+3 oy
1,090 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bir ara kayınvalidem için hediye sormuştum gelen cevaplar çok iç aciciydi yılanlı fincan falan :D ❤️ 

Bu yazıyı birgün girip okuyacağını bilseniz ne yazardiniz merak ettim ben başlıyım 

Sevgili annem hayatıma daha erken gireceğini bilsem oğlunu daha erken bulurdum iyiki varsin ❤️

58 Cevaplar

0 oy
(20,618 puan) tarafından

Sebebpsiz yere bana sürekli küsen kaynana ankaraya taşındığım ve senden kurtulduğum için çok mutluyım hayatımda yerin yok değerin yok 

-Reklam-
0 oy
(4,565 puan) tarafından

Dediğimi yaptım oğluna hasret geberip gideceksin yazardım 

Ben direk kendisinede söyledim 

0 oy
(466 puan) tarafından

Ayy maşallah canım size 😂🧿🧿

Çok uğraştım kiziniz gibi beni sevin güzel vakitler geçirelim. Ama sen kimseyi sevemiyorsun onu anladım. Soguksun sevgisizsin. O yüzden gelin kaynanayiz gozunaydin 😂😌
0 oy
(3,843 puan) tarafından

Kültür farkımız olsa da içinizde evladınızı üzecek kadar kötülük yok biliyorum. Sadece anne kişiliğinle kimsenin etkisi altında kalmadan evlatların olarak bize yaklaşırsan ben de sizi daha samimi şekilde mutlu edebilirdim. Size mecburiyetten değil içimden geldiği için yaklaşmak istiyorum 🥲

önce tarafından

Canim çok içten yazmışsın 

0 oy
(183 puan) tarafından

Kocamla onun bunun dedikodusunu yapmayı bırak o benim kocam senin oğlum bu ayrımı iyi yap benim kocama nazlanıp triplenme birde bizim kendi paramızla aldığımız arabayı kendi almışsın gibi millete anlatma off söylücem çok şey var ya 😢

önce tarafından

Baya dertliyiz  😊

0 oy
(23 puan) tarafından

Yav kaynanam şal artık bu oğlanlarını yanımızda başka şey söylüyon  biz yokken başka şey söylüyon oğullarına  birazcık ara bozucu olma birazcık karışma bu gelinlere 😂🤣

önce tarafından

İnşallah duyar 😃😃

0 oy
(428 puan) tarafından

Bence hic hoş degil bu konusmalar 

Oglum yok gelinimin olup olmayacagi mechul 

3 kizim var sonucta bende bir kaynana olucam ama arkamdan bu tarz seyler konusul sun istemezdim  sonucta ona en degerli şeyimi vermişim gece gunduz uyumadan büyuttugum yavrumu vermişim 

Benimde kaynanam var bir cok seyde yaşadim hic bu tarz konusmam 

tarafından

Ne diyelim canim herkesin kendi yaşam tarzı:) 

0 oy
önce (2,363 puan) tarafından

Kıymetli ikinci annem ❤️

Hem oğlun için,hemde bana kendimi her zaman değerli hissettirdiğin için sana teşekkür ederim ❤️

önce tarafından

Buda ben ❤️❤️❤️❤️

0 oy
önce (186 puan) tarafından

Seni çok seviyorum biriciğim, iyi ki varsın iyi ki oğlunla tesaduf etmis ve seni tanıma şansına sahip olmuşum 

önce tarafından

Bu ben çok kalp ❤️ ❤️ 

0 oy
önce (13,773 puan) tarafından

Hepimiz seni özledik.  Yolunu gözledigin torunun büyüdü, seni fotoğraflarla tanıyor. (Vefat etti) 

önce tarafından

Allah rahmet eylesin inşallah 

0 oy
önce (230 puan) tarafından

Kimsenin ahı kimseye kalmaz.. Her nefis ölümü tadacaktır bunu unutma lütfen ona göre yaşa derdim 

önce tarafından

Baya ayar gibii olmuş buda 

0 oy
önce (686 puan) tarafından

Çocuklarımın yemesine kafayı taktığın kadar keşke kendi yemene baksan da bu kadar hasta olmasan bi deri bi kemik kaldın vitaminsizlikten …

önce tarafından

Çok eleştirili biri sanırım 

önce (686 puan) tarafından

Çocuk konusunda hersey mükemmel olsun istiyor özellikle yemek 

0 oy
önce (18,452 puan) tarafından

Oğlunu alıp kaçırmadım sizden koparmaya da niyetim yok ama oğlunla evlendim hepinizle değil sizden önce de bir hayatım bir ailem vardı sizden sonra da olmaya devam edecek. Ben mutlu olursam oğlu da mutlu olur meraklanma :)

önce tarafından

Kaygılı bir kayinvalide sanırım:)

önce (18,452 puan) tarafından

Oğluna fazla aşık ilk seneler öyleydi daha çok şimdi biraz daha alıştı :)

0 oy
önce (1,755 puan) tarafından

Ben senin hayallerindeki gelin değilim ama emin ol sende benim hayal ettiğim kaynana değilsin 🫤

önce tarafından

😃😃😃

0 oy
önce (51,836 puan) tarafından

benimki de iyidir ama bişey diyesim gelmedi şuan ☺️

önce tarafından

Ahah olsundu 😃

0 oy
önce (2,257 puan) tarafından

Keşke ilk gün ki gibi dut yemiş bülbüle dönmüş halinle aynı kalsaydın Seni seviyorum ama bana ilk zamanlarda söylediğin ve şimdiki üzücü şeyler için seni affetmeyecegim senden nefret ediyorum bazen. Ben sana anne diyorum değerini bil. Ben senin Kuman değilim benimle yarışmada değilsin. Mesela ilk evlendigimizde, çabuk bebek yap yoksa oğlum birtane daha kadın getirecek dediğinde ağzına bir tane patlatsaydim saçını başını yolsaydim.

önce tarafından

Kız sakin 😃 içine çok atmışsın belli ki 

önce (2,257 puan) tarafından

Karşımdaymış gibi konuştum içim rahatladı😂

0 oy
önce (45 puan) tarafından

Sevgili kaynanam yani annem oğlunu çok seviyorum ❤️💛💚 

Ama senin boş bagizligindan guna geldi m safe korumaya çalışacağım 

0 oy
önce (1,063 puan) tarafından

Kuduruk kıskanç oğlunu aldım delirmeye devam et dış kapının mandalı booook suratli 

İlgili sorular

+1 oy
60 cevap 966 göst.
7 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 564 göst.
0 oy
15 cevap 602 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 794 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde boncuğum♥️‍‍♥️ (1,134 puan) tarafından soruldu

411,113 soru

12,374,317 cevap

42,706 kullanıcı

Kategoriler

...