+3 oy
1,118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bir ara kayınvalidem için hediye sormuştum gelen cevaplar çok iç aciciydi yılanlı fincan falan :D ❤️ 

Bu yazıyı birgün girip okuyacağını bilseniz ne yazardiniz merak ettim ben başlıyım 

Sevgili annem hayatıma daha erken gireceğini bilsem oğlunu daha erken bulurdum iyiki varsin ❤️

58 Cevaplar

0 oy
(588 puan) tarafından

Oğlunu doldurup doldurdum bana gönderme  a.q snr ağzının payını alıp susuyor  ayyy çıldıracam yırtarim şimdi o çemcük ağzını 😂😂

tarafından

O neydi giz diyesim geldi 🤣

-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından

Kocamı doğurup bebeklerime vesile olduğun için teşekkür ederim. 

tarafından

Çok kalp ❤️ 

0 oy
(4,814 puan) tarafından

Pantolonlarımın boyunu bi rahat bırakır mısın artıkk yazardımm 😂

tarafından

Kız ne yapıyor ki 🤣

(4,814 puan) tarafından

Ben bileklerimşn görünmesine gıcık oldupum için uzun giyiyorum paçalı tavuk gibi geziyorsun der şikayet eder her gittiğimizde ,,😂

tarafından

Ay buna çok güldüm ahahahah 😃😃😃😃

(4,814 puan) tarafından

Öteki gelini de utanmasa kapri giyip gezecek ama laf yok

0 oy
(20,248 puan) tarafından

Allah senden razı olsun. Hiç incitmedin beni. Hakkını helal et derdim. 

(20,248 puan) tarafından

Söyleyeyim inşallah. Kendisi de hasta zaten 🥺

(3,970 puan) tarafından
+1

Rabbim şifa versin inşallah 

(20,248 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun dostum ❤️

tarafından

Allah şifa versin inşallah ❤️ 

(20,248 puan) tarafından

Amin dostum Allah razı olsun ❤️

0 oy
(5,932 puan) tarafından

Allah gönlüne göre versin. Sen varsan evdeki düzen evlatlarım var iyi yada kötü bana eşimi verdin teşekkür ederim. Kalbi temiz  Allah korkusu olan biri  konuşur arada bazen iş beğenmez ama oda olsun herkesin kusuru var yaşlı başlı insan bişey olmaz 

tarafından

❤️❤️ 

0 oy
(334 puan) tarafından

Neden bana gelince 2 ay kalıp yatmaktan başka bir şey yapmıyorsun da eltime gidince jet hızında her şeye yardım ediyorsun ayrıca kırk yılın başı dünyanın yolunu çekip geliyoruz bırak bari o gün dileneyim mecbur muyum sana kölelik yapmaya biraz insaf et

🥳🥳🥳🥳🥳

tarafından
+1

Ahhhh 😔😃😃😃

(334 puan) tarafından

Bıktık yavvv 😅

0 oy
(3,591 puan) tarafından

Sevgili anne, iyisin Allah razı olsun. Uzaktasın ama olsun daha değerli olunuyor öyle kdksje

tarafından

Agahshdh  esimin dedesi hep der ki az az git özlesinler 

0 oy
(90 puan) tarafından

Güzelliğin kadar kalbin de çok güzel anne <3

tarafından

Çok kalp ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

0 oy
(13,662 puan) tarafından

anne iyisin hoşsun ama tv izlerken çok konuşuyorsun, tmm mualifsin ben de sevmiyorum ama halk tv izlemekten bıktımmm. aynı şeyleri 500.kez dinledim 4-5senede :D

(13,662 puan) tarafından

ben kendi anneme izletmiyorum, boşver kötü haber duyup niye canını sıkacan diyom, arada dinliyor sağolsun :P

tarafından

Ahssj O değil de çok yaşlı falan değil ama babam da böyle yapıyor yarışma e izlerken falan çok konuşuyor

(20,248 puan) tarafından

Benimki dinlemedigi gibi bizi suçluyo izlemiyoruz diye😄 ben de bişey izlerken yorum yapmayı severim 🤣

tarafından
+1

Benimki yorum yapmak değil direkt sunucu gibi her şeyi söylüyor :D 

(13,662 puan) tarafından

ay ben sıkılırım😂 çok acayip bir şey görecem falan öyle konuşurum anca yoksa dizi izlerken falab konuşulması hiç bana göre değil 

0 oy
(3,868 puan) tarafından

Keşke seni anlayabilsem anlamasamda seviyorum seni anne bunu demek isterdim ❤️

tarafından

Çok kalp sanada ❤️❤️❤️❤️❤️

0 oy
(760 puan) tarafından

Geline yapma kızda bulursun, üveye yapma özde bulursun...... 

tarafından

Çok manidarrr

0 oy
(1,278 puan) tarafından

Anne sabah beni kaldır duş alicam derdim geç oldu diyemedim bugün 😂 birde öptüm ekleyelim 

tarafından

Ahahaha buda çok iyi 😃

0 oy
(8,099 puan) tarafından

Kaynanam kaynanam iyisin hoşsunda örgümu neden ters diktin gece gece bissuru uğraştım 🥲🥲🥲

tarafından

Ahahsh derdin bu olsun 😃

(8,099 puan) tarafından

Ahhaha napayim valla bissuru uğraştım vaktim kıymetli 🤣🤣

0 oy
(1,694 puan) tarafından

Bütün aşiriliklarima rağmen bana hep olumlu yaklastigin için teşekkür ederim bir de esim için teşekkürler 

tarafından

Çok kalp sanada ❤️ 

0 oy
(711 puan) tarafından

Herşeye rağmen iyi insansın seni seviyorum yazardım :)

tarafından

Buda güzel ❤️❤️

0 oy
(2,617 puan) tarafından

İki yaşında ve bir buçuk yaşında iki çocuğu bırakıp nasıl hayatına devam ettiğini sorardım sordum da kendine göre haklı da ama sonrasında da yanlarında olmamış işte bunu anlamak çok zor 

0 oy
(17,441 puan) tarafından

Gittiği yerde kal hiç gelme sen orda ben burda gayet mutluyuz :D

0 oy
(260 puan) tarafından

Vala olsanda olur,olmasanda 

0 oy
(3,147 puan) tarafından

Hep eleştirip nerde kiminle ne konuştuğunu bilmeden bizi birbirimize düşürmek yerine kendinden soğutup nefret ettirmek yerine sevgimi kazanmaya çalış saydın keşke ,.. ama geçti 8 yıldan snra icim isinizmaz uğraşma 

0 oy
(171 puan) tarafından

Cok guzel post olmus benim  uvey kaynnanam oda yetmiyor gibi esimin babannesine ben bakiyorm 5 cocugu olmasinaa ragmen sucli bn oldu 4 senedie yaranamad.m ikisininde uveyinde babannesininde esimin yatacam yeri yok insallaj rabbim mezarinda yatirmaz son nefesine veremezsiniz okdar canimi yaktilarko hala yakiyolar ozellikle babannesi rabbim havale ediyorm hamile halimle beddua etmek istemoyorm insan bile degl dicek cok soz var ama gerek yok okdar doluymki 

İlgili sorular

+1 oy
60 cevap 973 göst.
7 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 568 göst.
0 oy
15 cevap 605 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 794 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde boncuğum♥️‍‍♥️ (1,134 puan) tarafından soruldu

411,692 soru

12,393,587 cevap

44,008 kullanıcı

Kategoriler

...