+4 oy
1,770 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,569 puan) tarafından

Binde bir arar beni. Geçen aradı ablamla yaşadığı sorunları anlattı bana yardımcı ol dedi. Özel sorunları da anlattı.(Yani cinsellik) Aile terapistine gidin yada ablam psikologa gitsin dedim. Son zamanlarda çok kavga ediyor ablan benimle dedi. Yaklaşık bir saat konuştu daha çok ben dinledim. Yaklaşık bir sene evlerinde kaldım yanlış bir davranışını görmedim. 

Ama özel sorunlarını anlatmasi beni rahatsız etti . Benim eşim ablama anlatamaz oldu ki anlattı çok kötü kavga ederim eşimle. Benim özelimi neden anlatıyorsun diye. Bir de o kadar rahat konusulmaz bence baldızla hadi başkası olsa neyse. Ben utandım şahsen. Bu aralar bir daha ararsa muhtemelen açmam. Çünkü eşim aynısını yapsa ben çok rahatsız olurdum hem eşime de haksızlık edemem kendim de rahatsız oldum özel sorunlarini dinlemekten.

Bugün de mesaj atmış beni dinledigiin için teşekkürler sen de daralmış görünüyorsun anlatmak istersen dinlerim diye 

Ne şimdi bunun derdi ? Ben haksız mıyım kötü düşünmek istemiyorum ama bence yaptığı çok yanlış. Anneme ablama eşime söylesem olay büyür en iyisi susmak sanırım tabii ki daha fazla rahatsız edici olay yaşamazsam

58 Cevaplar

+3 oy
önce (577 puan) tarafından

Hadı yakın bulup bir an anlattı diyelim de sonradan sen de anlat demesi tuhafıma gitti acıkcası en ıyısı muhattap olma 

-Reklam-
+2 oy
önce (18,386 puan) tarafından

Bir saate yakın anlatamazdı en fazla iki cümle kurardı üçüncü de ayıp denen bir şey var bana ne senin özel hayatından yatak odandan varsa bir derdin uzmana git anlat der kapatırdım. Hiç iyi niyetli bir sohbet havası sezmedim bence uzak dur 

+2 oy
önce (2,320 puan) tarafından

Ben en azından anneme söylerdim 

+2 oy
önce (153 puan) tarafından

Eniştenin numarası bile yok bende 5yillik evli kardeşim gereksiz

+2 oy
önce (2,233 puan) tarafından

Bence kötü düşün sen 

+2 oy
önce (51,802 puan) tarafından

eniste niyeti bozmus ben sana diyim esine bahset aradi sacmaladi diye

+2 oy
önce (1,005 puan) tarafından

Ya yeri geliyor ben eşimden utanıyorum enişten nasıl anlattı ve sen 1 saat nasıl dinledin bunu.

+1 oy
önce (795 puan) tarafından

Direk engelle mesafeni ve tavrını koy 

+1 oy
önce (359 puan) tarafından

Daralmış görünüyorum çünkü özelini bana anlatın bir daha bur tarz şeyleri bana anlatma rahatsız oluyorum senden daraldim bu tarz şeyler hiç hoş değil git uzmana doktora ama sana şunu diyeyim enişten sana yürüyor gibi sana böyle derdini anlatcak ve şuan attığı msjda çok iğrenç yani mesefa kat birde ablanın haberi var mı sana anlatiklariyla ilgili merk ettim 

önce (2,569 puan) tarafından

Hayır ablamin haberi yok

önce (424 puan) tarafından

Bencede bir yasak aşk baslarmaya çalisiyor 

+1 oy
önce (4,567 puan) tarafından

YÜZ VERİYORSUNUZ ONLARDA ASTAR İSTİYOR 

VALLA ENİŞTENDEN ART NİYET SEZGİLEDİM

+2

Ben mi yüz vermişim

önce (4,567 puan) tarafından
+1

Yani kusura bakmayın yüz bulmasa bu denli özel hayata kadar anlatamaz 

Ki anlatırken dinlemek yerine tepki vermeniz gerekiyor du

+1 oy
önce (4,136 puan) tarafından

Yani uzak dur ararsa açma yazarsa yazma bu kadar diyeceklerim 

+1 oy
önce (15,816 puan) tarafından

Yerinde olsam enişte beyi engellerim. 

+1 oy
önce (308 puan) tarafından

Ablanla herseyi konusmalısın söylemelisin adan zye yoksa BİR başkasından öğrenirse birgün senin gene iyi olmaz mesafe koyun uzaklasın

+1 oy
önce (5,102 puan) tarafından

Bence sen kötü düşün canım sonrasında mesaj atması falan bana hiç masum gibi gelmedi çünkü bence nabzını yokluyor senin derdin var sen de bana açıl der gibi sakin sakin öyle bir hataya dusme kuzum dağıtıklarini toparlamak yine sana düşer emin ol

+1 oy
önce (948 puan) tarafından

Kesinlikle uzak durmalısın eniştenden 

Ararsada açmamalısın

+1 oy
önce (993 puan) tarafından

Senin o an da demen lazım bana anlatma ne alaka diye y

+1 oy
önce (306 puan) tarafından

Ablana çok üzüldüm baldizina bile yürüyen hem de cinsellikle yürüyen adam kimbilir ne haltlar yiyodur illa ki birisi açar da herkesten önce ablanın gözünü sen aç eniste denen adaama da tavır koy yoksa bu hikayede yanan sen olursun 

+1 oy
önce (20,074 puan) tarafından

Kesinlikle normal değil. Basiretin bağlanmış. Sen de dinlemissin. Falan ama hele o attığı mesajdan sonra kesinlikle niyeti iyi değil. Asla ne görüş ne konuş bundan sonra 

önce (178 puan) tarafından

Telefon konuşmasını çok merak ediyorum nasıl yaptığını mi anlatti acaba nasıl bosaldigini falan tovbe 

+1 oy
önce (1,504 puan) tarafından

Bi tane tanıdığın başına gelmiş bu tarz bi olay. Kadın, eşinin erkek kuzenine dert yanıyor "Bana hiç yaklaşmıyor, pas vermiyor" demiş. Kuzeni de "yenge, o yaklaşmıyorsa sen yaklaş, ilk adımı sen at" demiş. Yani bunlara ne gerek var değil mi? 

Enişten sana dert yandıysa en fazla ablan soğuk falan demiştir. Sen ne cevap verebilirsin? Elinden ne gelir? Sen ona yaklaş falan dersin. Bu da hiç hoş olmaz. Ki benim dediğim en masumu. Eniştenin ne anlattığını bilmiyorum tabii. 

+1 oy
önce (2,184 puan) tarafından

Herşeye takıldım da şuna ayrı bir takıldım yani ABLAM PSİKOLOĞA GİTSİN bu ne yaaaa ayar oldum gerçekten bir tarafta elin oğlu enişte yani dış kapının dış mandalı diğer tarafta canım kanım var eniştem olacak herif ablamda sorun görecek artı utanmadan sorununda cinsellik olduğunu söyleyecek onun lafıyla bide ablam psikolağa gitsin diyecem he hey yavrum hey lafımı söyler telefonu suratına kapatırım..Eniştende baya baya sorun var onu yönlendir psikolağa mümkünse..Kusura bak yada bakma ama şu pozisyonda sen hatalısın dinleyici olarak.

+1

Ablam bana kendisi dedi ben sorun çıkartıyorum kavga ediyorum huysuzluk yapıyorum diye. Ablama da dedim psikologa git. Psikologa gitmek normal bir şey 

önce (2,184 puan) tarafından

Anormal demedim zaten ama eniştene ablan için psikoloğa gitsin demene gerek yoktu..Ablanda durduk yere sorun çıkartmıyordur heralde açıkça enişten sorunlu

önce (251 puan) tarafından
+1

Katılıyorum ablam ne kadar sorunlu olursa olsun kocasına bunu söyleyip ablamı iyice mimlemezdim yarın bir laf okur der ki kardeşin bile sana bunu diyor sana sen hatalisin diye yani şok oldum benim eniştem yakın akraba ama hep bir çizgimiz vardır  ya 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 240 göst.
15 Ocak 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Nare88 (236 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 278 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Baharcancaz (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 524 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu

410,947 soru

12,366,649 cevap

42,072 kullanıcı

Kategoriler

...