Ben çok sinir oluyorum boğasım geliyor her zaman yapmaz ama çocuklara falan bakmadıgında telefona bantlayasım geliyor 😂 aslında koyup bi yerlere flanda gitmiyorum evde oldugum halde en fazla 1 saat ilgilenir hç ben çocuklara bakarım demez o ayrı bence karı koca fark etmekszin denenip çocuk yapılmalı 😂 sizce
Bence bu konu fazla abartılıyor bende telefona rahat bakmak için çocukların erken yatmasını isterim kendime zaman ayırmak isterim. Ben nasıl istiyorsam eşimde işten geldiğinde rahatlikla telefonda vakit geçirmek istiyor gün içinde çalışıyor bakamiyor eve gelince fırsatı oluyor neden sık boğaz edeyim ki kendisi kızımın odeviyle ilgilenir küçük oglusumuzla oynar sofrada konsuruz birlikte çay içtiğimiz sohbet eder film izleriz yeterli birazda telefonla meşgul olsun
Bencede denenmeli.
Ben de sinir olurum o yüzden kızarım, annemle babam gibi olduk diyom her seferinde :D
Annemle babam daha kötü ama 😂
😂😂
Benim bişey yapmama gerek yok oğlum sağolsun kafasına oturuyo direk koca ayı gel benimle oynaaa gel benimle oynaaaa diyo
6 senedir bunun mücadelesini verdim. Baktım o değişmedi ben değiştim. Görmezden geliyorum eşimi uyur kalırsa yatacağım zaman kaldırıyorum o kadar. Onun dışında isterse sokakta yatsın artık çok da önemli değil.
Evde tepkimi görmediği için aile terapistine gittik orda ağzıma geleni söyledim rahatladım şimdi fazla almiyor tlfonu
Ayy bizim de öyle, daha bir sene olmadı. Otururken sürekli reels kaydiriyor... Kızıyorum ediyorum ama yok. Bir de kumam var (en yakın erkek kankasi) gece 2 buçukta falan arıyor bunlar 2 saat telefonda konuşuyor... Biz aralıksız 2 saat ne zaman konusmusuzdur hatırlamıyorum... Hepsi mi böyle yoksa benimkinin biraz duygusal zekası gelişmemiş mi :))
Öyle olduğunda telefona sürekli vuruyorum elinden düşene yada bırakana kadar. Bir kaç dakika sürüyor sadece.
Nasıl vuruyorsun kız 🙂
Telefona vuruyorum elimle dalgın olduğunda düşüyor zaten elinden . Tekrar alırsa tekrar vuruyorum
411,498 soru
12,387,039 cevap
43,580 kullanıcı