+3 oy
636 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,540 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar günün sorusu olabilir gerçekten merak ediyorum 🥳 kafama takılan durumlar 

İnsanlar o Gargamel burunlarını her yere sokup neden ters cevap alınca bizler terbiyesiz oluyoruz 🤯

OLAYA GELEYİM 

Geçen  hafta hastaneye gittik yaşlı bir teyze geliniyle gelmiş yeni doğan muayenesine gelinle sohbet ettik o ara geldi oğlum için ay ne küçük ay minnacık ay çok zayıf filan sürekli üst üste saydı bende o an kendimi tutamadım cevap verdim 

TEYZE SEN DAHA BÜYÜK DAHA KİLOLU DOĞURURSUN BEN BUNU YAPABİLDİM DEDİM BANA DÖNDÜ TERBİYESİZ DEDİ 

Dün oğlumu göz muayenesine götürdüm bitene yaşlı bi moruk geldi küçücük çocuğun göz muayenesinde ne işi var filan yaptı bende yeni doğdu ilk muayenesi kontrol dedim teraylemek işime gelmedi sonra döndü bana sen ananesi misin babannnesimi dedi ben şok 

KAFAMI KALDIRDİM YOK DEDİSİYİM DEDİM BÜYÜĞÜNE NASIL CEVAP VERECEĞİNİDE BİLMİYOR TERBİYESİZ DEDİ 🤯  

Oğlum yogunbakim dayken büyükle Bilgi almaya gittik bayanın biri çocuğun var zaten niye baska yaptın diye sorguladı beni 

SANANE ABLA SENDEN İZİN KAĞIDI Mİ ALMAM LAZIM Dİ DEDİM SÖYLENE SÖYLENE GİTTİ 🤯

COK MERAK EDİYORUM BUNLAR BANAMİ DENK GELİYOR 

BU TARZDA BAŞINA GELEN VARMI 

29 Cevaplar

+4 oy
önce (2,342 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Yok bacım bı sana değil bana da öyle millet ama tam tersi . Dun 2.gebelik için hastaneye gittim normalde ben 25 yaşındayım ama çok minyon olduğum için çoğu kişi 16/17 yaşında saniyo. Bekliyoruz teyzenin teki geldi yanımıza hasta mısın yavrum dedi. Yok teyze hamileyim kontrole geldim dedim. İlk çocuğun mu dedi yok ikinci dedim . Eh yavrum tutaydin ya kendini peşpeşe hiç kolay olmaz pekte küçüksün dedi . Yok teyze ilki 5 yaşına gircek dedim. Abooww çocuk gelin misin sen anan zorla mı everdi seni olmaz deseydin ya diyo. Eşimde yanda kiskis gülüyor. Teyze ben 25 yaşındayım dedim yaşını mi büyüttüler diyo . Yok teyze valla 25 im diyom yalan söyleme diyo . Neyse inandı bu döndü kocası misin diye kocama soruyo oda evet dedi . Kendin yiyon aygır gibisin karıya bakmiyon heralde kurumus gitmiş dedi. Benimki de bar pavyon gezmekten karıya bakmaya sıra gelmiyo teyze napcan gençlik işte dedi. Ben bı kahkaha patlattım terbiyesizler diye kalktı gitti yanımızdan 🤣 sabah kocam işe gidiyo aklına gelmiş ben bı pavyona gideyim sıra gelirse sana ekmek getiririm diyo 🤣

Ha bı de benim oğlum 2700 doğdu herkes çok küçük falan diyodu 2 ay çocuk bı kabardı hiç mama da vermiyodum inanmiyolardi vermediğime bı gün toplulukta oturuyoruz teyzenin teki valla sen bu çocuğa mama veriyon utanmiyonda yalan söylemeye dedi. Bende yok teyze mama versem bu kadar kabarmaz kuru küspe ( damızlık hayvanlara verirler bizim orda kilo bassın diye) veriyorum dedim . Konu kapandı gitti orda

önce (361 puan) tarafından

Valla şaka gibi yaşanmışlıklar:))) 

Mıknatıs gibiyim ben tipimden mıdır nedir hepsi gelir beni bulur 

önce (3,500 puan) tarafından

🤣🤣🤣🤣 ne güldüm benim eşime deseydi ne derdi acaba valla ben minyon duruyorum sinir olurdum çocuk gelin misin derlerdi 

Benimki lafını cebinde taşır pat diye de söyler hiç çekinmez bayılıyorum o huyuna

-Reklam-
+7 oy
önce (4,982 puan) tarafından

Gerçekten bu kadar agresif olmaya gerek var mı?? Tamam bazen gerçekten insanlar haddini aşıyor ve daha fazlasını hak ediyor ama yaşlı teyzeye sen öyle doğur demek ne kadar doğru 

önce (4,540 puan) tarafından

Benim evladımı eleştirmek onun haddine değildi

önce (4,982 puan) tarafından
+1

Doğru değil tabi ama kötü niyetle yapmamıştır eski nesil insanlar hep tombul etli butlu bebekler istermiş 

+4 oy
önce (1,008 puan) tarafından

Ben ilk baştaki kadına üzüldüm büşş ya çünkü bende yenidoğan bebek görünce çok küçük geliyor gözüme:D belkide kötü niyetli değildir 

Tamam yorum yapabilirsiniz de sürekli ustelenmez yani küçük dedin tamam 

önce (1,008 puan) tarafından
+1

Ben tanıdık haricî başka insanların çocuklarına yorum yapmıyorum zaten ama dediğim gibi yaşlılar bazen düşünemeyebiliyor

+3 oy
önce (13,385 puan) tarafından

hay ağzına sağlık, içimin yağları eridi

+1

Teşekkür ederim cnm dünden beri eşim dalga geçiyor torununa iyi bak diye 🤣🤣🤣🤣🤣

Yani kabul ediyorum yaşımdan bi tık büyük gösteriyorum bu hastane olaylari yordu beni ama babaanne anane olacak kadar da değil yA

böyle karışanları tersleye tersleye hizaya getirmek lazım, o yüzden devam arkandayım. bana diyen olursa ben de diyeyim,😂😂

Dede altta kalırsam 1 ay kendi kendime konuşurum ben niye şöyle demedim niye boyle demedim diye 

işte bana da öyle oluyor, neden demedimdiye kendime kızıyorum. 

valla canım istersen 50 yaşında doğur, doğuranlar da var ama kime ne yani bazılarını şaşırıyor iyice

+3 oy
önce (38 puan) tarafından

Ya abla yanlış anlama ama bu tarz olay hep senin başına geliyor nedense 

Anlamadım gitti :(

Livmir memnun edemedik seni Kusura bakabilirsin ben kendim den memnunum yeterli 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

önce (561 puan) tarafından
+7

Sen kimseden memnun değilsin canım biri bişey demeye görsün hemen saldırıyorsun kabul et bunu sende normal değilsin yani millete kulp bulma kişi Kendinden bilir işi der susarım 😀

Niye susuyimki ben bu halimden muzdarip degilim ben kendi hayatımdan memnunum cevre faktörler umrumda değil saldırmak değil ağızlarının payını alıp işlerine bakıyorlar bu halime bayılıyorum 

önce (561 puan) tarafından
+3

Büşra sen normalde de öylesin bunu kabul et artık bırada da işine gelmeyen hoşuna gitmeyen şeylere hemen bir savunma mekanızması kuruyorsun tak tak söylüyorsun lafını bazen de hoşgörülü olmak lazım alttan almak lazım tabiki kendini savunucaksın herkes savunur ama senin ki savunmadan çıkmış biraz :) 

Öyle diyorsan öyledir boş tartışmaya girmeyeceğim iyi akşamlar ✋👋

+1 oy
önce (4,374 puan) tarafından

Yani ben hastahaneye gidiyorum kontrollere falan kimseyle konusmuyorum kendi halimde takılıyom kimsede gelip birsey demiyor 

Doğrudur ama uzun süre bekleyince illaki soru soruluyor Sohbet oluyor 

+1 oy
önce (788 puan) tarafından

Yani banada bu tür şeyler cok denk geldi hiç cevap vermedim gerek duymadım daha doğrusu.en son oğlumu torunum sandılar güldüm feracem boldu üstünede buyuk esarp olunca yaslı sandı teyze beni ben cok takılmıyorum böyle seylere cunkü genel olarak Türk milleti olarak böyleyiz sende takılma gül gec bacım 

+1 oy
önce (283 puan) tarafından

Çocuğa yorum yapmak diye bir şey niye var ki zaten, hayır böyle saçma bir uygulamayı kim buldu?

Daha da kötüsü biz buna nasıl okey verdik?

Yeni doğan bebeği yorumlamak ne ya?

Biz bunu yapabildik, eldeki malzemelerle bu çıktı yani ne bekliyorsun ki?

Modacı mısın sen? Kıyafet yorumluyor sanki. Öğretmen misin talebeni yorumluyorsun?

En bilir kişi onlar. Takma kafana, herkes konuştuğu kadardır.

+1 oy
önce (10,127 puan) tarafından

Aman boşver banada çocuk yaşta anne oldun dediler hep çocukta değildim 21 yaşında anne oldum şuan 30 yaşındayım kızım 9 yaşında kızımı kardeşim saniyolar kızım diyorum ay yazık çocuk yaşta anne olmuşsun diyolar. 2 çocuğum var diye sürekli çocuğun olmuyor mu diyolar akrabalar şuan 3 e hamileyim erkek olsaydı yazık kızın yanlız kaldı diyeceklerdi bebek.kiz şimdide diyecekler yazık oğlun yanlız kaldı bitmez bu

0 oy
önce (3,746 puan) tarafından

Hadi bebek bakışımıza falan laf ediyorlar da Rabbimin yarattığına yorum yapmaktan da çekinmiyorlar. En çok buna şaşırıyorum 

Asla çekinmezler ters cevap alincada biz terbiyesiz oluyoruz 

0 oy
önce (416 puan) tarafından

Ay bacı kızma ama ilkine çok güldüm ben ya🤣🤣🤣

Bide kendi terbiyesizliklerine bakmayıp sana terbiyesiz demeleri yok mu,iyi etmişsin almışlar ağızlarının payını🤝🤝🤝

Gül bacım gül 

Bende düne çok takıldım eşimin de diline sakız oldu torununa iyi bak diyip duruyor 😂😂🤣

önce (416 puan) tarafından

Askom hiç takma tas gibi kadınsın valla maşallah🫠🌸🥰

Burda kimi görsem güzel tas gibisin falan diyorum en son adım sapiga çıkacak da bakalım yakındır🤣🤣🤣🤣
0 oy
önce (2,618 puan) tarafından

Maalesef çok var böyleleri illa konuşacak söyleyecek bişey buluyorlar çok iyi yapıyorsun cevabini vermekle 

Altta kalmam mümkün değil yoksa niye cevap vermedim diye 1 ay kendimle konuşurum 

0 oy
önce (5,186 puan) tarafından

Valla çok iyi demişsin canım cünkü hak etmişler gerçekten. Geçen gün de ben Kandillde camiye gittim oğlumu da götürdüm bir tane kadın vardı o da torunuyla gelmişti bana bakıp anneannesi misin babaannesi mi çok sinir oldum cevap vermedim Ama keşke ağzının payını verseydim diyorum şimdi bu arada yaşın 25 yani ne alaka anneanne babaanne s.alak m.al insanlar tonla var 

Bende 29 canim ninede olduk saçmalıyorlar

önce (5,186 puan) tarafından

Man.yaklar ya gözleri bozuk 

0 oy
önce (3,455 puan) tarafından

Başıma gelmedi ya gelseydi nasıl tepki verirdim bilmiyorum genelde eşimle ayrı bi köşede duruyoruz sıra gelene kadar da kimsenin yüzüne bakmayız ondan sanırım bunlar suratsız diyip yorum yapmıyolar 🤗 insanlar neden vazife ediniyosa kendine sanane işte belki karşıda ki kırılacak, o an psikolojisi musait degil 

O an psikolojik bozuksa zaten tartışma oluyor 

0 oy
önce (8,269 puan) tarafından

Bnm başıma gelmedi. Ama ağızlarının payını vermişsin aferim 🤭🤭🤭👏👏👏👏👏

Altta kalanın canı çıksın misali 🤣

0 oy
önce (4,058 puan) tarafından

Helal olsun:D Bazı insanlar böyle insanları çekiyor ya da böyle teyzelerin olduğu yerde yaşıyorlar galiba ondan size denk gelmiş hep ama gerçekten helal olsun. 

0 oy
önce (1,525 puan) tarafından

İmiğini sık at haddini bildirmişsin ne güzel içinde bişi kalmamış ben bildiremiyorum şuan susma aşamasındayım en sonu birini fena bozacağım ibreti aleme örnek olsun diye görecekler gününü

0 oy
önce (1,098 puan) tarafından

Teyzeye söylediğin efsane olmuş ben bir terbiyesizlik görmedim :D

0 oy
önce (4,421 puan) tarafından

Kiiiizzzz beni egit nolur :)))) ben de kendimi hazir cevap bilirdim hahahahaaa buyuksun üstad 

0 oy
önce (135,108 puan) tarafından

yanliz yaptigin kapaklar tarih yazar bee cuk oturmus hepsiii🥳🥳🥳

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 659 göst.
30 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
4 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,669 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 257 göst.