+5 oy
562 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,672 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız bittimi işler öğlen kahveleri icildimi neler yapıyorsunuz akşama menüde neler var 

Çok şükür işlerim bitti yemeklerim hazır ve ben anca kahve içmeye fırsat bulabildim 🫣

Büyüğüm uyudu küçüğüm uyandı uyanacak pusete koyup yanıma aldım öyle yemek yaptım 🤯

Bugün Pazar olduğunu unuttum günleri karıştırdım normalde balık olacaktı ama iş işten geçti 🤣

Tarhana çorbası pirinç pilavı ve taze fasulye yaptım ☺️ ALLAH BEREKET VERSİN 🤲🫶

Eşim gelince de bi pazar yapıcam 

İki bebeyle artık erkenden bitmiyor işler 🥳

image

image

24 Cevaplar

+3 oy
(135,797 puan) tarafından

bendede kuru pilav var herkese afiyet olsun💕❤️💕💕💕💕

(4,672 puan) tarafından

Ellerine sağlık bol bereketli olsun gülüm 🌹

nasi gidiyo hayat busu gerci sana viz gelir 2 bebe ama varmi degisikkikler falan

(4,672 puan) tarafından

Muhteşem gidiyor sevda keske daha önce doguraydim diyorum ve iyiki evladım dan vazgeçmemisim herşey mükemmel gidiyor Tek değişiklik eskisi gibi gezemiyorum ama ondada eşim acısını cıkarmama fırsat veriyor 

🥳🥳🥳💃💃💃💃

-Reklam-
+2 oy
tarafından

image

Bende bebek uyurken tavuk gömüyorum😎😎😎 

Eline sağlık cnm 

(315 puan) tarafından

Ben yemek yemeyi çok severim kilo almaya çalışıyorum canım benim 63 kiloyum hedefim 70 boyum 1.63 ben tombik seviyorum

(5,698 puan) tarafından

Ben 1,65 boyundayım kilom ise 49 🥹😁 geçen hafta 52 kilo idim hastalık geçirdim iki günde 49 oldum şimdi gene kilo almaya çalışıyorum 😮‍💨

tarafından

65 kiloyum 😪😪😪😪😪😪

(315 puan) tarafından

65 sende nasıl duruyor cnm 

tarafından

Boyum 1.60 ve birazcık  kilolu duruyorum 

+1 oy
(808 puan) tarafından

Vallahi canım maşallah sana enerjine hayranım bebeklerin küçük olmasına rağmen her şey koşturuyorum vallahi bende de iki tane var daha anca odayı bitirebildim mutfak hala beni bekliyor yemeğini de bol bereketli olur inşallah bana da fikir verdin menünü kopyalıyorum bugün 🥰🥰😄

(4,672 puan) tarafından

Kolay gelsin cnm ellerine sağlık yapmasından çok düşünmesi beni yoruyor 

(808 puan) tarafından

Aynen öyle 

+1 oy
(16,583 puan) tarafından

Ben ne yapacağım bilmiyorum balık düşünüyorum ama kararsızım 

(4,672 puan) tarafından

En güzeli ve kolay oluyor iyi oluyor 

+1 oy
(3,329 puan) tarafından

Afiyet olsun. Bende daha düşünmekteyim bulsamda kalksam yapsam aradan çıksa

(4,672 puan) tarafından

Burdan kopya cek canim yorumlar da güzel fikirler oluyor 

+1 oy
(3,757 puan) tarafından

Afiyet olsun maşallah gene erkenden yapmışsın yemekleri ben yapıcam daha karar veremedim eşimde izinli bugün bahçeye ağaç budamaya gitti yorulur canı bir şey isterse arar onu yaparım artık

(4,672 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm benim için geç bile kaldım 

+1 oy
tarafından

Bugün pazar olduğunu unuttumu okuyup çıkıp ekrandan tarihe bakmış olmam 

Vahim haldeyim 🙆🤣

(350 puan) tarafından

Valla geçmiş geçmiş :(kaynanam yok aşağı indim evi topluyorum falan 

Kaynim meğer odada uyuyormuş girdim masayı topladım çıktım.mutfaha geciyodum baktım husosa seslendi husos kapıyı kapat diye soka girdim

(4,672 puan) tarafından

Tek değilim sıyırmakta sevindim 

tarafından

🤣🤣🤣 sende deseydin husos bırak süpürgeyi ayıp cocugum

(350 puan) tarafından

Valla az kaldı diyordum ama galiba siyiriyorum artk

(1,131 puan) tarafından

Selammm🥳

+1 oy
(945 puan) tarafından

Ellerine kollarına sağlık canım afiyet şifa olsun niyetliyim dünden çorba var akşama yanına da makarna bir de buranın bir otu var ıspıt derler onu yapacam salata yoğurt yeter  😁

tarafından

Kizzz mesaj attım nirdesin 🤣 dolaba gir

(4,672 puan) tarafından

Allah kabul etsin inşallah cnm 

Bizde o ota kaldirik deriz sapindan da turşu yaparız harika bir tadı vardır 

(945 puan) tarafından

Kizzzz bana mesaj gelmedi anam dur bakayım 😂

Demekki ismi her yerde farklı canim turşusu mu onu bilmiyorum bak burda haşlayıp ıspanak gibi yaparlar ya da sarımsaklı falan da güzel oluyor ben acıktım sanırım 🤦😋

Amin Allah razı olsun canım 😘

(945 puan) tarafından

Canımsın 🥰🥰🥰

(945 puan) tarafından

Hahahahhhahahaa senden alışmıştir ne yapsın kimbilir nasıl seviyorsundur minnoşu 😂😂

+1 oy
(1,507 puan) tarafından

Eline sağlık canım afiyet olsun. Bugün bende yayla çorbası, tavuk sote, pilav yapcam inşallah 

(4,672 puan) tarafından
+1

Ellerine sağlık canım bol bereketli olsun inşallah 

+1 oy
(3,767 puan) tarafından

Çökertme kebabı yapacağım eve gidince. Afiyet olsun canım 

(4,672 puan) tarafından

+1 oy
(5,891 puan) tarafından

İslerim bitti,pizza attım fırına. Makyajimi yaptim Kızımla fotoğraf cekiniyom💃🏻

image

(4,672 puan) tarafından

Harika görünüyor 🤤  

0 oy
(5,503 puan) tarafından

Maşallah sana cnm....benim işler bitti eşim bugün gitmedi ise kaynim arafi mangala gidelim eşim bebeleri aldı çıktı bende kaynimlari bekliyorum akşama melemen var o öğle için yaptım bakalım eşim hamsi almazsa onu yeriz 😁🤭😆deme mangalda. Sonra yemek mi yiyeceksiniz ben yemiyom eşim mangal sevmiyo o yer😆😁

(4,672 puan) tarafından

Mangal cok güzel oluyor ama orda yesemde eve ac gelen ven o yüzden yadirgamam 

0 oy
(5,216 puan) tarafından

Aa ben de tarhana corbası ve fasülye yaptım kıymalı. Pilav yapmıcaö plav olunca cocuklar sadece pilav yiyor 

(4,672 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım kiyma hiç aklıma gelmedi koysam iyi olur du benimkide pilavcı o yüzden çok yapıyorum yarına kadar gider gelir pilav ister

0 oy
(1,402 puan) tarafından

maşallah maşalllah yüzün çok tanidik geliyordu ama cikaramadim düşün düşün  aşkı memnunda ki katya ya benzettim seni daha önceden söyleyen oldu mu sana 

(4,672 puan) tarafından

O diziyi hiç izlemedim söyleyende olmadı 

(1,402 puan) tarafından
+2

image

baksana sac rengin kas inceligin ten rengin bile benziyor 
0 oy
(1,989 puan) tarafından

Oh ellerine sağlık 

İşler biti yemek düşünmekten kafayı yiyeceğim eşim çok seçici ne yediğini ne sevdiğini kendide bilmiyor 

Küçük uyudu şimdi o uyanmadan bulup yapsam süpür olurdu sonra bir kahve içerdim

(4,672 puan) tarafından

İnşallah bulursun seçen adam zor benimki herşeyi yer

0 oy
(244 puan) tarafından

Kolay gelsn bende dün akşam yaprak sardm onu pisirecem 

(4,672 puan) tarafından

(244 puan) tarafından

Sağol canım Allah razı olsun size de hela olsun valla Rabb'im inşallah bir an önce şifa verir inşallah 

0 oy
(7,803 puan) tarafından

Eline sağlık afiyet olsun canım 

Hastanedeyim bende  çok heyecanlıyım sezaryen günü alıcam 🥹🥳🤩onunla uğraşıyorum sabahtır yemeği bugün ya eşim yapar yada dışarda hallederiz 😆

(4,672 puan) tarafından

Teşekkür ederim cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 

(7,803 puan) tarafından

Aminnn amin inşallah canım ❤️❤️🙏🙏🙏

0 oy
(514 puan) tarafından

Geç olsun güç olmasın işler zaten bitmiyor kahvemi içmedim daha şimdi kiraz sapı içicem annemdeyim anneme yardım ettim evi topladık mutfağı topladım şimdi oturdum 

(4,672 puan) tarafından

Kiraz sapı âdet söktürüyor gebelik varsa içme canım 

0 oy
(171 puan) tarafından

Maşallah canım nasıl öğlene kadar bütün işlerini bitirebiliyorsun benim hep kalir 

(4,672 puan) tarafından

Çocuk olmadan önce saat 9 da yemeklerim bile hazir olurdu bu saat gec geliyor bana 

Bu saate islerim duruyor olsa kafayı yerim sinden ağlarım sanırım 

0 oy
(299 puan) tarafından

Kolay gelsin canım bol bereketli olsun

Bende çok kararsızım ne yapsam diye sabah 7 buçukta ayaktaydık oğlum erkenden kalkıyor kahvaltı yaptık artık aç aç iş yapamıyorum 7 haftalık hamileyim midem çok bulanıyor bu aralar hemen işlere giriştim tüm evi süpürdüm sildim banyo wc yıkadım balkonu yıkadım oğlumu uyuttum bende yoruldum uyumuşum biraz önce uyandım şimdi yemek düşünüyorum hiçbir yemeği seçmeyen ben artık baharatlı salçalı ağır yemekler yiyemiyorum çok hassas oldum yemeklere karşı dün o kadar kötüydüm ki sadece patates haşladım tuzla yedim eşime ayrı yaptım yemek bugünde ya peynirli makarna yapayım kendime diyorum ama eşime ne yapacam bilmiyorum:(((

(4,672 puan) tarafından

Rabbim kolay gebelik nasıp etsin inşallah cnm inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canim zor 

(299 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim ♥️

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 766 göst.
11 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,672 puan) tarafından soruldu
+4 oy
25 cevap 624 göst.
24 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,672 puan) tarafından soruldu
+7 oy
15 cevap 412 göst.

412,204 soru

12,408,847 cevap

44,731 kullanıcı

Kategoriler

...