0 oy
81 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (318 puan) tarafından

image

Kızlar 5 Lt Çiğ Süt Aldık Zor Bulduk Sütü Neredeyse 1 Aydır Süt Arayisindaydim Bebeğime we Kızıma Yoğurt we Süt Wermek için birazını Yoğurt Yapacam gerisini nasıl muhafaza edebilirim Cewap için çok teşekkürler ❤️

8 Cevaplar

0 oy
(3,007 puan) tarafından

Kaynat soğuyunca pet şişelere doldurup buzluğa atsan kullanılır bence 

-Reklam-
0 oy
(318 puan) tarafından

Buzluğa Atıldığını Duydum Nasıl Tadı Bozulmaz Mi Ne Kadar Zaman Öyle Kalacak nasıl Koyabilirim

(15,505 puan) tarafından

Tadında hiçbir bozulma olmuyor 3 ay muhafaza edebilirsin ama kaynatmadan çiğ olarak buzluga atman gerekiyor ve bi kere çözdürdükten sonra hepsini kullanmak zorundasın ben inek sütünü 2 haftada bi 3 litre olaral alırım 1.5 litrelik şişeye koyar direkt buzluga atarım 10 günde bi keçi sütü alırım hepsini 330 ml su şişesine koyar buzluga atar sabah çıkarır akşam kaynatıp kullanırım

(318 puan) tarafından

Cam mı olmalı plastik mi

(318 puan) tarafından

Resim attim buna mi koyuyorsunuz acabs

(15,505 puan) tarafından

Plastik tabiki cam patlar buzlukta evet bu şişe cnm

0 oy
(15,505 puan) tarafından

Kaynatmadan çiğ olarak plastik şişelere koy buzluga at ben hep o şekil muhafaza ederim hiçte bişey olmaz

0 oy
(817 puan) tarafından

Kaynat şişelere koy buzluğa at kaynatmadan koysan da olur ama daha kısa sure de kullanman gerek.

0 oy
(1,932 puan) tarafından

Pet şişeye doldurup buzluğa atabilirsin canim

0 oy
(1,054 puan) tarafından

Kaynatıp yada kaynatmadan fark etmez buzluğa atın ama çıkınca mutlaka kaynatın buzluk kokusu falan olmuyor o zaman içindeki buz kristallerinden kaynaklanan su da gidiyor mis gibi oluyor tazeden bir farkı olmuyor 

0 oy
(2,998 puan) tarafından

Yoğurt yapmak veya sütü direkt içmek için değil hamur işlerine tatlılara vs kullanmak için bazen koyarım buzluğa küçük pet şişeye koyup 

0 oy
(355 puan) tarafından

Her hafta alıyoruz yarısını yoğurt yapıyorum yarısını kaynatıp soğutup buzluğa atıyorum kek börek çöreklerde kullanıyorum hiçbir şey olmuyor 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 123 göst.
12 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Annebebek99 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
6 cevap 98 göst.
+1 oy
5 cevap 107 göst.
3 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde Nefesim (70 puan) tarafından soruldu

Kategoriler