafından

Bir ara kayınvalidem için hediye sormuştum gelen cevaplar çok iç aciciydi yılanlı fincan falan :D ❤️ 

Bu yazıyı birgün girip okuyacağını bilseniz ne yazardiniz merak ettim ben başlıyım 

Sevgili annem hayatıma daha erken gireceğini bilsem oğlunu daha erken bulurdum iyiki varsin ❤️

58 Cevaplar

0 oy
önce (13,371 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Annecim kocam için teşekkür ederim. Görümcelerimde keşke başın ağrısaymış 😅

önce (206 puan) tarafından

Ahahah 😃😃

önce (13,371 puan) tarafından

Gülme kız🤣🤣

-Reklam-
+5 oy
önce (578 puan) tarafından

Değerli anne seni görmeyi çok isterdim mekanın cennet olsun inşallah 🤲😞😩

Ayy mekanı cennet olsun inşallah olsaydı sende çok vefalı gelin olurdun cancağızım 

Amin canım Allah razı olsun 🌺❤🙏

önce (164 puan) tarafından

Ablaaaa rahatsin bosver

Keşke yaşasaydı beee kuzum görmek nasip olsaydı 🥺

+4 oy
önce tarafından

Allah korkum olmasa şu an bir ölüydün :D. Dua et inancım var aldığın her nefese şükür et derdim 

Oha çüş :D yavaşss kız sakin bian noluyor dedim

önce tarafından

Gerçekler :D 

Kız İdil bir kaynana vakası da sende varmış bilmiyordm 🤣

önce tarafından

Allah’a havale ettim ben ama aklıma geldikçe de katil olma iç güdülerim gelmiyor değil :D . İnsanoğluyuz işte nefsime hakim oluyorum 😌

Uygulamaca toplanır sana çamaşır getiririz artık tövbe tövbe sakın 🤣

önce tarafından

Yavrum bu devirde kendim yapacak halim yok parayla neler yapılır neler :D babada hiç bir şey olmaz ama işte Allah var :) bende alışmışım buradaki emoijlere unutuyorum 😂 

+4 oy
önce (1,502 puan) tarafından

Keşke o gece başın tutaydı 

Diyeceklerim bu kadar 

O gece mi enteresan 

önce (51,769 puan) tarafından

esin den dertli

önce (2,205 puan) tarafından

Hahaha 

önce (1,502 puan) tarafından

Valla ya bela ettiler başıma jsjs kökten olmayaydı keşke 

önce (2,205 puan) tarafından

Öyle deme kız ☺️

+3 oy
önce (10,124 puan) tarafından

Hiç birşey yazmam çünkü ne desem asla anlamiyo kendi bildiğini yapıyo vede doğru buluyor.yada inkar ediyor onun için kendimi hiç yormam ona özel bir şey yazmam

Anlattığın kişilik sabit fikirli biri gibi bunu malesef değiştiremezsin asla anlamazlar

Anlattığım kişide öyle bir inat var ki ömrü hayatımda bu kdr inatçı bir insan görmedim ve kendiside kabul ediyor beni kimse yenemex diyo ama oğlu yani eşimde onun eline su dökmüş inatta ayni

İşte o tamamen böyle kendi söyler sen bilimsel kanıt da versen gözüne de soksan doğru onun doğrusudur 

Aynen öyle ben uğraşmıyorum boşuna anlatıyorum anlamiyo tamam diyorum konuyu kapatıyorum 

Akıl sagligin için öylesi daha iyi

+2 oy
önce (166 puan) tarafından

Varlığı bir dert yokluğu yara :D

Ahahaha 😊🤣

Kaynanadan yana senin kadar şanslı değiliz :)

Ben annem gibi olsun isterdim dilek kapım acıkmış vallahi 

Nazar değmesin canim

Allah razı olsun ❤️ 

+2 oy
önce (2,326 puan) tarafından

Pazardan ve marketten aldığım dışarıda bozulacak şeyleri dolaba koydum anne merak etme rahat rahat uyuyabilirsin ✋

önce (2,326 puan) tarafından
+2

+napiyon kızım

-iyi anne marketten geldim sen napiyosun 
+ İyi bende işteyim napayım aman diyim bozulcaklari dolaba koy dışarda bozulur. 
-yok anne ben dışarıda ekşimiş seviyom onları 
+ Ahahahahaha alem kız 
Kapanış 
Kendini sa lak gibi hissediş
önce (13,361 puan) tarafından

ay benimki de sebzeleri yıkayıp koymama karışır. 

domates, yeşillik vs alımca güzel yıkarım, sonra tezgaha sererim kurur. öyle dolaba yerleştiririm. yıkamadan koy der illa. dün yıkadım koydum, bana sormadı. eşim gelince ona sordu napıyorsunuz bunları diye. eşim de aynısını deyince sustu. normalde karışmaz iyi kadındır Allah var ama sabit fikirli. yıkadığım hemen bozulacağını düşünüyor 

O kadar da karşılmasa 😃😃😃😃

önce (13,361 puan) tarafından

Başka şeylere karışmaz. Eve, düğüne vs hiç karışmadı bak ama bu dolap işi niyeyse sıkıntı 😂

Benimki ilk evlendiğim sıralarda kızım şöyle yap falan demişti ama ben de bilmiyordum yani hep annem yaptığı için sen olacak daha da duymadım bir daha bir şey söylediğini evde de mesela aldığım şeyi aldığım yere koymamak huyum var bu yüzden evimi temiz ama dağınık oluyor bazen diyorum ki anne beni uyar ben söylediğim halde çekini yine de beni uyarmıyor 😃

+2 oy
önce (154 puan) tarafından

Aşırı konuşuyon bıraz sus moturun dinlensin. Derdim

Ahahsh 😃😃😃😃😃😃

+1 oy
önce (1,006 puan) tarafından

"Anne her ne kadar sana karşı samimi olmasamda , seviyorum seni. Çok iyi bir insansın Allah başımızdan eksik etmesin inşallah" derdim muhtemelen çünkü çok saf çok iyi niyetli bir kadın ama ben samimi olamıyorum çok mesafeliyim

Ama neden özel bir sebebi yoksa 

önce (2,638 puan) tarafından

Bende öyleyim yaa bazen diyorum ki çok iyi niyetli bazen diyorum ki hayır hayır insanlara karşı çok kötü düşünüyor, bu ikilemde kaldığım içinde bende Cook mesafeliyim, gider gelirim sık sık ama iletişim hiç yok diyebilirim 

Sevgi canım genel yapım bu şekilde aslında . Yoksa kimseyle bir problemim yok. Kimseden kazık yememek adına mesafe her zaman iyidir 😁

Aslında öyle :) bende öyleyim ama eşimin anneannesi ile daha fenayım onu kaynanamdan da çok severim

Yaşlılar huzurdur ya bende çok severim yaşlıları , Allah uzun ömürler versin inşallah ❤️ 🥰 

+1 oy
önce (785 puan) tarafından

Canım kaynanacım iyisin hoşsun Allah yolundasın merhametlisinde ama şu insanları kınama huyundan vazgeç ve erkek cocuk erkek torun sevdandan arındır kendini haaa bide kızlarına istediğin rahatı gelinlerinede iste

Amiinnn diyeyim 

+1 oy
önce (87 puan) tarafından

Hakkımı helal etmiyorum  derdim 

Ah 😔😔😔😔😔

önce (87 puan) tarafından

Ben hamile yeni her gün ağlardım onun yüzünden

+1 oy
önce (4,311 puan) tarafından

image

Bence bu hislerimi özetliyor gibi gibi gibi:D

Bir İdil meselesi daha 😃

+1 oy
önce (2,083 puan) tarafından

Hayallerindeki gibi bir gelin değilim, umarım diğer gelininde aradığını bulursun.

0 oy
önce (4,973 puan) tarafından

Sevgili halacığım özünde çok iyisin ama kendi aklınla hareket etmiyorsun etsen her şey çok güzel olacak veee keşke yalan söyleme huyunu terk etsen 

Bende bebisle savaşıyoruz çok şükür tam gaz <3

önce (214 puan) tarafından

Ben daha çıkmadım dua et bnde çıkayım etrafim yılan çiyan dolu 🐍😨

+1

Allah yardımcınız olsun kizlar inşallah kurtulursunuz.

önce (4,973 puan) tarafından
+1

Allah kolaylık versin canım

Allah yardımcın olsun bacım tez vakitte kurtulman dileği ile ❤️

Amin amin çokça amin 

önce (214 puan) tarafından

Amin amin ❣️🌹🌹

0 oy
önce (2,767 puan) tarafından

Çay senden kek benden kız, haydi Yeşilçam saati 🩵

😊😊😊 enteresan bir şekilde kulağa huzurlu geliyor 

önce (2,767 puan) tarafından

Severim tontişimi, Allah acısını göstermesin. İlla ki zıt görüşlerimiz de var ama saygımız var çok şükür o her şeyi çözüyor. 

Favori aktivitemiz Yeşilçam filmleri izleyip yorumlamak 😂

Elbette öyle önemli olan da bu bizimde farklı zevkllerimiz var bazı konularda ama ikimizin ilişkisine oğlu bile dahil dahildir çok sevindim senin adına iyi ilişkiler görünce mutlu oluyorum ❤️

önce (51,769 puan) tarafından

bizde kızımla izliyoruz bir gün dört kere sen bir meleksini izletmis.halama ☺️

0 oy
önce (1,035 puan) tarafından

Ben senden razı Rabbimde senden razı olsun anne

Ne güzel ❤️

önce (1,035 puan) tarafından

Çok şükür cnm

0 oy
önce (1,513 puan) tarafından

Keşke ilk tanışmada olduğun gibi kalsaydın başkalarının aklına uyup bizi kaybetmek zorunda kalmasaydın ya da birazcık merhametli bir insan olsaydın da evladına biraz olsun çıkar dışında bakabilseydin onunda bir insan olduğunu kalbinin olduğunu unutmasaydın gibi daha çok şey yazabilirim ama anlamaz malesef çünkü çok bencil bir kadın

Ahh yine yaralanmış bir ilişki 

0 oy
önce (298 puan) tarafından

Yengecim keşke gerçekten beni sevip kızın yerine koysaydin, çünkü sen sadece sevdiğini söyledin icraata iş gelince sıfır malesef.oglunun huyunu bile bile bana o lafları ettin ya hakkımı asla helal etmiyorum sana,ve şimdi de arayıp kıymet vermemi istiyorsun ya hiç bekleme bugüne kadar ben yokmuşum gibi davrandınız bugünden sonra da yine öyle yapın Çünkü ben öyle yapıyorum,hayatıma sensiz,sizsiz devam ediyorum 26/01/2025

Yine bir kirilmislik hikayesi ... Üzüldüm umarım herşey düzelir ve hatasini anlar 

önce (298 puan) tarafından

Yo anlamasın boşver.ve inan ki şöyle dua ettim nişanlı bir eltim var ve nişan yapıldıktan sonra resmen benden vazgeçti gibi bir şey oldu , benle işleri bitti ve demedikleri şey kalmadı ve ben de dua ettim dedim ki o kadar iyi anlaşsinlar ki yeni gelinleriyle ki benden uzak dursunlar beni aramasınlar hal hatır bile sormasinlar çünkü benim için bittiler

Canim ya 

0 oy
önce (972 puan) tarafından

Mesele doğurmak değil yeğen mesele dogurduklarina sahip çıkmakta derim

Uuuu 😃😃😃😃

0 oy
önce (1,176 puan) tarafından

Canım kaynişim seni çok seviyorum 🤍

Çok kalp ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

önce (1,176 puan) tarafından

Benden de sana🤍🤍🤍🤍

İlgili sorular

+1 oy
60 cevap 952 göst.
7 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 538 göst.
0 oy
15 cevap 602 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 794 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde boncuğum♥️‍‍♥️ (1,134 puan) tarafından soruldu

410,723 soru

12,358,265 cevap

41,248 kullanıcı

Kategoriler

...