+1 oy
147 göst.
önce Diğer kategorisinde (542 puan) tarafından

Kizlar eşim bana karşı çok ilgisiz elinde hep telefon ona sorsan telefon u yeni eline aldı,ev işi çocuk yemek çok yoruluyorum kuryeciydi motordan düştü ayağını kırdı, misafirler de gidip geliyor çay yanına kurabiye pasta kek, çok yoruluyorum, dört aylık bebeğim var bari işimi yapayım çocuğu oturdugun yerde salla diyorum sürat aşıyor ,ben hastayım yaptığın muameleye bak diyor ,o evdeyken ev işi daha çok oldu bitmiyor sanki ,sobamizda odun sobayı yakıyorum  , artık çok yoruldum çocuk gibi resmen bide şarj bitince şarja takıyor dolunca yine tlfn elinde ,. dünden beri ilişki istiyor ama ben istemiyorum sırf işini yapmak için yoksa ben onun aklına bile gelmiyorum , şimdi de istedi yok dedim ,bundan sonra görürsün dedi sevmediğim şeyleri yapıyor ne yapayım ben şimdi offff yaaa🥲😒😥😟🫤🫤🫤

3 Cevaplar

+1 oy
önce (306 puan) tarafından

Bazen bütün erkeklerin aynı fabrikanin ürünü olduğunu düşünüyorum bazısı bir üst model bazisi bir alt ama hepsi aynı fabrikadan çıkma al elindeki telefonu çarp bı tane kafasına olsjn bitsin

önce (542 puan) tarafından

Öyle yapsam başıma ne gelicek biliyorum 😐

önce (426 puan) tarafından

Ben bir defa sinirlendim fırlattim esimjn dirsegine geldi . Çok kötü oldu

İyi yere isabet etmiş düzeldi inşallah o hareketinden sonra 😊

Yok kız nerdeee aynı devam. Ama o tuttumu bende tutuyorum. 

Hepsi mi Ayni olur ne var o telefon da bir bilsek 

Ne bileyim ya valla bende yoruldum ben bir yarım saat telefonu tuttummu sıkılıyorum o nasıl sıkılmiyor anlamıyorum. Bıraksam akşam a kadar tutar ama bende bir yere kadar sabredebiliyorum. 

YouTube de araba videolarj izliyor, bu fenomen Mami sefa kındir falan var onları izliyor. Bide bir uygulama var kendi takımını kuruyor maç yapıyor. 

Hm anladım canım bende elime telefon aldım mi sıkılıyorum takılacak bişey yok ki sosyal medyam hiç yok bı burası var ama eşimin herşey den sosyal medyası var bana gelince sen kullanma diyor 😒

Sebep ?

Benim eşimde ilk başta kullanma dedi bende dedim sen sil bende açmam baktım silmedi kendime açtım. Esiminde sosyal medya hesapları var. Hepsi benim yanımda açık onun yanında yok sildi hepsini . Çünkü her indiirdiginde sürekli kavga ediyoruz. Huzur kalmiyor evde o yüzden yok onda . Geçen gün babasının arkadaşı kaza geçirmişti ona bakmak için Instagram ıni indirdi . Bana mesaj attı Instagram imı indirdim bir işim vardı ama silecem dedi . Dedim bişey olmaz kalsın yok dedi sildi. Zaten neye baktiginada girip baktım hani her mahallenin hesabı oluyor ya ne oluyorsa paylaşıyorlar ona bakıp cıkmıs

Bazen Instagram da takılırken video gösteriyorum . Sonra veriyorum eline biraz takıliyor sonra telefonu bırakıyor koltuğa 

Hmm ne güzel en azından eşin huzurunuz bozulmasın diye çabalıyor bnm ki odun 

Banada sen sosyal medya kullanma ya birisi sana mesaj atarsa çıldırırm diyor tabi Bahane bu 

Beni tanıyor çünkü bi konustummu bir susmam

İlk hesap açtiğimda 1 2 tane mesaj gelmişti merhaba diye direk sildim.  Ama şuan gelmiyor sadece arada istek geliyor. Bide ben resim paylaşmiyorum. Kendikimimi cocukari az bsiey paylaşırım o 

Herkesi kendi gibimi sanıyor acaba. Bazı erkekler öyle aslında benim eşimde bana mesaj geldiğini bilse sildirir bence ama ben direk siliyorum. Niye boş bişey için huzurumuz bozulsun. Onun hesabını aç yanında vermezmi.
-Reklam-
0 oy
önce (285 puan) tarafından

Telefonuna baktın mı ?

Yok istediğim zaman veriyor onun kontrolu altında bakıyorum şifresini de vermiyor 🙁

önce (285 puan) tarafından

Ya ne diyeyim bilemedim ben erkeklerden herşeyi bekliyorum takipte kal biraz 

+1

Valla ben herşey bekliyorum belli olmaz sağı solu 

0 oy
önce (2,669 puan) tarafından

Korkudan sesin çıkmamış bu zamana kadar o eşine kusura bakma ezdirme kendini o kadar 

Ezdirmiyorum ama ayağı kırık diyede üstüne gitmiyorum ,ne yapicam bilmiyorum telefon elinde rels videolara bakıyor orda da açık saçık şeyler var sinir oluyorum,çok ilgisiz,ben bişey desem hmn kendini haklı çıkarma derdinde olur 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 973 göst.
25 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde ttugba (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 973 göst.
12 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 645 göst.
15 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu

410,970 soru

12,367,585 cevap